Cloud Strife
کاربر سایت
اقا این کرک ویتا داستانش چیه؟ چطور میشه استفاده کرد ازش؟
سلام....ببخشيد دير جواب ميدم.......اول noled.skprx رو تو پوشه (ux0:/tai)كپي كنيددوست من چطوری از این استفاده کنم حالا؟
سلامسلام بر اساتید بزرگوار
یه سوال داشتم.آقا من ویتام هکیه و با ps4 ریموت میزدم چند وقت پیش اومدم اکانتی که ps4م داشتم و باش ریموت میزدم پاک کردم از رو ps4م چون بن شده بود
حالا ویتام با هیچکدوم از اکانتهایی که رو ps4م دارم کانکت نمیشه واسه ریموت زدن.ارور میده
شدیدا لازم دارم.ممنون میشم اگه کمکم کنید بعنوا دسته دوم ازش استفاده میکردم لامصبو
سلامسلام. من یه بار دیگه هم اینجا پرسیدم ولی به نتیجه نرسیدم. آقایون الان با توجه به اینکه من ps4 دارم و شرایط نه چندان خوبه پشتیبانی سونی از psvita ، الان ارزش خرید داره ؟؟؟؟؟؟ مخصوصا مخصوصا سر بازی هاش میگم ، چون من بازی های psvita رو نمیشناسم الان 20 تا بازی خوب براش هست ؟؟ بازی خوب منظورم بازی بزرگ نیست ولی بازی جذابی که منو بتونه جذب کنه به صورتی که مثلا بر فرض بگم کال اف ps4 رو وللش برم با psvita بازی کنم. اگر هست چند تا اسم بدید من برم ببینم سبکشون چه طوریه.
سلامسلام دوستان...من الان henkaku رو روی ویتا دارم میخوام از آدرنالین استفاده کنم دقیقا باید چی کار کنم ؟؟؟؟؟
باید taihenklaku نصب کنم؟؟
چون ظاهرا روش جدیدی اومده بدون نیاز به بیس گیم
سلامسلام دوستان...من الان henkaku رو روی ویتا دارم میخوام از آدرنالین استفاده کنم دقیقا باید چی کار کنم ؟؟؟؟؟
باید taihenklaku نصب کنم؟؟
چون ظاهرا روش جدیدی اومده بدون نیاز به بیس گیم
سلامیه مطلب ﺩيگه رو هم بگم.....شما همين الان هم ميتونيد بازيهايي كه توسط ويتامين و ماى دامپ نشدن رو با اين ابزار نصب كنيد
به اين صورت:
اول اينكه پلاگين nonpdrm رو روي كنسول فعال ميكنيد
دوم لينک psn بازى مورد نظر رو پيدا ميكنيد كه كار راحتيه
سوم بازي رو با pc دانلود ميكنيد.....فرمت بازى pkg هست
حالا فايلpkg رو با كمک qcma و ابزار packge installer روى كنسول نصب ميكنيد....آموزشش تو نت هست
حالا به راحتي ميتونيد بازي رو اجرا كنيد يا بزنيد بازي آپديت شه
سلامسلام
اگه درست متوجه شده باشم با این روش دیگه نیازی نیست بازی رو کسی آپلود کنه، فقط کافیه لینک pkgش رو از سرورهای سونی بگیریم درسته؟
پس باید لایسنس رو حتما یه بار داشته باشی تا بتونی اجرا کنی، حالا یه نفر میخره بازی رو و بین بقیه به اشتراک میزاره.سلام
راستش من خوﺩم هنوز تست نکرﺩم
....قاعدتا بايد با اين روش اجرا شن
یه ویديو تو يوتيوب منتشر شده كه نشون ميده طرف اول پلاگين رو روى كنسول فعال ميكنه ....بعدش فايلpkg بازى موتوراستورم رو از طريق پكيج اينستالر روى كنسول نصب ميكنه
بعد هم ميزنه بازى آپديت ميشه و در نهايت بازى رو بى دردسر اجرا ميكنه
تو يه انجمن خارجى هم يه نفر تايپک زده بود كه اينكار شدنيه
ولى اول بايد pkg رو اكستركت كرد و لايسنس رو جاگذاري كنيم و بعد دوباره بازي رو به pkg تبديل كنيم و روي كنسول نصب كنيم
لينک ويديو: