طبق گفته های دوستمون برنامه هک رو اجرا کنی و گزینه اخرو بزنی باید باشه اولین باره میشنوم که نیستکار میکنه اینطوری؟!config.txt رو چکار کنم؟
بازم تست کن نبود بساز تست کن نشدم که احتمالا یجاییو درست انجام ندادی
طبق گفته های دوستمون برنامه هک رو اجرا کنی و گزینه اخرو بزنی باید باشه اولین باره میشنوم که نیستکار میکنه اینطوری؟!config.txt رو چکار کنم؟
سلاممن تو دو راهی گیر کردم
نمیدونم حالا ps vita بخرم یا ps3
بخدا دوستان کمکم کنید
ممنون میتونین چندتا بازی بهم بعرفی کنین که امریکایی باشه و ژاپنی نباشه چون از بازی های ژاپنی متنفرم!!سلام
کنسول دستی با خونگی کاملا متفاوته. اگر میخواید تو سفر و جابجایی بازی کنید و نیازی به تلویزیون نداشته باشید ویتا بهتره.
ضمنا ps3 هم دیگه منسوخ شده و بهتره مقایسه نشه. الان بهترین موقع برای خرید ویتاست. راحت میتونین کپی خور کنین و از کلی بازی تو سبک های مختلف استفاده کنید. اینم در نظر داشته باشین کنسول کپی خور فقط هزینه خریدش رو میدین و بعدش مجبور نیستین براش هزینه کنین. این نکته خیلی مهمیه. ضمنا حتما تو سایتهای ویدیویی بررسی هاش و لیست بهترین بازیهاش رو جستجو کنید تا بهتر بفهمید بازیهاش متناسب با سلیقتون هست یا خیر.
موفق باشید.
بنظر من اگه برات هیچ فرقی نداره دستی باشه یا خونگی بنظرم برو سمت ps3من تو دو راهی گیر کردم
نمیدونم حالا ps vita بخرم یا ps3
بخدا دوستان کمکم کنید
خب من راستش ps3 میخوام چون بازی هاش بیشتره و بهتره ولی یه چیزی میخوام که همراهم باشه مثله یه گوشی که هرجا برم همراهم باشه خب من زیاد حوصله ندارم که روی صندلی بشینم و دو ساعت ps3بازی کنمبنظر من اگه برات هیچ فرقی نداره دستی باشه یا خونگی بنظرم برو سمت ps3
خدا تا بازی خوب داره شاید چند برابر ویتا ولی خب قابل حمل نیست
وگرنه اگه دستی میخوای که ویتا هم هک شده و خیلیم عالیه
پست های این دو سه روز اخیر رو بخونید قبلا مطرح شدهسلام.دوستان میشه یه راهنمایی کنید؟بعد اینکه کنسول هک کردیم بازیهارو چطور باید داخل کنسول نصب کنیم؟چنتا سایت خوب که بازیهارو واسه دانلود میزارن میشه معرفی کنید؟
خب از اون لحاظ ویتا برای شما بهتره ولی مسلما بازیهای AAA و انحصاری رو که فقط روی کنسول خونگیاومده رو از دست میدیخب من راستش ps3 میخوام چون بازی هاش بیشتره و بهتره ولی یه چیزی میخوام که همراهم باشه مثله یه گوشی که هرجا برم همراهم باشه خب من زیاد حوصله ندارم که روی صندلی بشینم و دو ساعت ps3بازی کنم
نظر شما چیه دوستان؟
سلام در حاضر همه فریمورها از 3.63 تا 3.68 قابل هک هستند.سلام آیا امیدی هست فریمور 3.63 هک بشه ؟
پیش فرض خودش آنالوگو بدید راست میشه R2 بدید چپ میشه L2 ، که میتونید تو کنترل ستینگ هم عوضش کنیدسلام دوستان میدونم این مطلب ربطی به اینجا نداره حالا شما به بزرگی خودتون ببخشید خب با شبیه ساز ps1 در psp چجوری از R2 و L2 استفاده میکنین خب تا جایی که من میدونم psp اینارو نداره
آپدیت کن همینو بهتره و راحت میتونی هک بزن 3.68 تو و هر بازی تا این فریمور بیاد رو اجرا میکنهسلام.دوستان من فریمورم ۳.۶۱ هست چطور میتونم به ۳.۶۵ اپدیت کنم.از طریق کنسول فقط به جدیدترین ورژن اپدیت میکنه