هر سوال و هر مطلبی در مورد PS Vita

دانلودش جدا هست اتفاقا ولی به صورت جداگانه نمیفروشن
نسخه فیزیکی هم فقط X1 کارتی بود وX2 رو کد داشت برای دانلود
3 گیگ و خورده هست هر کدومش

- - -ویرایش - - -

فکر نمیکنم مشکلی باشه
خودم امتحان نکردم در کل ولی .
اگر دوستان امتحان کردن تایید کنن :)
من با استفاده از لینک های استخراج شده از PSN هر ریجن که باشه فرقی نمیکنه بازی هایی رو که توی اکانتم هست با PC دانلود کردم بعد با برنامه PSX Download Help انتقال دادم و به راحتی اجرا شدن بدون هیچ ارور یا مشکلی من چندین بار تست کردم چه Full game و چه Demo هر ریجن که باشه فرقی نمیکنه فقط کافیه لینک دانلود رو پیدا کنید بعد انتقال بدید تو صفحه قبل یکی از دوستان گفتن که حتما باید هم ریجن با اکانت باشه در صورتی که هیچ فرقی نمیکنه. (طبق تجربه خودم)

• Like
Reactions: alisantori
من با استفاده از لینک های استخراج شده از PSN هر ریجن که باشه فرقی نمیکنه بازی هایی رو که توی اکانتم هست با PC دانلود کردم بعد با برنامه PSX Download Help انتقال دادم و به راحتی اجرا شدن بدون هیچ ارور یا مشکلی من چندین بار تست کردم چه Full game و چه Demo هر ریجن که باشه فرقی نمیکنه فقط کافیه لینک دانلود رو پیدا کنید بعد انتقال بدید تو صفحه قبل یکی از دوستان گفتن که حتما باید هم ریجن با اکانت باشه در صورتی که هیچ فرقی نمیکنه. (طبق تجربه خودم)

براز فرق ميكنه شما با چي به ويتا انتقال دادي !با وايفاي ديگه درسته؟شما وقتي ميزني بزاي پوش ميشه و استارت كه ميزني بقيشو از فيلي كه تو پيسي ذخيره كردي داونلود كنه!
الان استاد عاقل بالغ ريجن با ريجن بازي فرق داره حتي زبونش اونقت شما ميگي فرقي نداره!تست كردم نشده!
اطلاعت اشتباه به كاربرا نديد

Sent from my iPhone using Tapatalk

براز فرق ميكنه شما با چي به ويتا انتقال دادي !با وايفاي ديگه درسته؟شما وقتي ميزني بزاي پوش ميشه و استارت كه ميزني بقيشو از فيلي كه تو پيسي ذخيره كردي داونلود كنه!
الان استاد عاقل بالغ ريجن با ريجن بازي فرق داره حتي زبونش اونقت شما ميگي فرقي نداره!تست كردم نشده!
اطلاعت اشتباه به كاربرا نديد

دوست عزیز من منظورم این نبود که ریجن با ریجن هیچ فرقی نمی کنه منظور، لینک دانلود از ریجن های مختلف بود وگرنه این که یک چیز کاملا مشخص هست که ریجن ها با هم تو زبان ، تایتل ها و ... با هم فرق دارن. من عرض کردم لینک های موجود بازی ها که از ریجن های مختلف بود رو روی اکانت خودم که ریجن 2 امارات هست تست کردم و بازی که درون اکانتم بود رو با استفاده از فایل های دانلود شده (توسط لینک ریجن های دیگه) با PC انتقال دادم و مشکلی نداشت.

آقا نکنه این آقای ولولو آﺩم خوﺩ سونیه وبا این کاراش ﺩاره بحث هک بازی های ویتا رو منحرف میکنه
هکش چه سودی داره در کل ؟ بازیه خاصی که براش نمیاد لول ×_× اکثریت indie که اونام قیتمهای پایینی دارن :/

هکش چه سودی داره در کل ؟ بازیه خاصی که براش نمیاد لول ×_× اکثریت indie که اونام قیتمهای پایینی دارن :/
این قیمت پایینی که میگی فقط واسه خود شون هستش، وگرنه واسه یه بازی که همون و میشه مجانی رو موبایل بازی کرد، کی حاضره 40 تومن پول بده ؟؟؟
البته تو ایران دیگه:d

کجا قیمت پایین دارن یک سر بزن به استور

این قیمت پایینی که میگی فقط واسه خود شون هستش، وگرنه واسه یه بازی که همون و میشه مجانی رو موبایل بازی کرد، کی حاضره 40 تومن پول بده ؟؟؟
البته تو ایران دیگه:d

بله درسته .من معیاره خودم رو سنجیدم نه ایران رو - از اون نظر حق با شما دوستان هست.

به نسبت برای من که مثلا اینجا بازیا 10 دلارم از امریکا گرونتر هست بازیهای ایندی خیلی ارزون هستن در مقابلشون :)

یه سوال داشتم
وقتی بازی برا ویتا رو میزارم برا دانلود بعد میرم نگاه کنم که دانلود شده یا نه ...میبینم برا خودش pause شده!!!!! اخه دیروز uncharted رو دانلود کردم بدون هیچ مشکلی ...از دیشب اینطوری شده
:((
چند بار اینطور شده تنظیم خاصی داره؟؟؟؟

یه سوال داشتم
وقتی بازی برا ویتا رو میزارم برا دانلود بعد میرم نگاه کنم که دانلود شده یا نه ...میبینم برا خودش pause شده!!!!! اخه دیروز uncharted رو دانلود کردم بدون هیچ مشکلی ...از دیشب اینطوری شده

کلا ویتا دانلود منیجرش بدرد نمیخوره.مخصوصا با نت ایران همش قطع میشه.
پیشنهادم اینه با برنامه psx download helper دانلود کنی.همچنین میتونی فایل بازی رو واسه خودت نگه داری:d

بنظرم این کنسول خوﺩشو تو طول زمان نشون میﺩه ..تا چنﺩ وقت ﺩیگه قراره واسش یه رزیﺩنت اویل بیاﺩ..احتمالأ مثلpspﺩو تا گاﺩ آف وار هم ت براش میاﺩ..کلأ سیاست های سونی اینجوریه که اول ﺩل هواﺩارانشو کاملأ از خوﺩشو و کنسولش سرﺩ میکنه سپس اونها رو یکﺩفعه ای غافلگیر میکنه....منظورم از حرف بالا این بوﺩ که سونی با به راه انﺩاختن بحث هک توسط ولولو ﺩاره فروش کنسولش رو بالا میبره

یه سوال داشتم
دقیقا منم همین مشکل رو دارم!

بنظرم این کنسول خوﺩشو تو طول زمان نشون میﺩه ..تا چنﺩ وقت ﺩیگه قراره واسش یه رزیﺩنت اویل بیاﺩ..احتمالأ مثلpspﺩو تا گاﺩ آف وار هم ت براش میاﺩ..کلأ سیاست های سونی اینجوریه که اول ﺩل هواﺩارانشو کاملأ از خوﺩشو و کنسولش سرﺩ میکنه سپس اونها رو یکﺩفعه ای غافلگیر میکنه....منظورم از حرف بالا این بوﺩ که سونی با به راه انﺩاختن بحث هک توسط ولولو ﺩاره فروش کنسولش رو بالا میبره
دیگه از "اولی" که شما میگی خیلی گذشته
خوده سونی اعلام کرد که بازیهای aaa روی ویتا جوابگو نبوده برای همین سیاسیتهای خودش رو به سمته indie - remote play و اینا تغییر داده . اکثریت بازیها اینده بازیهای شرقی هست که تک و توی چیزهای خوب توشون هست .
به هر حال خوبه که در اینده ببینیم سونی بازیهای جدید رو برای ویتا معرفی کنه

دقیقا منم همین مشکل رو دارم!
به نظرم از PSX استفاده کن خیلی راحتره
میتونی تیکه download ( یه همچین چیزی ) توی power saving بزنی ولی وقتی timed out میشه ظاهرا قطع میشه.

اتفاقا ویتا برعکسه!
اول بازی های بسیار خوبی برای ویتا اومد تو 2012 ولی بعدش ول کرد کنسولو...
البته استدیو bend یه بازی در دست ساخت برای ویتا داره

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

تبلیغات متنی

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or