EBLLIS
کاربر سایت
خير...با خيال راحت نصب كنيدچه خوب فقط يك سوال الان كنسول من هك شده و هنكاكو و چندتا امولاتور و بازى نصبه، بخوام از اين روش هك دائم كنم مشكلى براى بازيها و برنامه هاى ديگه بوجود نمياد؟
اگر منظورتون برنامه enso هست من استفاده كردم...هيچ باگى نداشتبنظر من همون افلاین باشیم بهتره دوستان
برنامه خالی از باگ نیست ....
اینا توضیحات تکمیلی هک دائم ensoاگر منظورتون برنامه enso هست من استفاده كردم...هيچ باگى نداشت
وای چه شانسی اوردم من!!!!متاسفانه مثل اينكه سونى جلوى activation كردن سيستم ويتا 3.60 رو گرفته
يعنى كسانى كه يك بار ويتاشون رو فرمت كنن ديگه نمى تونن بازيهاى psp و ps1 رو اجرا كنن
يعنى در اصل ديگه نرم افزار آدرنالين قابل اجرا نيست
ولى نگران نباشيد .....خودتون به صورت دستي از فايل activation ويتا backup بگيريد كه هر وقت ويتاتون فرمت شد بدون نگراني ويتا رو active كنيد.
از اين سه تا فايل بكاپ بگيريد
tm0 : / npdrm / act.dat
vd0 : / registry / system.dreg
vd0 : / registry / system.ireg
نه خيالتون راحت...مشكل خاصى نداره...با كابل هم ميشه وصل كامپيوتر شد و بازى نصب كرداحمد جان منم یعنی بندازم تو هک دائم?باگی مشکلی چیزی نداره?
بعد از اونم با ویتاشل و بقیه برنامه ها مشکلی نداری?میتونی تو حالت یو اس بی وصل کنیم به سیستم و بازی بریزیم?mai dump کار میکنه بی مشکل?
ببخشید زیاد شد سوالام,ولی خب مفیده پاسخش برای تاپیک
كلا دسترسى به استور چند وقتى ميشه كه از كار افتاده .....بايد صبر كنىد تا روش جديد منتشر بشه.......من خودم علاقه اى به آنلاين بازي كردن ندارم ..... اون موقع ها كه دسترسي به استور وجود داشت شايد ميشد آنلاين زد ولى من دنبالش نبودم و تست نكردمواسه انلاین گویا نمیشه enso?!
الان با هنکاکو اسپوف کنم رو ۳.۶۵ واسه انلاین مشکلی پیش نمیاد?!
والا من اين چند وقته زياد تو بحر استور و آنلاين نبودم ...... سوني اكتيوسيستم رو از كار انداخته....يعني احتمالا ديگه دسترسي به استور وجود نداره.......ولي براي اينكه مطمئن بشيد وارد برنامهenso بشيد و هک رو unistall كنيد و دوباره با برنامه ايميل هك رو فعال كنيد ...بعد هم اسپوف رو فعال كنيد...وارد استور شيد ببينيد كار ميكنه يا نهداش من اخه قبل اینکه ویتا رو فرمت کنم یه هفته پیش وصل شدم به استور و بازی کم حجم داتلود کردم برای ادرنالین!!!!
راستی داش ...
برای اجرای بازی های ps1 کلا با همون ادرنالین یا بقول معروف املاتور psp اجراشون کنیم,تبدیل به psp و بعد....
یا برنامه جداگونه داره?اخه قبلا گویا مشکل سیو داشتن ...
سرچ کن psx eboot.pbp games دیگه نمی خواد تبدیلم بکنی راحت کپی می کنی با ادرنالین اجرا می کنی از شبیه سازی که برای ویتا اومده بهتره فقط حتما فایل ها eboot.pbp باید باشه برای اینکه اسماشون یکیه باید فولدری بازی هارو بریزی
سلام...هيچ هک جديدى براى فريمورهاى بالاتر از3.60 نيومده ...لينک خبر رو قرار بديدسلام خبری میبنی برای هک psvita امده میخواستم بدونم درست هست یا نه؟
و اگر امده برنامش رو سراغ دارید؟اگر هست خواهشا بگید