Sherytto
کاربر سایت
من فقط ux0 دارم ur0 ندارم باید کار خاصی کنم!؟سلام هست دقت کنی هم تو ur0 هست هم تو ux0 اولی برای sdکارتهای هکی دومی برای مموری اورجینال ویتاست که اگه پیداش کردی یه فایل دیگه هم به اسم confing توشه
VITA SLIM دارم
من فقط ux0 دارم ur0 ندارم باید کار خاصی کنم!؟سلام هست دقت کنی هم تو ur0 هست هم تو ux0 اولی برای sdکارتهای هکی دومی برای مموری اورجینال ویتاست که اگه پیداش کردی یه فایل دیگه هم به اسم confing توشه
شما همونو برو حلهمن فقط ux0 دارم ur0 ندارم باید کار خاصی کنم!؟
VITA SLIM دارم
باید از اداپتور های sd2vita استفاده کنیسلام به همه من میخوام کارت حافظه برای pa vita بخرم ولی همین نصف قیمت خود کنسوله حالا چیکار کنم؟
کارت حافظه دیگه نیست که ارزون تر باشه؟
خب اینا اصلا چی هستن و چجوری پیدا میشن؟باید از اداپتور های sd2vita استفاده کنی
رفتم همه جا رو گشتم اصلا پوشه ای به اسم Tai ندارمشما همونو برو حله
بعدا تبدیل sd2vita گرفتی اونم اضافه میشه
والا من نمی دونم کجا ها پیدا میشه مثل اداپتور های دیگس فقط فرقش اینه برای ویتاس و کارش اینه مموری های مثل مموری های گوشیو میخری میندازی داخلش میندازی داخل ویتا که ده برابر پول مموری ویتا ندیخب اینا اصلا چی هستن و چجوری پیدا میشن؟
همینا توی فروشگاه هایی که ویتا میفروشن هست؟والا من نمی دونم کجا ها پیدا میشه مثل اداپتور های دیگس فقط فرقش اینه برای ویتاس و کارش اینه مموری های مثل مموری های گوشیو میخری میندازی داخلش میندازی داخل ویتا که ده برابر پول مموری ویتا ندی
توی بازارچه همینجا یا فرومهای همسایه بگردید پیدا مکنید، نشد دیوار تهران رو چک کنید حتما هستخب اینا اصلا چی هستن و چجوری پیدا میشن؟
وقتی با ویندوز چک میکتید کلی از فولدرها مخفی شدن، باید از فولدر اپشن اون تیک عدم نمایش فایلای سیستمی رو هم بردارید تا بشه دیدشونرفتم همه جا رو گشتم اصلا پوشه ای به اسم Tai ندارم
یعنی کجایه کارم اشتباست
درضمن یه کارت حافضه ۸ گیگ هم رو ویتام هست
وقتی کنسول رو با برنامه filezilla وصل کردی تو پوشه ی ux0 یه پوشه با همین اسم بساز اگه نیسترفتم همه جا رو گشتم اصلا پوشه ای به اسم Tai ندارم
یعنی کجایه کارم اشتباست
درضمن یه کارت حافضه ۸ گیگ هم رو ویتام هست
بازی زیاد داره خیلی بیشتر از اونی که فکر کنی فقط میمونه سلیقهبهترین بازی های ps vita از نظر من
1.god of war colection
2.uncharted
3. need for speed most wanted
4.mortal kombat
5.rayman lagend وrayman orginal
6.litlepig plants
هم با ویندوز هم با vitashell گشتم وجود ندارهتوی بازارچه همینجا یا فرومهای همسایه بگردید پیدا مکنید، نشد دیوار تهران رو چک کنید حتما هست
وقتی با ویندوز چک میکتید کلی از فولدرها مخفی شدن، باید از فولدر اپشن اون تیک عدم نمایش فایلای سیستمی رو هم بردارید تا بشه دیدشون
ولی با خود ویتاشل برید بهتره که
کار میکنه اینطوری؟!config.txt رو چکار کنم؟وقتی کنسول رو با برنامه filezilla وصل کردی تو پوشه ی ux0 یه پوشه با همین اسم بساز اگه نیست
به این شکله که راست کلیک کن روی پوشه بعد گزینه create directory بزن بعد اسمو بذار tai از حروف کوچیک استفاده کن.
از عجایبه :/هم با ویندوز هم با vitashell گشتم وجود نداره
دوباره هم امروز مراحل هک رو انجام دادم بازم نیست
میشه چندتا از بهترین بازی ها رو اینجا بگی؟؟بازی زیاد داره خیلی بیشتر از اونی که فکر کنی فقط میمونه سلیقه