هر سوال و هر مطلبی در مورد PS Vita

یکی کمک کنه ... یادم رفته چطوری میشد فیزیکی ویتا رو ری استور کرد ... نرم افزاری پسورد اکانت رو ندارم

در مورد بازی بازی هم من نمیدونم کجا یوشیدا گفت ویتا رو ساپورت نمیکنیم ... فقط تایید کرده که در حال حاضر فرست پارتی کمتری روی این کنسول خواهیم داشت ... که به خاطر ps4 قابل پیش بینی هم بود ...

یکی کمک کنه ... یادم رفته چطوری میشد فیزیکی ویتا رو ری استور کرد ... نرم افزاری پسورد اکانت رو ندارم

در مورد بازی بازی هم من نمیدونم کجا یوشیدا گفت ویتا رو ساپورت نمیکنیم ... فقط تایید کرده که در حال حاضر فرست پارتی کمتری روی این کنسول خواهیم داشت ... که به خاطر ps4 قابل پیش بینی هم بود ...
دستگاه رو خاموش کن کلا
ps button + L + R رو باهم نگه دار از safe mode بالا میاد. بعد میتونی از اونجا فرمت کنی

ج
متونی فکر کنم با کمکه baylife اینا از Pc دانلود کنی بریزی توی ویتا ! اما ویتا resume داره مشکلی نباید باشه
خیر هیچ راهی نیست اگر منظورت این هست که رو به پایان هست. باید بخری دوباره.

کار با برنامه اسانه؟چطوره؟خودتون امتحان کردین؟

ج

کار با برنامه اسانه؟چطوره؟خودتون امتحان کردین؟

ورژن قدیمش که بگیر نگیر داشت
ورژن جدید رو نمیدونم
ولی ورژن قدیمی من خودم بازی زیاد ریختم ولی دردسر داره
این برنامه PSX DOWNLOAD HELPER هم خوبه تو بخش ps4 هست
البته روی ویتا تست نکردم ولی رو ps4 راحت بود
فکر کنم رو ویتا هم جواب میده
باید خودت تست کنی

سلام دوستان یه سوال داشتم این بازی های کالکشن که چند تا بازیه مثل اسلای کالکشن رو میشه تکی تکی دانلود کرد یا حتما باید کلش با هم دانلود شه ؟ چون حجم مموریم 4 گیگه بعد جا نمیشه کلش با هم :d حجم بازیش 5 گیگه .

سلام دوستان یه سوال داشتم این بازی های کالکشن که چند تا بازیه مثل اسلای کالکشن رو میشه تکی تکی دانلود کرد یا حتما باید کلش با هم دانلود شه ؟ چون حجم مموریم 4 گیگه بعد جا نمیشه کلش با هم :d حجم بازیش 5 گیگه .
توی استور رو نگاه کن . اگر به صورت جدا جدا قابل خرید هستن که مشکلی نداره . میتونی جدا بخری و دانلود کنی . بعضی موقها به صورت جدا قابل خریدن نیستن اما data هر بازی باز جدا خواهد بود ( یعنی لازم نیست همه رو با هم دانلود کنی تا بشه بازی کرد) مثل FF

توی استور رو نگاه کن . اگر به صورت جدا جدا قابل خرید هستن که مشکلی نداره . میتونی جدا بخری و دانلود کنی . بعضی موقها به صورت جدا قابل خریدن نیستن اما data هر بازی باز جدا خواهد بود ( یعنی لازم نیست همه رو با هم دانلود کنی تا بشه بازی کرد) مثل FF

نه دیگه الان اسلای کالکشن فقط باندله بعد حجمش 5 گیگه یعنی بگیرم میشه دونه دونه دانلود کرد بازی کرد ؟ اخه تو ps3 یه منو داره هر سه تا تو اون منو هستن یه جا الان نمیدونم اینم همون طوریه یا نه یعنی هر بازی جدا جدا اجرا میشه یا همه به هم چسبیدن . مگه نگفته بودن بازی بالای 4 گیگ نمیدیم ؟ :((

نه دیگه الان اسلای کالکشن فقط باندله بعد حجمش 5 گیگه یعنی بگیرم میشه دونه دونه دانلود کرد بازی کرد ؟ اخه تو ps3 یه منو داره هر سه تا تو اون منو هستن یه جا الان نمیدونم اینم همون طوریه یا نه یعنی هر بازی جدا جدا اجرا میشه یا همه به هم چسبیدن . مگه نگفته بودن بازی بالای 4 گیگ نمیدیم ؟ :((
اره Jak هم یه دونه منو داشت بقیه بازیا با هم بودن . gow هم همینطور اما final fantasy جدا بود. الان Sly رو نمیدونم . اگر به صورت جداجدا نمیفروشن توی استور احتمال داره باهم باشن . بازم چون نسخه فیزیکی هست نباید بیشتر 4 گیگ حجمش باشه مگر اینکه توی نسخه فیزیکیش هم مثل final fantasy کد برای دانلود داشته باشه.

سلام توی گیمز کام بازی برای ویتا معرفی نکردن باید تا کنفرانس توکیو صبر کنیم یا نه
نه برای ۳ نه برای ویتا توی کنفرانس نبود. سونی میگه وقت تنگه و باید روی ۴ فکوس کنه. یه سری ایندی به صورت مشترک برای ۴ و ویتا معرفی شده . یه سری بازیا هم توی قرفه بود و یه سری تریلرها از بازیهای اینده بود اما تازه ها فقط ایندی بود ... یه سری بازیهای japanese هم همینطوری در حال لوکالایز شدن هست
tokyo که معرفی میشه اما بیشتر بازیا برای سلیقه خودشون هست . امیدی نیست همه شون لوکالایز شه اما احتمال میدن gravity rush 2 رو به صورت رسمی معرفی کنن.

fake هست. زیاد درگرش نشو
ps vita اصلا hack نشده فکرم نمیکنم بشه D:

آخه من دو تا دلیل دارم که شاید فیک نباشه:
1- اینکه اگه فیک بود دیگه نمیومدن سایت بزنن.
2- اینکه اگه فیک بود همه بازی ها رو میذاشتن نه فقط 25 تاشو.
یه نکته جالب هم اینکه بتلفیلد 3 رو برای ویتا از روی پلی 3 پورت کردن که خیلی جالبه برای من:دی
این هک نیست من ویدئوشو توی یوتیوب دیدم اول با اون نرم افزار ویتا رو وصل میکنید بعدش بازی های همون سایتو دانلود میکنین و در آخر به وسیله همون نرم افزار بازی ها رو روی ویتا نصب میکنید. بعدش ویتا که روشن میشه مینویسه اینستالینگ بعدش آیکون بازی میاد و میرید توی بازی به همین راحتی:d

آخه من دو تا دلیل دارم که شاید فیک نباشه:
1- اینکه اگه فیک بود دیگه نمیومدن سایت بزنن.
2- اینکه اگه فیک بود همه بازی ها رو میذاشتن نه فقط 25 تاشو.
یه نکته جالب هم اینکه بتلفیلد 3 رو برای ویتا از روی پلی 3 پورت کردن که خیلی جالبه برای من:دی
این هک نیست من ویدئوشو توی یوتیوب دیدم اول با اون نرم افزار ویتا رو وصل میکنید بعدش بازی های همون سایتو دانلود میکنین و در آخر به وسیله همون نرم افزار بازی ها رو روی ویتا نصب میکنید. بعدش ویتا که روشن میشه مینویسه اینستالینگ بعدش آیکون بازی میاد و میرید توی بازی به همین راحتی:d
1. سایت اینطوری هست. زیادم هست D: توی همین طوله این تاپیک بچه ها کلی از این سایتها ادرس دادن
2. لینک دانلود همه بازیا رو خودتم میتونی بگیری اما چه فایده . توجه کن ویتا نیاز به نصب فریموره costume شده و دسترسی به رم ... برای هک داره که هیچ کدومش الا دامپ رم ( که البته تاثیری هم توی پیشروی هک نداره ) انجام نشده ...
اون bf3 معلومه که fake هست. کلا همیشه لابلاش هم یه چیزهای عجیب غریبی مثل حتی نصب ios - android هم پیدا میشه.
video هم fake میسازن. اخرش میکه همینطوری شما پول واریز کنید که به دانلود لینک دسترسی داشته باشید و بعد هم هی email بیاد که منتظر باشدی به زودی هک منتشر میشه و ... و ...
کلا اینکه خودت رو درگیره اینا نکن
یکی از نا امنترین نقطه های دنیا همین نت هست D:

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

تبلیغات متنی

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or