هر سوال و هر مطلبی در مورد PS Vita

ویتا رو خریدرم بالاخره 580 (ریجن 2 سیمکارت خور، killzone+fifa 13 + کیف+ 8گیگ رم) خوب خریدم؟؟؟؟

حالا سوالم اینه که cma رو ریختم رو pc و وقتی میخوام به pc متصل شم میگه باید دستگاه رو آپیدیت کنی راهی هست که من آپدیت نکنم؟؟؟
و یا برنامه دیگه ای برای انتقال فایل به از pc به vita هست؟؟؟

آخرین ویرایش:
ویتا رو خریدرم بالاخره 580 (ریجن 2 سیمکارت خور، killzone+fifa 13 + کیف+ 8گیگ رم) خوب خریدم؟؟؟؟

حالا سوالم اینه که cma رو ریختم رو pc و وقتی میخوام به pc متصل شم میگه باید دستگاه رو آپیدیت کنی راهی هست که من آپدیت نکنم؟؟؟
و یا برنامه دیگه ای برای انتقال فایل به از pc به vita هست؟؟؟
عالی خریدی.

یکی سوالمو جواب بده لطفاً من چجوری موزیک و ویدیو داخل ویتا بریزم؟؟
شما همتون دستگاهتون رو آپدیت میکنید؟؟؟؟
من نمیخوام آپدیت کنم این برنامه CMA رو نصب کردم ولی داخل ویتا مینویسه که باید آپدیت کنی راه دیگه ای به غبر cma هست یا نه؟؟

من نمیخوام آپدیت کنم این برنامه CMA رو نصب کردم ولی داخل ویتا مینویسه که باید آپدیت کنی راه دیگه ای به غبر cma هست یا نه؟؟
یه برنامه QCMA و OpenCMA هم هست که اون خوبه میتونین سرچ کنین، اما خب باید آپدیت کنین تا بتونین اکانتتون رو تو ویتا فعال کنین، مسلما اگر هکی هم بعدا منتشر بشه، حتما نیازمند یک بازی اکسپلویت خواهد بود.

آین لینکه CMA هست Content Manager Assistant for PlayStation
open هم سرچ کنی میاد
ویتا نیاز به اکانت داره ... پس باید یه بار وصل شی حتما به نت که لازمه اپدیته ویتا هست ( اگر نمیخوای هکی چیزی پیاده کنی روی دستگاه همیشه دستگاه رو اپدیت نگه دار ) .....
موفق باشید.

دوستان چجوری فیلم و عکس داخل psvita بریزم ؟؟؟
داخل شاخه videos انواع فایل .mp4 ریختم ولی هیچکدوم رو نشناخت عکس هم داخل picture ریختم نشناخت
فقط داخل music اهنگ ریختم شناخت دوستان راهنمایی کنند لطفاً

آخرین ویرایش:
دوستان چجوری فیلم و عکس داخل psvita بریزم ؟؟؟
داخل شاخه videos عنواع فایل .mp4 ریختم ولی هیچکدوم رو نشناخت عکس هم داخل picture ریختم نشناخت
فقط داخل music اهنگ ریختم شناخت دوستان راهنمایی کنند لطفاً

این سوال منم هست ممنون میشدم اساتید راهنمایی بفرمایند

این سوال منم هست ممنون میشدم اساتید راهنمایی بفرمایند
خب خودم جواب خودم رو پیدا کردم فقط نیازه که روی qcma راست کلیک کنید و refresh Data base رو انجام بدید.
راستی یکی از دوستان گفت که از qcma استفاده کنم که خیلی خوب بود اینجوری نیازی به آپدیت کردن vita نیست .

سلام
بازی اکسپلویت Patapon 2 معرفی شد، سریع دانلود کنین تا ورش نداشتن.
به علاوه دوستانی که اکانت اروپا دارن، میتونن patapon 1 رو هم بخرن.

آخرین ویرایش:
سلام دوستان
من یه سوال داشتم
می خوام بدونم اگه یه بازی رو بخرم بعدش تمام از بازی بکاپ بگیرم بعدش بازی رو بفروشم می تونم از دوباره ریستور کنم و از بازیم استفاده کنم؟

سلام دوستان
من یه سوال داشتم
می خوام بدونم اگه یه بازی رو بخرم بعدش تمام از بازی بکاپ بگیرم بعدش بازی رو بفروشم می تونم از دوباره ریستور کنم و از بازیم استفاده کنم؟
سلام.خیر،اگه همچین چچیزی میشد اسمش هک بود!

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

تبلیغات متنی

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or