هر سوال و هر مطلبی در مورد PS Vita

نه از نت نیست.تست کردم.خیلیها این مشکل رو دارن تو نت.راه حلی هم نداره جز دانلود دوباره و دوباره.
تازه رم 32 گرفته بودم گفتم برم بازیهایی که قبلا دانلود کرده بودم رو نصب کنم, یهو این ارور سروکلش پیدا شد:(
به نظره منم از psx Dowbloaderدانلود استفاده کن ...

Triangels,Dragon @
دقیقا مشکل از دانلود دوباره بود)x#:-s
ای بابا زورم میاد اینهمه بازیو از اول دانلود کنم:(
مرسی از راهنمایی دوستان,PSX Download Helper‌ خیلی کار باهاش راحتتره اما تفاوتی تو نتیجه نداره.راه حل همون دوباره دانلود کردن.
از این به بعد بازیهارو اول دانلود میکنم بعد سری نصب میکنم و از روش بکاپ میگیرم.فکر کنم بهترین کار همین باشه.
=======================
سلام دوستان..میخواستم بدونم بازی های پی اس ویتا کپی شده ؟؟ میشه کپی خرید یا روی هارد دستگاه نصبش کرد؟؟؟؟؟
نه.لازمه اینکار اینه که ویتا هک بشه, که نشده.توفیق اجباری هست که اورج بازی میکنیم;)

آخرین ویرایش:
سلام دوستان..میخواستم بدونم بازی های پی اس ویتا کپی شده ؟؟ میشه کپی خرید یا روی هارد دستگاه نصبش کرد؟؟؟؟؟

نه هنوز خبری از اجرای بازی ویتا به صورت کپی نیست
فقط یکسری دستگاه در گذشته با هک امکان استفاده از بازی psp براشون میسر شده بود ولی الان این امکان وجود نداره

Triangels,Dragon @
دقیقا مشکل از دانلود دوباره بود)x#:-s
ای بابا زورم میاد اینهمه بازیو از اول دانلود کنم:(
مرسی از راهنمایی دوستان,PSX Download Helper‌ خیلی کار باهاش راحتتره اما تفاوتی تو نتیجه نداره.راه حل همون دوباره دانلود کردن.
از این به بعد بازیهارو اول دانلود میکنم بعد سری نصب میکنم و از روش بکاپ میگیرم.فکر کنم بهترین کار همین باشه.
=======================

نه.لازمه اینکار اینه که ویتا هک بشه, که نشده.توفیق اجباری هست که اورج بازی میکنیم;)
بامبولای سونی هست دیگه نمیدونم چی میشه توی دانلود که فایل خراب میشه اما بهترین کار اینی هست که من خودم هم انجامش میدم هر بازی که داری رو دانلود کن بریز روی کنسول بعد روی کامپیوتر بکاپ بگیر و اگر نخواستیش پاکش کن ، هم بازیت همیشه در دسترس هست هم زحمت چند بار دانلود رو نداری.

بالاخره هک شد:|:|:|:|:d:d:d:d:d:)):)):)):)):))>:)>:)>:)>:)>:)>:)

سلام دوستان
این بروبکسی که انگلیسیشون فوله اینا رو اگه زحمتی نیست بخونن بگن خبری در مورد هک شده؟!

Prepare yourself: TN-V is coming to Firmware 3.18 via Gladiator Begins & Z.H.P.! - Wololo.net

SKFU releases ★ Package Installer Unlock on the retail PS Vita! - Wololo.net

هک کجا بود
اون اولی که ماله psp هست

دومی اگر درست باشه که نمیدونم یه راهی زده برای دسترسی به قسمت package installer مخصوصا سازنده ها که بعدش هم زده :
The Package Installer is only capable of installing DRM-free content, which basically means you can not install any kind of content, that requires you to pay for it, e.g. full PSP/PS1/PS Vita games.
یعنی اینکه برای هک مهم نیست. فقط برنامه ها مجانی رو میشه از اینجا به نحوی نصب کرد و برنامه های خریدنی چون پرداخت نشده license هاش روی دستگاه نیست اجرا نمیشه

سلام به همگی
یه چند تا سوال داشتم از شما استادای گرامی !
من یه پی اس ویتا هدیه گرفتم برای همین کلا اطلاعاتی راجع بش ندارم !

1- دستگاه کرکی چیزی براش اومده که لازم نباشه بازی ها رو اورجینال بخرم ؟

2- اگه بخوام بازی بخرم تو تهران معدنش کجاست ؟ و حدود قیمت بازی ها چنده ؟ بازی های رایگانی که تو استورش هست از ایران می شه دانلود کرد ؟ محدودیت ای پی نداره ؟

3- به غیر از بازی کارای دیگه مثل اینترنت رفتن و پی دی اف خوندن و ... ( کار هایی که با تبلت ها می شه انجام داد ) رو می شه راحت باهاش انجام داد ؟

4- اگه بخوام بفروشمش با توجه به این که نو هست ولی روشن شده چند بار، با چه حدود قیمتی می خرند ؟

خیلی ممنون از همگی ! :-*

1- دستگاه کرکی چیزی براش اومده که لازم نباشه بازی ها رو اورجینال بخرم ؟ نه نیومده

2- اگه بخوام بازی بخرم تو تهران معدنش کجاست ؟هر جایی که کنسول بفروشن!
و حدود قیمت بازی ها چنده ؟دسته دو از 60 تا 110 و نو 130 به بالا
بازی های رایگانی که تو استورش هست از ایران می شه دانلود کرد ؟بله میشه
محدودیت ای پی نداره ؟نه

3- به غیر از بازی کارای دیگه مثل اینترنت رفتن و پی دی اف خوندن و ... ( کار هایی که با تبلت ها می شه انجام داد ) رو می شه راحت باهاش انجام داد ؟ مرورگر داره.PDF نمی خونه.مولتی مدیا داره.کارایی که با تبلت میشه انجام داد با ویتا نمیشه چون کنسول بازیه:|

4- اگه بخوام بفروشمش با توجه به این که نو هست ولی روشن شده چند بار، با چه حدود قیمتی می خرند ؟بستگی داره...از 550 تا 650

ممنون از شما;)

آخرین ویرایش:
سلام به همگی
یه چند تا سوال داشتم از شما استادای گرامی !

1- دستگاه کرکی چیزی براش اومده که لازم نباشه بازی ها رو اورجینال بخرم ؟ نه نیومده

2- اگه بخوام بازی بخرم تو تهران معدنش کجاست ؟هر جایی که کنسول بفروشن!
و حدود قیمت بازی ها چنده ؟دسته دو از 60 تا 110 و نو 130 به بالا
بازی های رایگانی که تو استورش هست از ایران می شه دانلود کرد ؟بله میشه
محدودیت ای پی نداره ؟نه

3- به غیر از بازی کارای دیگه مثل اینترنت رفتن و پی دی اف خوندن و ... ( کار هایی که با تبلت ها می شه انجام داد ) رو می شه راحت باهاش انجام داد ؟ مرورگر داره.PDF نمی خونه.مولتی مدیا داره.کارایی که با تبلت میشه انجام داد با ویتا نمیشه چون کنسول بازیه:|

4- اگه بخوام بفروشمش با توجه به این که نو هست ولی روشن شده چند بار، با چه حدود قیمتی می خرند ؟بستگی داره...از 550 تا 650

ممنون از شما;)

تفاوت دسته دوی بازی با نوش چیه ؟

فرقی نداره!...فقط اون استفاده شده و این نشده>:)شاید قابش خراب شده باشه (که بعید هست)
ممکنه بازی هایی مثل LBP که انلاین پس دارن تو دسته دومشون انلاین پسش استفاده شده باشه که اینجوری دیگه نمیشه انلاین زد:|

تفاوته خاصی نداره عزیز
الا اینکه احیانا بازی کده انلاین داشته باشه استفاده شده باشه اونوقت خودت باید کده انلاین بگیری ... بازیهای جدید دیگه کده انلاین نزاشتن اما بازیهای قدیم مثل LBP اینا کد دارن .
به علاوه هر کدی که استفاده بشه کلا به همون اکانت رجیستر میشه و دیگه قابل استفاده نیست
به غیر از اینا فرقی بین بازی نو و دسته دو نیست.

تبریک میگم! ولی یه موردی:

اگه بخوام بفروشمش با توجه به این که نو هست ولی روشن شده چند بار، با چه حدود قیمتی می خرند ؟
آدم هدیه را نمیفروشه :d

بچه ها راست میگن ویتا هک شده ؟ همین امروز تو چند تا سایت خارجی دیدم خبرشو .

ویتا یهو تکریده
در عرض 2 روز اول این که متد نصب PKG روش اومده دوم این که یک Kernel Exploit قراره براش ریلیز شه سوم این که 50 تا بازی PSP که توشون آسیب پذیری هست اعلام شده چهارم این که آسیب پذیری از بازی PS1 همراه Exploit اش ریلیز شده پنجم این که نسخه جدید TN-V برای فرم ویر 3.18 و آسیب پذیری های جدید توی راهه

در کل هک نشده یکمی زیادی خبر ازش اومده که البته بهتر از همش همون Kernel Exploit و متد نصب PKG هست که هیج کدوم به طور مستقیم به درد یوزر معمولی نمی خورن

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

تبلیغات متنی

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or