هر سوال و هر مطلبی در مورد PS Vita

آقا این Playstation Now برای ویتا در نظر گرفته شده یا نه؟
دوم اینکه این playstation TV داستانش چیه // یعنی با ویتا میتونیم به تلوزیون وصل شیم یا خودش امکان خوندن کارتریج ویتا رو داره ؟؟؟من نفهمیدم ؟؟؟؟

psnow بله
pstv بازی ویتا میذاری توش بعد وصل میکنی تلویزیون بعد هم با دسته ps3 بازی میکنی:|رم هم میخوره

مگه ویتا هدست مخصوص هم داره :-/ من نمیدونستم :d
بله داره

عجب شتر گاو پلنگی شد هه هه :))
در مورد PS now هم میشه بازی های PS3 رو رویه ویتا اجرا کرد؟؟؟البته منظورم بدون خود دستگاه ps3
اره میشه اجرا کرد. بازیا رو در واقع Stream میکنه . نیاز به نته قوی داره .فعلا روی ps4 به صورت beta توی NA عرضه شده .... بعد برای ویتا اینام عرضه میشه.

آقا این Free Ps Vita Games سایته تمام بازی های ویتا رو به صورت فول گزاشته الان یعنی چی ؟؟؟؟
مگه اینا اجرا میشن؟؟؟؟
اصلا طرفه اینا نرو .

بازی جدیدی برای ویتا معرفی شد در gamescom ?

ممنون
یه چیزهای مشترک با 4 . عناوینه indie . بقیه هم توی قرفه بود ...

آقا برام یه سوال پیش اومده الان ویتا کنسول نسل هفتم یا نسل هشتم؟؟؟؟
چون فاتحه نسل هفتم رو خوندن//یعنی الان ps TV جای ویتا رو میگره ؟؟ دیگه بازی برایه ویتا ساخته نمیشه؟؟؟
8 هست .
PS TV همون PS Vita هست. اسمش هم در اصل PS VITA TV هست فکر کنم . فقط ورودی داره و کارت میخوره و با دسته میشه بازی کرد....قیمتش 99 دلاره . بازیایی که میان برای ps tv هم ساپورت میشن.

آقا برام یه سوال پیش اومده الان ویتا کنسول نسل هفتم یا نسل هشتم؟؟؟؟
چون فاتحه نسل هفتم رو خوندن//یعنی الان ps TV جای ویتا رو میگره ؟؟ دیگه بازی برایه ویتا ساخته نمیشه؟؟؟
۲۰۱۱ عرضه شده...
حالا همه جوره میشه حساب کرد؛هم میشه نسل ۷ حساب کردش هم میشه ۸ حساب کرد(بیشتر ۸ چون به آغاز نسل ۸ نزدیک تره) !
اما ۷ و ۸ نیست که مهمه؛support و اومدن چنتا IP مهمه که اون رو vita نداره بنابراین چه ۷ حساب کنیش چه ۸ اون فاتحه خوندن در موردش صدق میکنه :دی

۲۰۱۱ عرضه شده...
حالا همه جوره میشه حساب کرد؛هم میشه نسل ۷ حساب کردش هم میشه ۸ حساب کرد(بیشتر ۸ چون به آغاز نسل ۸ نزدیک تره) !
اما ۷ و ۸ نیست که مهمه؛support و اومدن چنتا IP مهمه که اون رو vita نداره بنابراین چه ۷ حساب کنیش چه ۸ اون فاتحه خوندن در موردش صدق میکنه :دی
یعنی چی همه جوره میشه حسابش کرد ×_×
psp نسل 7 بود و ویتا 8 به صورت رسمی ...

یعنی چی همه جوره میشه حسابش کرد ×_×
psp نسل 7 بود و ویتا 8 به صورت رسمی ...
کلا کنسولای دستی و portable سونی زیاد هماهنگ با نسل کنسولای خونگیش نیستن !
حتی PSP هم نمیشه بهش گفت نسل ۷ چون بخشی از فعالیتش تو دوران PS2 و نسل ۶ بود ولی عمر زیادی کرد و با PS3 هم بود...
ویتا هم که بین نسل ۷ و ۸ بوده و الان تو اوایل نسل ۸ حالت نیمه مرده داره بنابراین زیادم با قاطعیت نمیشه گفت مال نسل ۸ هستش(نظر شخصی)...

ببخشید سیاست سونی برای ساخت انحصاری برای ویتا به چه صورت هست ؟

ممنون

مگه خبرشو نخونده بودی که سونی رسما گفت ویتا دیگه ساپورت نمیکنیم و ایندی ساز ها براش بازی بسازن

حتی استدیو ها های که برای psp کار کرده بودن همه رفتن طرف ps4

دوست عزیز فکر کنم نظر شما یکم بیش از اندازه دور از ذهنه
چون سونی همین امسال سری جدید ps vita سری 2000 و ps tv رو معرفی کرده به نظر شما چه دلیلی داره که ساپورتش نکنه
مثل این میمونه که سونی بگه دیگه ps4 رو ساپورت نمیکنم

این نه نظر منه نه نظر شما

این اعمال سونی هست که ویتا اصلا ساپورت نکرده و خبری که در انتها خود سونی فاتحه ویتا خوند

( اتفاقا من دوست دارم ویتا بخرم اما پول اوریج بازی کردن ندارم اگه هک بشه میخرم اونم بخاطر چنتا از بازیاش که واقعا زیبان )

این تاپیک بخون

http://forum.bazicenter.com/thread89813/

وقتی خوندی بعد نظر فن ها سونی و نظرات کسانی که ویتا دارن بخون

حتی قبل از عرضه ویتا پچر گفته بود PSVita مرده است و قابلیت Remote Play به وسیله ی ps4 هم نجاتش نخواهد داد

3DS هم اوایل عرضه خیلی بد فروش کرد بعد نینتندو کاهش قیمت داد و حسابی روش مانور داد و حمایت خیلی گسترده کرد 3DS رو و الان ویتا 6 میلیون کنسول فروخته و 3DS حدود 45 میلیون کنسول

این نشون میده ویتا قدرتمنده و قابلیت بهتر شدن و حتی برنده شدن داره اما خود سونی کم کاری کرده و تمام وقتشو گذاشته روی PS4

دیگه نباید استدیو هایی که مخصوص PSP بازی میساختن سوق میداد به طرف PS4

پاسخ خود را بنویسید ...

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

تبلیغات متنی

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or