سلام. من الان تو سرم افتاده که psvita بخرم. کنسول ps4 هم دارم. میخواستم از کسایی که دارند یه توضیحی بدند الان بعد از گذشت 5 سال آیا اصلا کار خوبیه بخرم ؟؟ اوضاع بازی هاش چه طوریه ؟؟؟ نمیدونم چی بپرسم خودتون اگر میشه شرایطش رو بگید بعد بگید خوبه بخرم یا نه ؟؟؟؟ یا اصلا صبر کنم شاید یه کنسول برای مقابله با نینتندو سوییچ داد.
اطلاعاتم در مورد psvita کمه.
سلام ، در کل کنسول خوبی به لحاظ زیبایی و کارایی هست ولی متاسفانه آن چنان که باید در این یکی دو سال آخر ازش حمایت نرم افزاری خوبی نشد ! اما اگر PS4 دارین خرید PSViTa میتونه انتخاب بهتری باشه چون میشه ازش استفاده های بهتر و گسترده تری کرد .
بعد از گذشت 5 سال هنوزم آخرین مدل کنسول همراه سونی به حساب میاد و این یعنی برای نسل فعلی کنسول ها نیازی به ساخت کنسول جدید نبوده .
بازی هاشم که بستگی به سبک مورد نظر شما داره ، در این چند سال اخیر بیشتر بازی هاش اصولا ژاپنی پسند بوده .
من چند سال میشه دارمش و تو این مدت به این نتیجه رسیدم که اگر بر خلاف من حال بازی داشته باشی کنسول همراه خوبیه .
بازی هاش به صورت کارتی ( فیزیکی ) و دیجیتالی ( PSN ) و کپی ( هـ ـک ) اجرا میشه و به همین ترتیب قیمت ها کاهش پیدا میکنن !
هر چیزی ممکنه اتفاق بیفته ، شاید کنسول جدیدی بسازه ولی فعلا خبری نیست .
موفق باشید