سلام
یادته چه روزهای طلایی رو توی بخش PC داشتیم؟ یادش بخیر...
دوران طلایی بود تو فروم ها , اما فروم افول کردن شدیدن
البته بازی سنتر زیاد افول داشت یه بره های هر چی بچه مدرسه ای تونست مدیر و ناظم کرد واقعا بی عدالتی ها زیادی تو همین فروم شد
و باعث شد خیلی ها الکی بن بشن - من خودم یه بار بن شدم اما اومدم تو پروفایلم ( تم و سیستم قبلی سایت ) درج میکرد چرا بن شدی و مدتی که بن بودی
تو اون قسمت هیچی درج نشده بود - بخاطر این رفتار نژاد پرستانه و بد خیلی ها بازی سنتر ترک کردن - خیلی از دوستام آخرین فعالیتشون برای 2014 و 2015
خیلی ها آخرین بار 2016 دیگه نیومدن
کلا BC افت کرده, چه تو بخش PC و چه در کل (به دلایل مختلف).
ولی چیزی که مهمه اینه که PC Gaming به لطف شرکت هایی مثل Steam در حالِ حاضر دوران طلایی خودشو داره سپری میکنه.
ممنون بابت پاسخ ها. احساس میکنم صبر کنم چند سال دیگه امولاتور Vita بیاد بهتر از اینه که خودشو بخرم.
یه زمانی pc گیمینگ رو به نابودی میرفت الان احیا شده
البته من همون بازی ها کرکی ترجیه میدم
من اطلاعاتم از ویتا چندان بالا نیست....دو سال پیش که تو این انجمن ثبت نام کردم نه اطلاعاتی در زمینه هک کنسول داشتم و نه زبان انگلیسی بلد بودم(کلا زیر خط فقر)
از طرفی تو تایپک ها هم کسی جواب سوالاتم رو نمیداد و اخبار هک رو ترجمه نمیکرد
این شد که تو این مدت انقدر تو سایت های انگلیسی زبان گشتم و کلمه به کلمه با دیکشنری ترجمه کردم که به لطف این تلاش ها زبان انگلیسیم مقدار قابل توجهی پیشرفت کرد(البته نه خیلی)
معتقدم که باید اخبار و روش هک و بازیهای دزدی خارجی رو براحتی در اختیار دیگران قرار داد
به دو دلیل: اول اینکه گیم یک رسانه هست و تبلیغات غربی به وسیله گیم فرهنگ کشورهای مشرق زمین رو مورد هجوم قرار میده و این کار من یه جورایی ضربه به صنعت گیم غربی هست هر چند که اندک باشد
دوم اینکه تمام درآمد حاصل از صنعت گیم تو جیب صهیونیسم جهانی میره وبعدهم این پول ها باعث مرگ هزاران انسان بی گناه میشه و من تا بتونم جلوی درآمد زایی اونها رو میگیرم
پس تا میتونید به بازی های خارجی پول ندید و مفتی بازیا رو تهیه کنید
از طرفی غربیها سالهاست دارایی ملت ما رو چپاول کرده اند وبسیار بدهکار ما ها هستند پس این حق ماست که بازیهاشون رو مجانی تهیه کنیم ..
البته من به بازیها و برنامه های ساخت برنامه نویسان ایرانی کاملا احترام میزارم و از اونها حمایت میکنم و حق کپی رایت رو رعایت میکنم.
این فروم کلا یا اعضاش خیلی بچه ان نمیدونن درباره چی صحبت میکنی که جوابتو بدن
یا کلا خودشونو میگرین فکر میکنن ک...ن آسمون سوراخ شده پسر خدا افتاده زمین اصلا تحویلت نمیگیرن چه برسه جواب دادن - من بار ها شاهد بودم سوالی میپرسیدم شدیدا احتیاج به کمک داشتم اون پایین میدیدم فلان آیدی که وارده میاد نگاه میکنه میره
خود من 3ds آک خریدم - یک هفته اس نتونستم هک کنم حتی یه بازی کنم خیلی ها میگن برو اصلی بازی کن
میگم من هر جور شده کپی خور مناسب نرم افزاری پیدا میکنم هک میکنم اورجینال بازی نمیکنم
بازم بخاطر فعالیت ها شبانه روزیت و کمک کردن و راهنمایی کردنت سپاس گذارم