سلام
سایت زیاده مثل سایتهای زیر برای دانلود بازی و کافیه اسم بازیت رو سرچ کنی و بعضی از سایتها مثل لینک دومی مال همه کنسولها داخلشه و فقط لینکها کد گذاری بعضیهاش شده باید با دانلود منیجر جی دانلودر دانلود بشه و لینک رو میدی به جی دانلودر خودش همه لینکها میگیره و بعضیهاش پاسورد هم دارن بعد دانلود شدن اون رو هم یاداشت کن و یه برنامه هم بود قدیم بازیها رو باهاش دان میکردیم اسمش یادم رفته و اینکه کار میده یا نه باید پیداش کنی و الان خیلی وقته با ویتا کار نکردم ولی برنامه ای هم برای خود ویتا بود مستقیم بازی دانلود میکرد و بعد از دانلود بازی اگه از سایتها گرفتی با VitaShell و یا MaiDumpTool نصب کن و تو لینکی که دان میکنی دقت کن زده چه جوری نصبش کنی و بعضی بازیها تک فایل هستن با پسوند vpk که با ویتاشل نصب میکنی و بعضی فولدر دارن با MaiDumpTool نصب میشه و بعضی هم با اینکه فولدر دارن با پلاگین nodrm با ویتاشل تو مسیر app فولدرش میریزی و میای رفرش میکنی با ویتاشل و ایکونش میاد توی دستگاه و الان ویتا دم دست ندارم کامل توضیح بدم و توی یوتوب و غیره اموزش تصویری زیاده سرچ کن
Juegos Ps Vita archivos ⋆ GamesMega | Descargar Juegos Download Games
PSVITA Archives - Download Game PSP PPSSPP PSVITA Free
نیازی نیست بری بالاتر و حتی میتونی بیای روی 3.60 و یه پلاگین به اسم reF00D هست کار رو راحت کرده همه بازیهای بالاتر روی فریمورهای پایینتر میاد پس نیازی نیست و نمیخواد دستش بزنی اصلا
برای نصب همه پلاگینها کافیه برنامه Autoplugin اخرین ورژنش رو سرچ کن و دانلود کن همه پلاگینها داخلش هست و روی هر پلاگین هم بری توضیح داده برای چیه و اورکلاک هم بعضی وقتها خوبه برای بازیهایی که فریم کمتر میدن یا امولاتورها ولی باتری بیشتر مصرف میشه و لینک زیر هم میتونی ببینی چه پلاگینها و هوم بروهایی برای ویتا تا الان اومده و توضیح هم داده و فوقشم نخواستی غیر فعالش میکنی
VitaDB by Vita Nuova
برای بازیهای ps1 و psp ادرنالین Adrenaline اخرین ورژن نصب کن و موقع نصب نت روشن کن چون باید فریمور psp هم دانلود کنه یا خودت میتونی دستی دانلود و به اسم 661.pbp ذخیره و به محلی که ادرنالین روی تصویر ارور میده با فایل منیجر VitaShell بریزی و بعد نصبش کنی و بازیهای psp که با همون فرمت iso یا فشرده شده cso میریزی تو مسیر pspemu\ISO و برای ps1 هم فایل ایزو یا bin بازی رو باید با برنامه PopstationGUI تبدل کنی به EBOOT.PBP و بعد با فولدرش که نام ایدی بازی هست مثل SLUS00620 بریز تو مسیر pspemu\PSP\GAME و بازی تبدیل شدش هم هست تو نت اگه حوصله نداری تبدیل کنی ولی راحته تبدیلش و اموزش کامل هم میخوای برو بخش psp و بعضی پلاگینها مال psp هستن cwcheat و غیره اونا هم برای قسمت psp کاربردی هست دربارش بخون و حتی تم و هوم بروهایی برای قسمت psp هست
امولاتور ریترو ارچ هم قابلیت اجرای بازیهای ps1 و سگا و غیره رو داره اونم نصب کن
کلا هر مموری میکرو اس دی میتونی بندازی و خودم تا 400 گیگ تست کردم البته باید مبدل SD2VITA شما هم ساپورت بکنه و ورژنش بالا باشه و از همین رنگ سفیدها باشه اوکی هست و ورژن قدیمیها تا 256 فقط ساپورت میکنن
در اخر ممکنه تو نصب برنامه ها و غیره به مشکل بخوری که برای بار اول مشکلی نیست حتی بوده خودم ویتا رو چندین بار ریست کارخونه ای کردم از اول همه چی تنظیم کردم ولی اخرش وارد شدم و نکته زیاد داره ویتا و بقیش یا خودت تلاش کن یا بپرس دوستان راهنمایی کنن و من همینا فعلا تو خاطرم بود گفتم.موفق باشی
لینک ویدیو زیر تو یوتوب پارسال خودم گذاشتم برای یکی از بچه ها و میتونی ببینی چه بازیها و برنامه هایی نصب کردم و اشنا بشی