هر سوال و هر مطلبی در مورد PS Vita

آخه بعضیا خریدن و استفاده نکرده دارن با قیمت کمتر میفروشند و قابلیت کپی هم داره پس چرا 300 بیشتر بدیم خودت باشی میری نو میخری البته بعضیا چون معامله خوب نداشتند تو جنس دست دو نمی خرند من هرچی خرید کردم راضی بودم از معاملاتم.

کلا منم آکبند میخرم , چیزی که برای آدم با ارزش باشه و بخواد بخره سال ها نگه ش داره خوب نو یا آکبند باید بخره
اگر فقط میخوای فقط 3 تا بازی کنی بعد بدی بره خوب در این صورت بهترین انتخاب دست دومه

اونی که گفتید بعضیع خریدن و استفاده نکردن دارن میفروشن , مگه طرف خول وضعه که 800 هزار پول کنسول و رم بده حداقل بعد بازی نکنه بزاره بفروشه
هر چپیزی ارزشی و بهایی داره - مثلا پراید داریم تا پراید یکی خشکه- یکی در حد صفره - یکی کارکرد متوسط داره یکی منفجر شده

آخرین ویرایش:
  • Like
Reactions: se.phi.roth
کلا منم آکبند میخرم , چیزی که برای آدم با ارزش باشه و بخواد بخره سال ها نگه ش داره خوب نو یا آکبند باید بخره
اگر فقط میخوای فقط 3 تا بازی کنی بعد بدی بره خوب در این صورت بهترین انتخاب دست دومه

اونی که گفتید بعضیع خریدن و استفاده نکردن دارن میفروشن , مگه طرف خول وضعه که 800 هزار پول کنسول و رم بده حداقل بعد بازی نکنه بزاره بفروشه
هر پیزی ارزشی و بهایی داره - مثلا پراید داریم تا پراید یکی خشکه- یکی در حد صفره - یکی کارکرد متوسط داره یکی کمنفجر شده
حرف شما متین اما برا من که دیگه دارم تو این راه پیر میشم قضیه فرق میکنه اره آدماش زیاده اکثریت یا کادو گیرشون اومده یا ... دارند میفروشند چه بسا همونارو مغازه داره جا نو به امثل شما میفروشند !

حرف شما متین اما برا من که دیگه دارم تو این راه پیر میشم قضیه فرق میکنه اره آدماش زیاده اکثریت یا کادو گیرشون اومده یا ... دارند میفروشند چه بسا همونارو مغازه داره جا نو به امثل شما میفروشند !

داداش 30 سالمونه دیگه حتی اگر بیشعورم بودم تو این 20 خورده ای ساله که بازی میکنیم یه چیزایی رو متوجه شدیم که سرم کلاه نره
شما نگران خودت باش دست دوم میخری باتری خراب یا کم نگه دار یا پنل lcd عوض شده و ....... بهت نندازن که لوازمش اصلا گیر نمیاد میمونه رو دستت

آخرین ویرایش:
داداش 30 سالمونه دیگه حتی اگر بیشعورم بودم تو این 20 خورده ای ساله که بازی میکنیم یه چیزایی رو متوجه شدیم که سرم کلاه نره
شما نگران خودت باش دست دوم میخری باتری خراب یا کم نگه دار یا پنل lcd عوض شده و ....... بهت نندازن که لوازمش اصلا گیر نمیاد میمونه رو دستت
داداش جسارت نباشه من قصد بی احترامی نداشتما امید وارم از دست من ناراحت نشده باشی
در کل اکثر خریدام موفق و خوب بوده .

سلام
من هیچ اطلاعاتی راجب vitaندارم سوالام اینه
الان کامل هک شده ؟ بشه راحت بازیاشو ریخت امولاتور نصب کردو ...؟
ممنون یه 3 خط توضیح بدین راجبش که شده یا نه یا چه ورژن هایی و ....
مرسی باز
در حال حاضر ویتا نسخه 3.60 به راحتی هک میشه و میتونین بازیهاش رو دانلود و مثل برنامه موبایل نصب و اجرا کنید، به علاوه قابلیت های جانبی مثل مدیریت سیو بازی و اورکلاک هم اضافه شده. درضمن بخش psp هنوز هک نشده.
سوالی داشتین در خدمتم.

دوستان تورو خدا یکی منو راهنمایی کنه یه ویتا دارم ورژنش 3.55 هست...چطوری میتونم به ورژن 3.60 آپدیتش کنم که آخرین ورژن نشه
خود ورژن 3.60 رو دان کردم ولی نمیدونم چه خاکی بسرم بریزم:((
طبق یه فروم خارجی هم رفتم هرچی کردم نشده
اصلا pc ویتارو به رسمیت نمیشناسه منیجرشم دان کردم هم CMA هم QCMA نمیتونه مدیریتش کنه...تو ویتا ارور میده
پلیز کمک:-bd

سلام
من یه ویتا میخوام بگیرم چه مدلی بگیرم خوبه،،،!؟
شنیدم کپی خودم شده اگر امکان داره راهنمایی کنید.

سلام
سری اسلیم بگیر که فقط مدل wifi داره
حتما فریمورش 3.60 باید باشه تا جایی که میدونم که کپی خور شه

سلام
من یه ویتا میخوام بگیرم چه مدلی بگیرم خوبه،،،!؟
شنیدم کپی خودم شده اگر امکان داره راهنمایی کنید.
سلام
واسه کپی خور کردن باید فریم ور 3.60 یا پایینتر باشه. مدل اولیه که دیگه نوش گیر نمیاد. اگرم دست دوم میخواید که میتونید مقایسش رو ببینید. من خودم جفتش رو داشتم به نظرم مدل جدید بهتره بازم سلیقه ای هست.
موفق باشید.

سلام دوستان من اخر هفته میخوام یه ویتا دسته دوم بخرم بهچه نکاتی تو خرید باید دقت کنم که سر کلاه نره؟
نکات منظورتون چی هست.ایا هک واستون مهمه؟
اگه هک مهمه باید دقت کنین که فریمور یا همون ورژن نرم افزار سیستم ۳.۶۰ به بالا نباشه.و اگر هم هک واستون مهم نیست خب چک کنین دکمه های دستگاه سلام باشن و کار کنن و ضربه فیزیکی به دستگاه ورد نشده باشه و صفحه نمایش ایرادی نداشته باشه.

دوستان تورو خدا یکی منو راهنمایی کنه یه ویتا دارم ورژنش 3.55 هست...چطوری میتونم به ورژن 3.60 آپدیتش کنم که آخرین ورژن نشه
خود ورژن 3.60 رو دان کردم ولی نمیدونم چه خاکی بسرم بریزم:((
طبق یه فروم خارجی هم رفتم هرچی کردم نشده
اصلا pc ویتارو به رسمیت نمیشناسه منیجرشم دان کردم هم CMA هم QCMA نمیتونه مدیریتش کنه...تو ویتا ارور میده
پلیز کمک:-bd
من تاحالا این تجربه اپدیت دستی رو نداشتم.ولی فک کنم بتونین با qcma اپدیت به ورژن دانلود شده بکنین.در مورد شناسایی توسط کامیتوتر نباید نشکلی باشه کابل رابط رو چک کنین

نه میخوام تو اکانتم بخرم
طرف میگه یه ماهه خریدم از دی جی کالا 600 تومن داره 350 میده
یه دستگاه ps vita فروشی سالم - دیوار اینه
ظاهرش تمیز نشون میده.خودتون اهل تهرانین اگه پیشنهاد میکنم حضوری برین و موقع تحویل چک کنین.و اگر اهل تهران نیستین توافق کنین که موردی داشته باشه عودت میدین کالارو

• Like
Reactions: se.phi.roth

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

تبلیغات متنی

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or