هر سوال و هر مطلبی در مورد PS Vita

آقا این بازی Final fantasy Type 0 بازی رسمی PSP بود و میشه گفت حجیم ترین بازی PSP که البته من نسخه ژاپنیش رو دارم
چرا این بازی برای ویتا نمیاد ولی برایه پلتفرم های دیگه قرار ریلیز شه؟؟ مگه این ویتا خراب شده چشه؟؟)x
بازیه فوق القعاده ای بود
یادمه یه پچه غیر رسمی به زبان english یه سری برای درست کرده بودن . ( فک کنم )
ولی نسخه HD رو به جبرانه اینکه برای این کنسول localize نشد قراره برای 4 و one به زودی عرضه کنن ...;)

ماشالله خیلی ساپورت نرم افزاری ویتا قوی بود،مثل این که اپلیکیشنای You.Tu.be. و maps هم قراره از کار بیفتن.حالا یوتوب به درک. مپس که برنامه خوبی بود! خیلی سیاست بدی پیش گرفته سونی. همیشه یه سری اپ میده بعد یواش یواش بیخیالشون میشه. چند وقت پیشم که foursquare رو از کار انداخت.

ماشالله خیلی ساپورت نرم افزاری ویتا قوی بود،مثل این که اپلیکیشنای You.Tu.be. و maps هم قراره از کار بیفتن.حالا یوتوب به درک. مپس که برنامه خوبی بود! خیلی سیاست بدی پیش گرفته سونی. همیشه یه سری اپ میده بعد یواش یواش بیخیالشون میشه. چند وقت پیشم که foursquare رو از کار انداخت.
هنوز دلیله مشخصی نگفته . utunb رو دانلودش داشته باش چون از استور هم ورش میداره کلا ...
ظاهرا که استفاده User ها به نسبت انتظاراشون کم بوده ... ( البته حدسه ) make sense میکنه تا ببینیم official چیزی میگن یا نه .

دوستانی که میخوان ویتاشون رو هک کنن، هر چه سریعتر Patapon2 رو دانلود کنن، بازی از استور UK برداشته شده، یحتمل تو این چند ساعت هم از آمریکا ورش میدارن، اگر میخواین حتما دانلود کنین.
خلاصه از ما گفتن بود :d
موندم اون بنده خدایی که بازی رو واقعا خریده دیگه چرااا ؟؟؟
سونی خجالت نمیکشه ؟
تر و خشک رو با هم آتیش زد.:d

دوستانی که میخوان ویتاشون رو هک کنن، هر چه سریعتر Patapon2 رو دانلود کنن، بازی از استور UK برداشته شده، یحتمل تو این چند ساعت هم از آمریکا ورش میدارن، اگر میخواین حتما دانلود کنین.
خلاصه از ما گفتن بود :d
موندم اون بنده خدایی که بازی رو واقعا خریده دیگه چرااا ؟؟؟
سونی خجالت نمیکشه ؟
تر و خشک رو با هم آتیش زد.:d

دیگه نه نخری که پولتون میره امروز معلوم شد که نمیازه استور رو میگه بعدا!اولشم پول رو کم میکنه هک با این اکسپلویت تموم شد

مگه موبایله؟
نه موبایل نیست.وقتی قدرتشو داره چرا ازش استفاده نشه؟وقتی قدرت اینو داره تا هر کیفیت ویدیو رو پخش کنه چرا برنامش نباشه؟من دوست دارم با دوستام در مورد گیم با ویتا چت کنم یا به اشتراک بذارم.چرا وقتی پتانسیلش هست نتونم؟
اگه سونی هم مثل ماکروسافت که بخش xbox رو داد دست اسپنسر،بخش ویتا رو دست یه ادم کاربلد بده خیلی مشکلات حل میشه.

بالاخره منم helloworld گفتم به psvita کل مشکلم سر این FAke_np لعنتی بود که من ورژن 9 رو به جای 1 دانلود کرده بودم
دوستان فقط نیاز به خرید 1 بازی اونم فقط patapon هست برای هک فردا هم فیلم و برنامه های لازم برای این هک رو کامل قرار میدم سوالیی بود در خدمتیییییییییییییییم

بالاخره منم helloworld گفتم به psvita کل مشکلم سر این FAke_np لعنتی بود که من ورژن 9 رو به جای 1 دانلود کرده بودم
دوستان فقط نیاز به خرید 1 بازی اونم فقط patapon هست برای هک فردا هم فیلم و برنامه های لازم برای این هک رو کامل قرار میدم سوالیی بود در خدمتیییییییییییییییم

تبریک میگم. بازیتو بک اپ بگیر که دیگه از استوررر حذف شد

Sent from Reza's iPhone 6+ using Tapatalk

دقیقا این برنامهاش خیلی کمه اما فیلم و درست گفتی
چت نه بدرد نمیخوره چون شبکه پی اس هست

Sent from Reza's iPhone 6+ using Tapatalk

Last edited by a moderator:
نه موبایل نیست.وقتی قدرتشو داره چرا ازش استفاده نشه؟وقتی قدرت اینو داره تا هر کیفیت ویدیو رو پخش کنه چرا برنامش نباشه؟من دوست دارم با دوستام در مورد گیم با ویتا چت کنم یا به اشتراک بذارم.چرا وقتی پتانسیلش هست نتونم؟
اگه سونی هم مثل ماکروسافت که بخش xbox رو داد دست اسپنسر،بخش ویتا رو دست یه ادم کاربلد بده خیلی مشکلات حل میشه.
پتانسیل هست اما تا وقتی که اطمینان حاصل داره که استقبال نمیشه فایده ای نداره . حتی 3ds هم نداره چنین برنامه هایی . near - maps - youtube هم ظاهرا استفاده چندانی نداشته
در کل توی یه کنسول بازی بایستی روی مساعلی فکوس کنن که باعث فروختن سیستمشون بشه. سرمایه گزاری روی یه برنامه چت وقتی همون messanger خودش کارهای مشابه رو انجام میده فایده نداره چون کسی به این دلیل نمیشه طرفه ویتا ! طبیعتا روی همه گوشیا دیگه انواع این برنامه ها موجوده ...
برای player هم مساعل license کردن codec و ... هست که با سیستمهای موبایل و open source و ... یه مقدار متفاوته برای همین معمولا از نظره media player بیشتر توی محدوده خودشون همیشه میمونن . به نظرم mp4 کافی هست. بد نیست یه Mkv هم بهش اضافه میکردن .

پتانسیل هست اما تا وقتی که اطمینان حاصل داره که استقبال نمیشه فایده ای نداره . حتی 3ds هم نداره چنین برنامه هایی . near - maps - youtube هم ظاهرا استفاده چندانی نداشته
در کل توی یه کنسول بازی بایستی روی مساعلی فکوس کنن که باعث فروختن سیستمشون بشه. سرمایه گزاری روی یه برنامه چت وقتی همون messanger خودش کارهای مشابه رو انجام میده فایده نداره چون کسی به این دلیل نمیشه طرفه ویتا ! طبیعتا روی همه گوشیا دیگه انواع این برنامه ها موجوده ...
برای player هم مساعل license کردن codec و ... هست که با سیستمهای موبایل و open source و ... یه مقدار متفاوته برای همین معمولا از نظره media player بیشتر توی محدوده خودشون همیشه میمونن . به نظرم mp4 کافی هست. بد نیست یه Mkv هم بهش اضافه میکردن .

اتفاقا 3ds یوتیوب داره که هیچ ، یک سری برنامه های دیگه مثل Netflix,Hululu Plus هم داره
شبکه احتماعی خودش به اسم Miiverse رو هم داره
اپلیکیشن های دیگه ای هم برای کار های مختلف داره مثل تقویم و ماشین حساب و Nintendo Video و ...

اتفاقا 3ds یوتیوب داره که هیچ ، یک سری برنامه های دیگه مثل Netflix,Hululu Plus هم داره
شبکه احتماعی خودش به اسم Miiverse رو هم داره
اپلیکیشن های دیگه ای هم برای کار های مختلف داره مثل تقویم و ماشین حساب و Nintendo Video و ...
منظورم برنامه های خوده sony یا nintendo نبود .رلیز app های third party منظورم بود ...
خودشون که دارن این برنامه ها رو yes
البته اون کلا کارش درست تره شکی درش نیست D:

تو ماه جدید با آپدیت جدید ویتا دیگه خبری از Maps، Near و Youtube نخواهد بود و این یعنی Vita 3g دیگه به هیچ دردی نمیخوره، حتی youtube هم اگر آپدیت نکنین بسته خواهد شد.
و این یعنی یه تیر خلاص از طرف سونی به طرفداراش.
موندم سونی هدفش با این کارها چیه واقعا ؟؟؟
به شخصه از نینتندو و کنسولش خوشم نمیاد اما ساپورتی که نینتندو رو کنسولهاش داره واقعا بهتر از سونیه.
حداقل تو زمینه کنسول های دستی.

تو ماه جدید با آپدیت جدید ویتا دیگه خبری از Maps، Near و Youtube نخواهد بود و این یعنی Vita 3g دیگه به هیچ دردی نمیخوره، حتی youtube هم اگر آپدیت نکنین بسته خواهد شد.
و این یعنی یه تیر خلاص از طرف سونی به طرفداراش.
موندم سونی هدفش با این کارها چیه واقعا ؟؟؟
به شخصه از نینتندو و کنسولش خوشم نمیاد اما ساپورتی که نینتندو رو کنسولهاش داره واقعا بهتر از سونیه.
حداقل تو زمینه کنسول های دستی.

سونی کلا هدفی نداره :d
کلا این سیاست های سونی در قبال ویتا هیچ جوره قابل توجیه نیست
فقط بازار ژاپن رو اونم نه به صورت عالی بلکه معمولی رو به خوب ساپورت می کنه ، بقیه بازار ها رو کلا بر باد داده رفته

نینتندو توی خونگی هاشم همینجوریه ، الان Wii U 10 میلیون هم نفروخته اما بهتر از قبل هم داره ساپورتش می کنه

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

تبلیغات متنی

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or