سلام دوستان چندتا سوال درباره ps vita داشتم
1- خرید بازی دیجیتالی بهتره یا فیزیکی
2-مدل 2000 بهتره یا 1000
3- میشه روش فیلم فول اچ دی یا اچ دی دید
4- چه فرمت های صوتی و تصویری پشتیبانی می کنه
5- بازی های خوب چی داره به خصوص اکشن
دوستمون همه رو توضیح داد فقط منم ذکر کنم که اگه بازی ها رو دیجیتال بخری برات ارزون تر درمیادسلام دوستان چندتا سوال درباره ps vita داشتم
2-مدل 2000 بهتره یا 1000
3. اره . 1920x1080 رو ساپورت میکنه...سلام دوستان چندتا سوال درباره ps vita داشتم
2-مدل 2000 بهتره یا 1000
دوستان از کجا میشه به شرکت سونی نظر داد که لطفا چند تا بازی aaa برای ویتا منتشر کنند
سونی سیاستش رو نسبت به ویتا تغییر داده ... دیگه منتظره aaa نباشدوستان از کجا میشه به شرکت سونی نظر داد که لطفا چند تا بازی aaa برای ویتا منتشر کنند
من اصلا به خاطر عنوان انچارد به ویتا روی اوردم و بعد از اون با معرفی شدن کلیزون بیشتر برای خریدش مصمم شدم اما زمانی که سونی گفت دیگه ساخت عناوین aaa برای ویتا فایده نداره نا امید شدم و الان از اینکه سونی بازی هایی رو که برای ویتا معرفی می کنه و اول برای ژاپن منتشر می کنه و بعد یک مدت برای بقیه کشور ها عرضه می کنه ناراحتم به نظر من ویتا هنوز میتونه بازی هایی مثل اینفوموس یا تامب رایدر داشته باشه و سونی هنوز می تونه سری کلیزون و انچارد ویتا رو ادامه بدهسونی سیاستش رو نسبت به ویتا تغییر داده ... دیگه منتظره aaa نباش
سونی بازیه خاصی برای 4 معرفی نکرد ... third party های توی japan هستن که به خاطره فروشه در حده انتظار بازیا رو براش میسازن .. توی بازارشون vita خیلی حمایت شده ... هم از نظره فروش هم از نظره تنوع و تعداده بازیا ... حتی بازیهای online - f2p .من اصلا به خاطر عنوان انچارد به ویتا روی اوردم و بعد از اون با معرفی شدن کلیزون بیشتر برای خریدش مصمم شدم اما زمانی که سونی گفت دیگه ساخت عناوین aaa برای ویتا فایده نداره نا امید شدم و الان از اینکه سونی بازی هایی رو که برای ویتا معرفی می کنه و اول برای ژاپن منتشر می کنه و بعد یک مدت برای بقیه کشور ها عرضه می کنه ناراحتم به نظر من ویتا هنوز میتونه بازی هایی مثل اینفوموس یا تامب رایدر داشته باشه و سونی هنوز می تونه سری کلیزون و انچارد ویتا رو ادامه بده
بزن دیگه فرقی نداره کاری نداره Postal رو بزن 10167 city رو بزن Chicago ایالت هم ILسلام من تازه امروز ویتا خریدم اکانت ÷ی اس ان میخوام بسازم امریکا رو زدم بعد ازام ادرس و سیتی و stat , postal code میخواد چه کنم ؟
بعد بروبچ در مورد استور توضیح میدید چه طور میشه ازش خزید کرد ؟ بعد قضیه این ماهی بازی فری میده چیه چه باید کنم ؟
اگه اطلاعات دیگه هم در هر زمینه میشه بدید ممنون میشم تازه خریدم اصلا سر در نمیارم : دی