هر سوال و هر مطلبی در مورد PS Vita

ﺩاﺩاش فریمور ویتای من۳.۱۸هستش هیچ هکی تا به حال روش نکرﺩم به نظرت آپﺩیت کنم یا صبر کنم یه هک ﺩرست و ﺩرمون براش بیاﺩ
اول از همه اینکه هکی که بخواد بازی های خود ویتا رو اجرا کنه، فک نمیکنم حالا حالاها بیاد، به علاوه اگرم چنین چیزی بشه همین یکی دوتا بازی هم که سالی یه بار میاد، اونم قطع میشه.
بعدم شما بخوای از روش هایی هم که الان برای اجرای بازی های psp و Homebrew ها هست، استفاده کنی باید حتما یه بازی از استور با اکانت خودتون دانلود کنین که اینم مستلزم آپدیت به آخرین ورژن هست.
تو فریم ور الان شما میشه از TNV استفاده کرد و باهاش بازی های psp رو اجرا کرد که راحتتر از bubble هست، پیشنهاد میکنم اگر میتونین بازی اکسپلویت فریم ورتون رو (اگر اکانتتون فعاله) از استور بگیرین و استفاده کنین.
موفق باشید.

ﺩاﺩاش فریمور ویتای من۳.۱۸هستش هیچ هکی تا به حال روش نکرﺩم به نظرت آپﺩیت کنم یا صبر کنم یه هک ﺩرست و ﺩرمون براش بیاﺩ

اگرچه احتمال عرضه هک درست حسابی کم هست اما بد نیست بدونید که اگر قرار باشه چنین چیزی منتشر بشه 3.18 ورژن طلایی هست چون از این ورژن به بعد سونی پچ های عمیقی اعمال کرد.تصمیم با خودتون که صبر کنید یا نه.....با توجه به اخباری که تا حالا منتشر شده هک درست حسابی در راه نیست مگراینکه کاملا زیرزمینی بوده باشه.با این حال هنوزم هکرها فرم وایر 3.18 رو فرم وایر طلایی میگن چون در زمینه هک psp هم اخرین tn-v روی این ورژن اجرا شد و هوم برو های خود ویتا هم گفتن رو این ورژن کار خواهد کرد....اما هیچ خبری از هک حسابی هیچ جا گفته نشده پس احتمالش خیلی کم هست

بازی اکسپلویت Numblast هم ریلیز شد، دوستانی که نتونستن بازی قبلی رو دانلود کنن، سریعا این بازی رو بگیرن و دانلود کنن،
این بازی مستقیم کرنل اسکپلویت میشه و ARK رو راحت میشه روش نصب کرد.
دوستانی که میخوان سریع اقدام کنن.
موفق باشید.

630x.jpg

630x.jpg

سلام خدمت دوستان عزیز.
من یه سوال داشتم. توی اکانت psnم یک سری بازی ویتا دارم که مربوط به ریجن 2 امارات هست. حالا میخوام با استفاده از لینک های استخراج شده توی سایت ها اون بازی که توی اکانتم هست رو با PC دانلود کنم بعد انتقال بدم به کنسول، بازی بدون مشکل اجرا میشه با این کار؟ یا حتما باید ریجن بازی که دانلود کردم با pc با بازی توی اکانتم یکی باشه تا بتونم انتقال بدم و اجرا کنم بازی رو ؟ ممنون.

سلام خدمت دوستان عزیز.
من یه سوال داشتم. توی اکانت psnم یک سری بازی ویتا دارم که مربوط به ریجن 2 امارات هست. حالا میخوام با استفاده از لینک های استخراج شده توی سایت ها اون بازی که توی اکانتم هست رو با PC دانلود کنم بعد انتقال بدم به کنسول، بازی بدون مشکل اجرا میشه با این کار؟ یا حتما باید ریجن بازی که دانلود کردم با pc با بازی توی اکانتم یکی باشه تا بتونم انتقال بدم و اجرا کنم بازی رو ؟ ممنون.
سلام
ریجن باید یکی باشه

سلام دوستان
میتونم دمو ها رو با همون اکانتی که رو ویتام هست با کامپیوتر دانلود کنم بعد با qcma بریزم رو ویتا یعنی با خوده ویتا اصلا دانلود نکنم فقط برا دمو ها سوال کردم

• Like
Reactions: alisantori
بچه ها رم 8 گیگ چنده من الان رمم 4 هست میخوام final fantasy بخرم 6 )xگیگه تو کفش موندم
راهی نیست فقط X-2 رو دانلود کنم فقط همینو میخوام :((
دانلودش جدا هست اتفاقا ولی به صورت جداگانه نمیفروشن
نسخه فیزیکی هم فقط X1 کارتی بود وX2 رو کد داشت برای دانلود
3 گیگ و خورده هست هر کدومش

- - -ویرایش - - -

سلام دوستان
میتونم دمو ها رو با همون اکانتی که رو ویتام هست با کامپیوتر دانلود کنم بعد با qcma بریزم رو ویتا یعنی با خوده ویتا اصلا دانلود نکنم فقط برا دمو ها سوال کردم
فکر نمیکنم مشکلی باشه
خودم امتحان نکردم در کل ولی .
اگر دوستان امتحان کردن تایید کنن :)

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

تبلیغات متنی

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or