هر سوال و هر مطلبی در مورد PS Vita

سلام
میگم این ویتا که خیلی از بازی هاش افت فریم داره و تا 15 هم میاد چرا متخصصان سونی! پردازندشو اورکلاک نمیکنن؟!
راحت جاداره تا 2 گیگاهرتز اورکلاک بشه این ARM[SUP]®[/SUP] Cortex™- A9 core

سلام
میگم این ویتا که خیلی از بازی هاش افت فریم داره و تا 15 هم میاد چرا متخصصان سونی! پردازندشو اورکلاک نمیکنن؟!
Overclock که نمیشه کرد همیشه .... یعنی میشه اما در محدوده ای که بیش از حد نباشه .
معمولا با دادن dev kit ها driver های بیشتر کارایی استفاده رو بالا میبرن...

بخشه بزرگی هم به اینکه چطوری بازی ساخته و بهینه بشه برمیگرده . بازیهای مثل KZ و Uncharted و .. گرافیکه بالایی داشتن اما فریم ثابت بود و عالی !

یه ویدئو کانورتر خوب معرفی کنید
و بهترین کیفیت mp4ی که میشه روی psvita ریخت:-/

سلام اونطوری هم که فکر میکنی نیست عزیز
نرخ فرم زیاد به سخت افزار سونی مربوط نیست به انجین بازی ها مربوطه مثلا بازی اساسین کرید انجینش در حد تیم ملی مزخرفه
شما حتی تویه pc هم با این انجین مشکل دارید فرم هم ثابت نیست یا بازی هایی که با آنریل انجین ساخته میشن بدلیل آشنایی
نداشتن سازنده با فوت کوزه گری انجین بازی خراب میشه مثل borderlands 2 ولی بازی هایی که با خود انجین سونی ساخته شدن هم گرافیک بالایی دارند
هم فریم بالاتری میدن
Overclock که نمیشه کرد همیشه .... یعنی میشه اما در محدوده ای که بیش از حد نباشه .
معمولا با دادن dev kit ها driver های بیشتر کارایی استفاده رو بالا میبرن...

بخشه بزرگی هم به اینکه چطوری بازی ساخته و بهینه بشه برمیگرده . بازیهای مثل KZ و Uncharted و .. گرافیکه بالایی داشتن اما فریم ثابت بود و عالی !
خب پس فریم رو ربطی به سازنده نداره.گرافیک چی؟اونو میشه بالا برد با اورکلاک!؟(البته همینجوریش هم گرافیکش خوبه)

یه ویدئو کانورتر خوب معرفی کنید
و بهترین کیفیت mp4ی که میشه روی psvita ریخت:-/

خب پس فریم رو ربطی به سازنده نداره.گرافیک چی؟اونو میشه بالا برد با اورکلاک!؟(البته همینجوریش هم گرافیکش خوبه)
من از xillisoft استفاده میکردم ok بود !

چرا دیگه . زمانی که بازی درست حسابی بهینه بشه شاهده افت فریم نیستیم !
گرافیک هم که خب دیگه بسته به سخت افزار و engine بازی و اشنایی سازنده ها با پیاده کردنش روی سخت افزار.

سلام

ببخشید ولی شما ازیک کنسول بازی دستی انتظار چه گرافیکی رو دارید؟همین جوریش هم بازی های باگرافیک بالا کم نداره ولی مشکل اینجاست که امسال هنوز یک بازی بزرگ هم براش نیومده.مشکل گرافیک ویتا نیست بلکه پشتیبانی خیلی بدسونی ازاین دستگاه وتبدیل کردن آن به دسته دوم ps4هست که این کنسول رو تبدیل به معدن بازی های ژاپنی کرده.

دوستان ویتام ریجن ۳ هست و اکانتم ریجن ۱ و بازی هام ریجن ۲/:):((
الان ضربدر تو منو کار نمیکنه عادیه؟
بازی ریمن که ریجن ۲ هست مشت نمیزنه تو بازی اگه یک بازی ریجن ۱ بگیرم مشکل حل میشه؟یا این که دستگاه مورد داره؟
اکانتم ریجن ۱ هست بازی ریجن ۱ بگیرم مشکلی پیش نمیاد؟

دوستان ویتام ریجن ۳ هست و اکانتم ریجن ۱ و بازی هام ریجن ۲/:):((
الان ضربدر تو منو کار نمیکنه عادیه؟
بازی ریمن که ریجن ۲ هست مشت نمیزنه تو بازی اگه یک بازی ریجن ۱ بگیرم مشکل حل میشه؟یا این که دستگاه مورد داره؟
اکانتم ریجن ۱ هست بازی ریجن ۱ بگیرم مشکلی پیش نمیاد؟
ریجن 3 ها معمولا همه دکمه های تایید دایره هستن .
اگر کلا دکمه X کار نمیکنه در هیج جا احتمالا مشکل داره .
نه مشکلی پیش نمیاد الا اینکه بخوای dlc استفاده کنی یا online pass باید ریجن بازی و اکانت یکی باشه .

سلام بچه ها
امروز یه مشکل ناخواسته برام پیش اومده
امروز می خواستم بازیه destiny of spirits شروع کنم که یه گزینه مبنی بر اینکه این بازی نیاز به دیتای داخل کارت sd داره
من به جای تایید کردن اشتباها کنسل کردم حالا هر کاری میکنم میگه دیتا disable هست در صورتی که دیتا موجود هست
چه خاکی تو سرم بریزم لطفا کمک کنید:(
درست متوجه نمیشم .....
بهتره در صورت نیاز English رو بنویسی . ....
یعنی نمیتونی enable کنی ؟ از داخل تنظیمات بازی و ... ؟
تا حالا ندیده بودن چنین سوالی رو بپرسه که data داخل sd باید enable بشه.
به هر حال میتونی بازی رو کپی کنی توی 3 یا pc و بعدش میتونی پاک کنی دوباره نصب کنی ببینی کمکی میکنه یا نه .

ریجن 3 ها معمولا همه دکمه های تایید دایره هستن .
اگر کلا دکمه X کار نمیکنه در هیج جا احتمالا مشکل داره .
نه مشکلی پیش نمیاد الا اینکه بخوای dlc استفاده کنی یا online pass باید ریجن بازی و اکانت یکی باشه .
الان تو بازی ریمن مشت نمیزنه باید چیکار کرد؟

الان تو بازی ریمن مشت نمیزنه باید چیکار کرد؟
من کنترل بازی rayman رو خاطر ندارم از بخشه setting میتونه کنترلهای بازی رو ببینی.
اما گفتم اگر توی منو و بازیهای دیگه کار نمیکنه ممکنه مورد داشته باشه
الان دقیق نمیدونم این مورد کلید هست یا مورده دیگه هست.

من کنترل بازی rayman رو خاطر ندارم از بخشه setting میتونه کنترلهای بازی رو ببینی.
اما گفتم اگر توی منو و بازیهای دیگه کار نمیکنه ممکنه مورد داشته باشه
الان دقیق نمیدونم این مورد کلید هست یا مورده دیگه هست.
دکمه هارو تو بازی های دیگه تست کردم سالم هستن .
تو دفتر چش هم زده با مربع و دایره مشت میزنه ولی تو بازی مشت نمیزنه . بازی یکم کنده ممکنه بخاطر دست دوم بودنش خراب شده باشه؟

نه بازم تو بازی نمیزنه .
ولی تو نغشه مربع رو میزنی میره تو اون درخته

- - -ویرایش - - -

درست شد دستتون درد نکنه راهنمایی کردید

- - -ویرایش - - -

- - -ویرایش - - -

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

تبلیغات متنی

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن