هر سوال و هر مطلبی در مورد PS Vita

مرسی عزیز :x
کد دانلود بازی ها ویتا از کجا میتونم بخرم , حدود قیمتیشون چنده؟
خوب بازی ها رو مناسب با گیم پلی و کنترل ویتا ساخته شده , از بین لگو ها جدید کدوم زیباتره؟
خواهش میکنم. شما نیازی نیست بری کد بخری بهتره کارت psn بگیری و از استور مستقیم خرید کنی معمولا هم هر ماه یه تخفیف اساسی بازیها میخوره میتونی بازیهاش رو با حداقل قیمت بخری. خیلی از بازیهای ویتا از لحاظ کنترلی فرقی با نسخه کنسولی ندارند. من لگو بازی نکردم اما میتونی بررسی های نسخه ویتاش رو ببینی معمولا ایده خوبی میده.

دستگاه رو داشتم بازی میکردم هنگ کرد چراغ پی اس مدام داره چشمک میزنه وهیچ دکمه ای کار نمیکنه .. چطور ریست کنم? این مشکل رو کسی داشته ? دستگاه چی شده ? هیچ کاری نمیکنه حتی شارژرش هم کار نمیکنه شارژ نمیشه .

دستگاه رو داشتم بازی میکردم هنگ کرد چراغ پی اس مدام داره چشمک میزنه وهیچ دکمه ای کار نمیکنه .. چطور ریست کنم? این مشکل رو کسی داشته ? دستگاه چی شده ? هیچ کاری نمیکنه حتی شارژرش هم کار نمیکنه شارژ نمیشه .
مال منم بعضی موقعها اینجوری میشه ...مشکلی نیست نگران نباش....هر وقت اینجوری شد دکمه پاور رو چند دقیقه نگه دار حدود دو دقیقه اگه درست نشد دکمه پاور رو ول کن بعد دوباره دکمه رو بگیر درست میشه

مال منم بعضی موقعها اینجوری میشه ...مشکلی نیست نگران نباش....هر وقت اینجوری شد دکمه پاور رو چند دقیقه نگه دار حدود دو دقیقه اگه درست نشد دکمه پاور رو ول کن بعد دوباره دکمه رو بگیر درست میشه
به نظرم وقتی شارژش داره تموم میشه اینطور میشه چون هک شده . گذاشتم باطریش تموم شد بالا اومد .

• Like
Reactions: se.phi.roth
دوستان من بخوام اکانت پی اس ان بسازم رجیون 1 بهتره یا رجیون 2؟ کدوم رجیون تو پی اس استور بازیهای بهتری برا فری دانلود میزاره؟ هکی هست که بشه بازیهای پی اس پی رو روش ریخت ؟ حافظه پر که شد میشه بازبهاشو ربخت تو پی سی برای بعدا بعد تو کنسول پاکش کنی؟ میشه بازیهای ps3 یا ps4 رو روش بازی کرد؟با هک

دوستان من بخوام اکانت پی اس ان بسازم رجیون 1 بهتره یا رجیون 2؟ کدوم رجیون تو پی اس استور بازیهای بهتری برا فری دانلود میزاره؟ هکی هست که بشه بازیهای پی اس پی رو روش ریخت ؟ حافظه پر که شد میشه بازبهاشو ربخت تو پی سی برای بعدا بعد تو کنسول پاکش کنی؟ میشه بازیهای ps3 یا ps4 رو روش بازی کرد؟با هک
تا جای که بلد باشم کمکت میکنم
ریجن یک بهتره چون ریجن یک بازی رایگان خوبی داره
بله اگر هکش کنی هم میتوانی بازی های psp رو روش ریخت و هم psvita هر دو تاش میشه ولی دیگه بعدش باید بیخیال اروجینال بشی
اره اگر حافظه پر شد میشه بازی ها رو روی پی سی بریزی بعد انها رو پاک کنی
نه نمیشه بازی های ps3 , ps4 رو اجرا نمیشه
موفق باشی:D

یعنی بعد هک دیگه نمیشه از استور بازی خرید
تا جای که بلد باشم کمکت میکنم
ریجن یک بهتره چون ریجن یک بازی رایگان خوبی داره
بله اگر هکش کنی هم میتوانی بازی های psp رو روش ریخت و هم psvita هر دو تاش میشه ولی دیگه بعدش باید بیخیال اروجینال بشی
اره اگر حافظه پر شد میشه بازی ها رو روی پی سی بریزی بعد انها رو پاک کنی
نه نمیشه بازی های ps3 , ps4 رو اجرا نمیشه
موفق باشی:D
سلام یعنی هکش کنی دیگه نمیشه از استور خرید کرد؟ منظورتو از اینکه باید بیخیال اورجینال بشی واضح تر میگی ؟

یعنی بعد هک دیگه نمیشه از استور بازی خرید

سلام یعنی هکش کنی دیگه نمیشه از استور خرید کرد؟ منظورتو از اینکه باید بیخیال اورجینال بشی واضح تر میگی ؟
اوکی
وقتی شما هک کردی نباید دیگه با ویتا وصل بشی به نت چون سونی میفهمه کنسول رو هک کردی و بعدش کنسول رو بن میکنه و حتی ایدیتو هم بن میکنه برای همین میگم بیخیال اروجینال بشو
بهدش دیگه وقتی هک کردی دیگه تمامی بازی هاش و برنامه هاشو میتوانی از طریق کامپیوتر پیدا کنی و دانلود کنی و راحت بذاری توی ویتا
همین سوالی بود در خدمتم:D

نمیشه مثل ps4یاps3بازیا را اکتیو کرد وبعد یک اکانت دیگه زد
برای پاک کردن اکانت باید چکار کنیم
نخیر نمیشه، برای تعویض اکانت هم باید یه بار ویتا ریست کنین و مجددا با اکانت جدید وارد بشین، البته منظورم اینه که با هر بار تعویض اکانت کل اطلاعات مموری پاک میشه.

• Like
Reactions: se.phi.roth
سلام دوستان.
یه سوال دارم ممنون میشم کسی اگه میدونه جواب بده.
من دموی limbo نسخه ویتا رو با ps3 دانلود کردم. موقع انتقال چه به صورت wifi و چه با کابل همش ارور میده. ارور (NP-9968-2)
خیلی وقت بود فایلی از ps3 انتقال نداده بودم. میخوام ببینم مشکل چیه کسی میدونه؟ به این فیلترینگی که میگن مربوط میشه؟
با خود ویتا هم اومدم دانلود کنم یه بار ۸۰ مگ گرفت دیگه نرفت جلو. یه بار ۱۰۲ مگ گرفت دیگه نرفت جلو. از اون به بعد هم کلا دیگه نمیره تو دانلود لیست ویتا.
اینترنتمم مخابراته.

ممنون

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

تبلیغات متنی

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or