Overclock که نمیشه کرد همیشه .... یعنی میشه اما در محدوده ای که بیش از حد نباشه .سلام
میگم این ویتا که خیلی از بازی هاش افت فریم داره و تا 15 هم میاد چرا متخصصان سونی! پردازندشو اورکلاک نمیکنن؟!
راحت جاداره تا 2 گیگاهرتز اورکلاک بشه این ARM[SUP]®[/SUP] Cortex™- A9 core
سلام اونطوری هم که فکر میکنی نیست عزیز
نرخ فرم زیاد به سخت افزار سونی مربوط نیست به انجین بازی ها مربوطه مثلا بازی اساسین کرید انجینش در حد تیم ملی مزخرفه
شما حتی تویه pc هم با این انجین مشکل دارید فرم هم ثابت نیست یا بازی هایی که با آنریل انجین ساخته میشن بدلیل آشنایی
نداشتن سازنده با فوت کوزه گری انجین بازی خراب میشه مثل borderlands 2 ولی بازی هایی که با خود انجین سونی ساخته شدن هم گرافیک بالایی دارند
هم فریم بالاتری میدن
خب پس فریم رو ربطی به سازنده نداره.گرافیک چی؟اونو میشه بالا برد با اورکلاک!؟(البته همینجوریش هم گرافیکش خوبه)Overclock که نمیشه کرد همیشه .... یعنی میشه اما در محدوده ای که بیش از حد نباشه .
معمولا با دادن dev kit ها driver های بیشتر کارایی استفاده رو بالا میبرن...
بخشه بزرگی هم به اینکه چطوری بازی ساخته و بهینه بشه برمیگرده . بازیهای مثل KZ و Uncharted و .. گرافیکه بالایی داشتن اما فریم ثابت بود و عالی !
من از xillisoft استفاده میکردم ok بود !یه ویدئو کانورتر خوب معرفی کنید
و بهترین کیفیت mp4ی که میشه روی psvita ریخت
خب پس فریم رو ربطی به سازنده نداره.گرافیک چی؟اونو میشه بالا برد با اورکلاک!؟(البته همینجوریش هم گرافیکش خوبه)
سلام
میگم این ویتا که خیلی از بازی هاش افت فریم داره و تا 15 هم میاد چرا متخصصان سونی! پردازندشو اورکلاک نمیکنن؟!
راحت جاداره تا 2 گیگاهرتز اورکلاک بشه این ARM[SUP]®[/SUP] Cortex™- A9 core
سلام عزیزدرود
دوستان راه حلی برای حل مشکل جدا بودن حروف فارسی در web browser دارید؟ حیفه میخوام با ویتا وب بگردم:d
ریجن 3 ها معمولا همه دکمه های تایید دایره هستن .دوستان ویتام ریجن ۳ هست و اکانتم ریجن ۱ و بازی هام ریجن ۲
الان ضربدر تو منو کار نمیکنه عادیه؟
بازی ریمن که ریجن ۲ هست مشت نمیزنه تو بازی اگه یک بازی ریجن ۱ بگیرم مشکل حل میشه؟یا این که دستگاه مورد داره؟
اکانتم ریجن ۱ هست بازی ریجن ۱ بگیرم مشکلی پیش نمیاد؟
درست متوجه نمیشم .....سلام بچه ها
امروز یه مشکل ناخواسته برام پیش اومده
امروز می خواستم بازیه destiny of spirits شروع کنم که یه گزینه مبنی بر اینکه این بازی نیاز به دیتای داخل کارت sd داره
من به جای تایید کردن اشتباها کنسل کردم حالا هر کاری میکنم میگه دیتا disable هست در صورتی که دیتا موجود هست
چه خاکی تو سرم بریزم لطفا کمک کنید
الان تو بازی ریمن مشت نمیزنه باید چیکار کرد؟ریجن 3 ها معمولا همه دکمه های تایید دایره هستن .
اگر کلا دکمه X کار نمیکنه در هیج جا احتمالا مشکل داره .
نه مشکلی پیش نمیاد الا اینکه بخوای dlc استفاده کنی یا online pass باید ریجن بازی و اکانت یکی باشه .
من کنترل بازی rayman رو خاطر ندارم از بخشه setting میتونه کنترلهای بازی رو ببینی.الان تو بازی ریمن مشت نمیزنه باید چیکار کرد؟
الان تو بازی ریمن مشت نمیزنه باید چیکار کرد؟
دکمه هارو تو بازی های دیگه تست کردم سالم هستن .من کنترل بازی rayman رو خاطر ندارم از بخشه setting میتونه کنترلهای بازی رو ببینی.
اما گفتم اگر توی منو و بازیهای دیگه کار نمیکنه ممکنه مورد داشته باشه
الان دقیق نمیدونم این مورد کلید هست یا مورده دیگه هست.
دکمه هارو تو بازی های دیگه تست کردم سالم هستن .
تو دفتر چش هم زده با مربع و دایره مشت میزنه ولی تو بازی مشت نمیزنه . بازی یکم کنده ممکنه بخاطر دست دوم بودنش خراب شده باشه؟