ahmad766667
کاربر سایت
ﺩاﺩاش فریمور ویتای من۳.۱۸هستش هیچ هکی تا به حال روش نکرﺩم به نظرت آپﺩیت کنم یا صبر کنم یه هک ﺩرست و ﺩرمون براش بیاﺩ
اول از همه اینکه هکی که بخواد بازی های خود ویتا رو اجرا کنه، فک نمیکنم حالا حالاها بیاد، به علاوه اگرم چنین چیزی بشه همین یکی دوتا بازی هم که سالی یه بار میاد، اونم قطع میشه.ﺩاﺩاش فریمور ویتای من۳.۱۸هستش هیچ هکی تا به حال روش نکرﺩم به نظرت آپﺩیت کنم یا صبر کنم یه هک ﺩرست و ﺩرمون براش بیاﺩ
ﺩاﺩاش فریمور ویتای من۳.۱۸هستش هیچ هکی تا به حال روش نکرﺩم به نظرت آپﺩیت کنم یا صبر کنم یه هک ﺩرست و ﺩرمون براش بیاﺩ
سلامسلام خدمت دوستان عزیز.
من یه سوال داشتم. توی اکانت psnم یک سری بازی ویتا دارم که مربوط به ریجن 2 امارات هست. حالا میخوام با استفاده از لینک های استخراج شده توی سایت ها اون بازی که توی اکانتم هست رو با PC دانلود کنم بعد انتقال بدم به کنسول، بازی بدون مشکل اجرا میشه با این کار؟ یا حتما باید ریجن بازی که دانلود کردم با pc با بازی توی اکانتم یکی باشه تا بتونم انتقال بدم و اجرا کنم بازی رو ؟ ممنون.
به نظرتون از اونجایی که بازی های جدید ویتا توی ایران نمیاد به نظرتون بازی فیزیکی ویتا خریدار داره یا همه رفتن سراغ دیجیتالی؟
فک کنم این برای ویتا هم جواب میدهسلام با کابل هم میشه بازی های دانلود از pc به vita انتقال داد؟چجوری؟
دانلودش جدا هست اتفاقا ولی به صورت جداگانه نمیفروشنبچه ها رم 8 گیگ چنده من الان رمم 4 هست میخوام final fantasy بخرم 6 )xگیگه تو کفش موندم
راهی نیست فقط X-2 رو دانلود کنم فقط همینو میخوام
فکر نمیکنم مشکلی باشهسلام دوستان
میتونم دمو ها رو با همون اکانتی که رو ویتام هست با کامپیوتر دانلود کنم بعد با qcma بریزم رو ویتا یعنی با خوده ویتا اصلا دانلود نکنم فقط برا دمو ها سوال کردم