امکان دریافت sms وجود داره ولی امکان ارسال sms نه . زبان فارسی هم مثل اقای دیو توسریال کلا قرمزی ساپرت میشهسلام دوستان گل
میگن میتونی با ویتای ریجن2 آنلاک تری جی با سیم کارت رایتل sms بفرستی و دریافت کنی . دوستان که در این زمینه اطلاع دارند راهنمایی کنند.میشه واقعا؟
امکان بازی انلاین با 3g وجود نداره فقط برای وب گردی.همچنین با اسکایپ امکان مکالمه داری و همچنین مدل 3g از gps بهره میبره که امکان استفاده ی افلاین هم دارهممنون
حالا با رایتل و ویتا میشه آنلاین بازی کرد؟وضعیت وب گردیش با رایتل چطوره؟سرعتش قابل قبول هست؟
در آخر هم راهنمایی کنید که سیم کارت خور بخرم یا معمولی؟کدوم بهتره واقعا؟
چون قیمت سیم کارت خور ایرانش گرونتره
بازم ممنون میشم
یه سوال. پس چرا من هر وقت میرم توی اپلیکیشن maps ، میگه باید به wifi وصل بشی؟؟؟ چرا آفلاین نمیاره؟؟؟امکان بازی انلاین با 3g وجود نداره فقط برای وب گردی.همچنین با اسکایپ امکان مکالمه داری و همچنین مدل 3g از gps بهره میبره که امکان استفاده ی افلاین هم داره
ببین بستگی به استفاده ی خودت داره کیفیت وبگردیش از گوشی موبایل من بهتر تاچ رون و ساپرت hdml5 ولی زبان فارسی رو خوب ساپرت نمیکنه (معکوس نشون میده)
در کل اگر برای وبگردی بخوای ازش استفاده کنی بد نیست با رایتل هم مشکلی نخواهی داشت فقط دقت کن مدلی بخری که سیمکارت ایران رو ساپرت بکنه
بدرود
منظورش اون برنامه که تو psm و پولیه هست که افلاین هم میریه سوال. پس چرا من هر وقت میرم توی اپلیکیشن maps ، میگه باید به wifi وصل بشی؟؟؟ چرا آفلاین نمیاره؟؟؟
منظورش اون برنامه که تو psm و پولیه هست که افلاین هم میر
فقط مدل 3g لgps داخلی داره و به کمک نرم افزار map cache offline میشود از این قابلیت استفاده کرد وموقعیت فعلی شما و حتی حرکت شمارا مشخص میکنه ولی مدل wifi فقط به کمک ایپی اینترنتی می تونه موقعیت شما رو تشخص بده که در حالت افلاین برنامه فقط نقشه رونشون میده وموقعت رو پیدا نمیکنهبعید میدونما!!! چون اونم فرقی نمیکنه که. توی اطلاعات برنامه ای که تو PSM هست نوشته با wifi نقشه به روز میشه و تا وقتی به اینترنت دسترسی ندارین میتونید آخرین نقشه رو روی سیستمتون ذخیره داشته باشید و آفلاین ببینید. که ربطی هم به 3G بودن یا نبودنش نداره .
اصلا خود سونی موقع ریلیز دستگاه گفته بود که نسخه 3G دارای GPS هست. حالا من اصلا موندم چجوری میشه از این GPS استفاده کرد؟؟؟
پد پشت ویتا برا چه بازی هایی فعال میشه
یا چجوری فعال میشه
https://support.us.playstation.com/app/answers/detail/a_id/5065/~/ps4-remote-play-and-second-screenسلام
میشه توضیح بدید که ps vita رو چه جوری به ps4 وصل کنم
فرستاده شده از HUAWEI P6-U06ِ من با Tapatalk
نمیشه عزیزم هر بار بخای رم رو عوض کنی باید فرمتش کنی و از دموی اول ویتا لذت ببری یه esc برای این دمو نذاشته این سونیببخشید کسی اطلاع دقیق داره چطور می تونم از ۲ اکانت در ویتا استفاده کنم ؟ در واقع شنیدم میشه برای هر مموری یک اکانت تعریف کرد و من با ۲ تا مموری می تونم ۲ تا اکانت رو استفاده کنم ... فقط کسی می دونه چطور ؟ ساده هست یا سخته ؟ ممنون
Bluetooth صرفا برای برقراری ارتباط بین دستگاه و هدست bluetooth طراحی شده و هیچ امکانه انتقاله فایلی وجود نداره و اضافه هم نخواهد شد .سلام خدمت دوستان گل
از بلوتوث ویتا میخوام استفاده کنم و با گوشی خودم که xperia هستش فایل انتقال بدم نمیشه.راهی داره؟
بعدشم برنامه content manager assisstance رو واسه pc میخوام دانلود کنم لینک هاش فعال نیست.کسی لینک داره بهم معرفی کنه؟