Erfan Nekhat
کاربر سایت
نه! من منظورم این هست که R2 و PSP, L2 نداره حالا باید چیکار کرد؟پیش فرض خودش آنالوگو بدید راست میشه R2 بدید چپ میشه L2 ، که میتونید تو کنترل ستینگ هم عوضش کنید
آخرین ویرایش:
نه! من منظورم این هست که R2 و PSP, L2 نداره حالا باید چیکار کرد؟پیش فرض خودش آنالوگو بدید راست میشه R2 بدید چپ میشه L2 ، که میتونید تو کنترل ستینگ هم عوضش کنید
دوست عزیز توی اینترنت سرچ کنید پیدا میشه یا برو عقب تر که دوستان اینو مطرح کرده اند!سلام من یه psvita fat r1 دارم فریمورشم ۳.۶۵ هست یکی میتونه بهم کمک کنه که همش کنم ممنون
من اصلا از این هک سر در نمیارم بخاطر همین کمک میخوام . توو هک ps3 و ps4 مشکلی ندارم با psp , ولی psvita گیج شدمدوست عزیز توی اینترنت سرچ کنید پیدا میشه یا برو عقب تر که دوستان اینو مطرح کرده اند!
adrenaline از تاچ پد پشتی استفاده میکنه که البته زیاد خوش دست نیستسلام دوستان میدونم این مطلب ربطی به اینجا نداره حالا شما به بزرگی خودتون ببخشید خب با شبیه ساز ps1 در psp چجوری از R2 و L2 استفاده میکنین خب تا جایی که من میدونم psp اینارو نداره
خیلی ممنونمadrenaline از تاچ پد پشتی استفاده میکنه که البته زیاد خوش دست نیست
لمس کردن ناحیه بالا سمت چپ و راست میشه L2 R2
ناحیه پایین چپ و راست میشه L3 R3 که میشه دکمه هایی که وقتی آنالوگ ها رو فشار میدی
خیر همچین چیزی ممکن نیست تا تا حالا کسی اجرا نکرده روی pspاگه درسته و کسی تاحالا اجرا کرده به بنده بگه چون میخوام psp بخرم و بازی god of war 1.2 و gta san andresرو روش اجرا کنم!
همونطور که دوستمون اشاره کردن خیراگه درسته و کسی تاحالا اجرا کرده به بنده بگه چون میخوام psp بخرم و بازی god of war 1.2 و gta san andresرو روش اجرا کنم!
بلهالان اخرین ورژن ps vita قابل هک هست؟
فقط گزینه دومی رو میشه که گفتی ریموت پلی هم پلی 3 هم پلی 4چرا بازی های PS2 رو نمیشه به PS VITA تبدیل کرد وقتی یه تعداد بازیش رو به شکل HD میشه روش راحت اجرا کرد؟ فکر کنم هکر ها برای این کار هیچ تلاشی نمیکنن همش روی شبیه سازهای کلاسیک دارن کار میکنن .
من هرچی میخواد از MIRRORING روی PS4 بر روی VITA استفاده کنم میگه حتما باید PS NETWORK عضو باشی..نمیشه از هیچ راه دیگه ای تصویر PS4 رو انداخت روی VITA?
یعنی چی میشه؟ چطور میشه ؟ من میگم نتونستمفقط گزینه دومی رو میشه که گفتی ریموت پلی هم پلی 3 هم پلی 4
یکم مطالعه کن سطح توقعتو بیار پایین انقدرم خودتو عذاب ندهچرا بازی های PS2 رو نمیشه به PS VITA تبدیل کرد وقتی یه تعداد بازیش رو به شکل HD میشه روش راحت اجرا کرد؟ فکر کنم هکر ها برای این کار هیچ تلاشی نمیکنن همش روی شبیه سازهای کلاسیک دارن کار میکنن .
من هرچی میخواد از MIRRORING روی PS4 بر روی VITA استفاده کنم میگه حتما باید PS NETWORK عضو باشی..نمیشه از هیچ راه دیگه ای تصویر PS4 رو انداخت روی VITA?
سلامبله