mkh-n71
کاربر سایت
سلام بازی های جدید مثل valkyria revlotion برای کپی خور ها دامپ نمیشن؟!
سلام تا جاییکه من میدونم نه چون بازیهای جدید فریمور بالای 3.60 میخوان که خب مسلما اجرا نمیشن، قطعا هم کسی بخواد اینا رو دامپ کنه نمیتونه با فریمور قبلی دامپ کنه.سلام بازی های جدید مثل valkyria revlotion برای کپی خور ها دامپ نمیشن؟!
شما اول install adrenaline esay رو نصب کنید مثل همون نصب بازی ها که بلدیدسلام خسته نباشین ببخشید من تازه یه ویتا خریدم 3.60 هنکاکو هست داخلش نرم افزار ویتا شل و مولکولار شل هم داره الان تقریبا ریختن بازی های ویتا رو یاد دارم فقط میخام بازی psp بریزم بلد نیستم ازتون خواهش میکنم هر کی که بلده به منم یاد بده مرحله به مرحله اشتباه نکنم که خدایی نکرده کپی خور دستگاه بپره منم بتونم بازی psp بریزم ممنون میشم؟
Release vita-AdrenalineEasyInstaller v1.10 · Freakler/vita-AdrenalineEasyInstaller · GitHubسلام داداش متاسفانه ازصبحت هاتون هیچی متوجه نشدم ادرنالین چیست نرم افزارش کجاست وقتی میخام کپی کنم تو مموری باید تو پوشه خاصی بریزم یا نه بیرون مموری هم میشه ریخت موارد لازم 1تا 5 چیا هستن هیچیشو نفهمیدم اگه میشه مرحله به مرحله بگین چیکار میکنین
باور کن نداره این چیزی که تو ویتایه شماست برای من ندارهببین این اسکرین شات رو مال کنسول خودمه توجه کن کجا ریخته شده
661.pbp
ببین وقتی وارد ادرنالین میشی گزینه ۱ رو میزنی و واردش که میشی دوباره ۱ که pbp رو خودش نصب کنه
خیلی خیلی راحته,نترس برو جلو
خب همون 661.pbp رو بریز تو پوشه ادرنالین مموری و از تو برنامش نصبش کن دیگه. البته حتما فریمور 6.61 رو دانلود کرده باشیاباور کن نداره این چیزی که تو ویتایه شماست برای من نداره
Releases · rereprep/noled · GitHubسلام دوستان اون پلاگین که چراغ دکمه ps رو خاموش میکنه لینکش میزارید؟ کاملا رو اعصابمه
داش این دوستمون کلا همون جریان اکتیو براش اتفاق افتادهخب همون 661.pbp رو بریز تو پوشه ادرنالین مموری و از تو برنامش نصبش کن دیگه. البته حتما فریمور 6.61 رو دانلود کرده باشیا
دوست من چطوری از این استفاده کنم حالا؟