abbas.n
کاربر سایت
چرا پاک کنن مطلب آموزشی میذاریم خب.ممکنه به درد خیلی ها بخورهتو خصوصی بهش بگید چون سریع پستتونو پاک میکنن
یا یه جا یاداشت کنید آپلود کنید لینک دانلود بزارید
خدایی نکرده زحمتاتون هدر نره
چرا پاک کنن مطلب آموزشی میذاریم خب.ممکنه به درد خیلی ها بخورهتو خصوصی بهش بگید چون سریع پستتونو پاک میکنن
یا یه جا یاداشت کنید آپلود کنید لینک دانلود بزارید
خدایی نکرده زحمتاتون هدر نره
چرا پاک کنن مطلب آموزشی میذاریم خب.ممکنه به درد خیلی ها بخوره
اقا عباس یا سامان یه گروه یا کانال بزنن برا ویتا و هکش خوب میشه اینا کامل اطلاعات دارن
تو آپدیت جدید هنکاکو دسترسی به استور از کار افتادههنکاکو آپدیت داده و تو آپدیت جدید ، اسپیف و سیف مود حذف شده!!
اطلاعات تکمیلی کسی داره؟آنلاین نشیم الان؟
---------------------------------
1-کلا الان چه نرم افزارهایی برای ارتباط کامپیوتر و ویتا لازم دارم.نرم افزارهای پیش نیاز را معرفی و در حد امکان لینک دانلود لطف کنید.ویتا ارگانیز وصل نشد.
3-آیا میشه MP4 و MP3 توی دستگاه ریخت و به عنوان MP3Player استفاده کرد؟(راه رو آموزش بدید.)
4-بازیهای کلاسیک سگا و میکرو و PS1 و PSP رو چطور میشه روش اجرا کرد.
اول آخرین نسخه ویتا شل رو از این جا دانلود کناگه میشه یه راهنمایی در مورد انتقال موزیک و ویدیو به ویتا بدید
من آخرش نتونستم
ورژن جدید منتشر شد بهمراه پشتیبانی از موزیک هاداداش ممنون از پاسخگوییت.فیلمشو اکی کردم ولی نمیدونم چرا واسه موزیک ارور میده و میگه موجود نیست
ضمنا لینک دانلود بازیهای ویتا ک بصورت لیستی بود رو واسم تو خصوصی بفرستی ممنونت میشم
Release vita-AdrenalineEasyInstaller v1.10 · Freakler/vita-AdrenalineEasyInstaller · GitHubروش نصب بازیهای PSP و PS1 رو کسی نمیخواد توضیح بده ما هر کاری کردیم نشد نزنیم بریکش نکنیم.دستگاه 3.60 و دمو هم ندارم.
با برنامه زیر ویتا رو اکتیو کنممنون از راهنماییت ولی نصبش که میکنم این ارور میاد tm0:npdrm/act not found