هر سوال و هر مطلبی در مورد PS Vita

سلام دوستان.
یه سوال دارم ممنون میشم کسی اگه میدونه جواب بده.
من دموی limbo نسخه ویتا رو با ps3 دانلود کردم. موقع انتقال چه به صورت wifi و چه با کابل همش ارور میده. ارور (NP-9968-2)
خیلی وقت بود فایلی از ps3 انتقال نداده بودم. میخوام ببینم مشکل چیه کسی میدونه؟ به این فیلترینگی که میگن مربوط میشه؟
با خود ویتا هم اومدم دانلود کنم یه بار ۸۰ مگ گرفت دیگه نرفت جلو. یه بار ۱۰۲ مگ گرفت دیگه نرفت جلو. از اون به بعد هم کلا دیگه نمیره تو دانلود لیست ویتا.
اینترنتمم مخابراته.

ممنون
سلام
در مورد انتقال فایل با PS3 اطلاعات زیادی ندارم، اما تا جایی که میدونم باید ps3 با همون اکانت ویتا اکتیو باشه تا بشه فایل انتقال داد.
در مورد دانلود با ویتام برای من پیش اومده که تو دانلود لیست نره یا ناقص دانلود کنه، معمولا مشکل از اینترنته، البته منظورم خود سایت سونی هست، در این موارد معمولا با یه برنامه ای مثل PSX Download Helper میتونین به کامپیوتر پل بزنین و در واقع با اینترنت کامپیوتر امتحان کنین یا در کنارش از قندشکن استفاده کنین معمولا جواب میده.
موفق باشید.

• Like
Reactions: se.phi.roth
سلام
در مورد انتقال فایل با PS3 اطلاعات زیادی ندارم، اما تا جایی که میدونم باید ps3 با همون اکانت ویتا اکتیو باشه تا بشه فایل انتقال داد.
در مورد دانلود با ویتام برای من پیش اومده که تو دانلود لیست نره یا ناقص دانلود کنه، معمولا مشکل از اینترنته، البته منظورم خود سایت سونی هست، در این موارد معمولا با یه برنامه ای مثل PSX Download Helper میتونین به کامپیوتر پل بزنین و در واقع با اینترنت کامپیوتر امتحان کنین یا در کنارش از قندشکن استفاده کنین معمولا جواب میده.
موفق باشید.
انتقال از ps3 به ویتا رو که تا حالا هزار دفعه انجام دادم. میدونم اکانت ها باید یکی باشه. منتها ارور های الکی میده. نمیدونم از چیه

انتقال از ps3 به ویتا رو که تا حالا هزار دفعه انجام دادم. میدونم اکانت ها باید یکی باشه. منتها ارور های الکی میده. نمیدونم از چیه
محسن بازیتو پاک کردی و دوباره از اول دانلود کردی و دوباره انتقال دادی یا نه یه تستی بزن فکر کنم بازیت بد دانلود شده به احتمال زیاد چون من خیلی راحت با پلی3 بازی های ویتا رو روی ویتا میریزم مشکلی ندارم

محسن بازیتو پاک کردی و دوباره از اول دانلود کردی و دوباره انتقال دادی یا نه یه تستی بزن فکر کنم بازیت بد دانلود شده به احتمال زیاد چون من خیلی راحت با پلی3 بازی های ویتا رو روی ویتا میریزم مشکلی ندارم
والا بد که دانلود نمیشه. کا ارور میده دیگه. با خود ویتا هم یه خورده میگیره دیگه نمیره جلو. جدیدا که اصلا با ویتا تو دانلود لیست هم نمیره.

• Like
سلام دوستان
الان ویتا قیمتش چنده و اینکه بازی هاش برای فروش به چه صورت هست؟ دانلود؟
سلام در حال حاضر که قیمت فک میکنم حدود 600 باشه، باز باید از بازار قیمت دقیق بگیرین. بازیهاشم اگر اورجینال باشه بین 50 تا 120 تومن نو یا دسته دو. و اگه هک شده باشه که دانلود میتونین بکنین و روی رم بریزید. اگرم اکانت پلی استیشن دارین میتونین از فروشگاه بخرین و دانلود کنین. موفق باشید.

سلام در حال حاضر که قیمت فک میکنم حدود 600 باشه، باز باید از بازار قیمت دقیق بگیرین. بازیهاشم اگر اورجینال باشه بین 50 تا 120 تومن نو یا دسته دو. و اگه هک شده باشه که دانلود میتونین بکنین و روی رم بریزید. اگرم اکانت پلی استیشن دارین میتونین از فروشگاه بخرین و دانلود کنین. موفق باشید.
ممنون
یکی گیر آوردم اسلیم و سفید میگه در حد آک با مموری و یه بازی اورجینال ورژن هم سه و شش دهم هست.میگه پانصد تومن ارزش خرید در کل داره این کنسول؟
اگه هک بشه دیگه نمیشه بازی اورجینال فیزیکی هم بازی کرد باهاش؟

ممنون
یکی گیر آوردم اسلیم و سفید میگه در حد آک با مموری و یه بازی اورجینال ورژن هم سه و شش دهم هست.میگه پانصد تومن ارزش خرید در کل داره این کنسول؟
اگه هک بشه دیگه نمیشه بازی اورجینال فیزیکی هم بازی کرد باهاش؟
ببین من خودم تو عمرم تا حالا کنسول دست دو نخریدم و تجربه ندارم رو این حساب نمیتونم بهت بگم چطوری باید خرید کرد، اما اینو میدونم که تو چنین کنسول دستی باید ببینی چقدر باهاش بازی شده، چون به هر حال مستهلک میشه، مثلا من خودم 2 سال یه ویتا داشتم بعدش دیگه آنالوگهاش کیفیتشون رو از دست داده بودن و ویتام و عوض کردم، از طرفی هم الان شما کپی خور کنی دیگه معلوم نیست اصلا واسه ویتاهای دیگه بعدا بشه کپی خور کرد،(مثل قدیم PS3) خلاصه میخوام بگم که حداقل یه دو سالی داریش با توجه به کپی خور بودنش و بازیهای زیادش. رو این حساب اگر میبینی سالم و تمیزه ارزش داره این قیمت. در ضمن کپی خورش کنی دیگه بازی فیزیکیش به کارت نمیاد. تنها نکته مهم رمشه، مثلا من رمم 16 بود، یه 32 گرفتم بازم به نظرم کمه. رو این حساب اگه رمش بالاست که هیچ، وگرنه باید هزینه رمم دیر یا زود بدی.
اگرم هک بشه ربطی نداره بازم میتونی اورجینال بازی کنی.
به هرحال این نکاتی بود که به نظرم مهمه و به بعضی هاش بعدها میرسی.
موفق باشی.

من خریدم فک کنم 3.18 بود. تا مدلهای جدید وارد ایران بشه فک کنم دوسالی طول بکشه
من یه فت سری اول گرفتم از کسی 3.12 بود زدیم آپدیت کردم به 3.60 اوکی شد اما ردش کردم چون زیاد در حد نبود الان یه فت یا اسلیم میخوام هر فریموری بجز 3.61 متوجهی که اما قیمتا فضاییه! اونو خودم 350 دادم

• Like
من یه فت سری اول گرفتم از کسی 3.12 بود زدیم آپدیت کردم به 3.60 اوکی شد اما ردش کردم چون زیاد در حد نبود الان یه فت یا اسلیم میخوام هر فریموری بجز 3.61 متوجهی که اما قیمتا فضاییه! اونو خودم 350 دادم
خب دست دو باشه، هرچی امکان داره، اما منظورم من آکبند بود، که از زمان تولید تا بخواد برسه ایران کلی طول میکشه، شما خوب قبل اینکه بخری با طرف هماهنگ کن، اما به نظرم ارزش داره الان که کپی خوره نو خرید.

خب دست دو باشه، هرچی امکان داره، اما منظورم من آکبند بود، که از زمان تولید تا بخواد برسه ایران کلی طول میکشه، شما خوب قبل اینکه بخری با طرف هماهنگ کن، اما به نظرم ارزش داره الان که کپی خوره نو خرید.
آخه بعضیا خریدن و استفاده نکرده دارن با قیمت کمتر میفروشند و قابلیت کپی هم داره پس چرا 300 بیشتر بدیم خودت باشی میری نو میخری البته بعضیا چون معامله خوب نداشتند تو جنس دست دو نمی خرند من هرچی خرید کردم راضی بودم از معاملاتم.

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

تبلیغات متنی

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or