masoud_5april
کاربر سایت
سلامسلام
ببخشید اگه گاد اف وار کالکشن تو اکانتم بگیرم میتونم دونه دونه نصب کنم بازی کنم؟
یا حتما باید با هم دانلود کنم؟
اگه منظورتون نسخههای 1 و 2 هست که نه نمیشه باید با هم دانلود کنین.
موفق باشید.
سلامسلام
گاد او وار کالکشن اسمش روشه.هر دو رو به بازی هستن.ولی میتونی جدا جدا هم بخریش.۱ و ۲ جدا از هم هم هستشسلام
یادمه بازیش یه منو داشت که شما انتخاب میکردی شماره 1 میخوای بری یا 2 رو، تو استور من ندیدم شاید جدیدا اضافه شده باشه.گاد او وار کالکشن اسمش روشه.هر دو رو به بازی هستن.ولی میتونی جدا جدا هم بخریش.۱ و ۲ جدا از هم هم هستش
بله همینطوره من دارم هنوز این بازیرو.اول بازی انتخاب میکنی ۱ یا ۲.تو استوری من دیدم که جدا گانه گذاشته البته مال پی اس پی بود که پورت شده برای ویتایادمه بازیش یه منو داشت که شما انتخاب میکردی شماره 1 میخوای بری یا 2 رو، تو استور من ندیدم شاید جدیدا اضافه شده باشه.
نه اون که فرق داره، ایشون منظورش GoW Collection هست که شماره 1 و 2 ش توشه.بله همینطوره من دارم هنوز این بازیرو.اول بازی انتخاب میکنی ۱ یا ۲.تو استوری من دیدم که جدا گانه گذاشته البته مال پی اس پی بود که پورت شده برای ویتا
اون موقعها خیلی دوست داشتم ازین ویتا سفیدا بخرم، ولی بودجم نمیرسید، الانم که دیگه تولید نمیشه.
اون موقعها خیلی دوست داشتم ازین ویتا سفیدا بخرم، ولی بودجم نمیرسید، الانم که دیگه تولید نمیشه.
واقعا این رنگشه عالیه.
سلامدوستان روشی هست که بعد از اینکه ویتا خاموش شد هکش نپره؟
ضمنا وضعیت اجرای بازی PsP روی ویتا الان چطوره؟
روش جدیدی هست که بدون اینکه بازی PSP از استور گرفته باشی بتونی بازیای PSP رو اجرا کنی؟
چندبار باید ایمیل رو باز کنی ولی بالخره جواب میده ریستم بکن.فایل Switch kaku گرفتم ولی متاسفانه بازم حالت آفلاین جواب نداد که بخوام هک رو فعال کنم
سلامسلام دوستان ببخشید کسی هست اینجا بتونه کمک کنه در مورد طریقه هک PS vita چون خیلی سعی کردم ولی نشد
برنمیگرده به 3.60
ممنون میشم یکی کمکم کنه