هر سوال و هر مطلبی در مورد PS Vita

باسلام به دوستان
من اکانتم ریجن یک هست وبازی مورتال کمبت(فیزیکال یا کارتریج میگن:d)ریجن دوهست
هرکاری میکنم نمیتونم آنلاین بازی کنم.تو پست ها خوندم ایرادی نداره
میخواستم ببینم علت چیه؟یعنی یک نفرهم دیگه کمبات ویتا آنلاین بازی نمیکنه؟خیلی سعی کردم کلا نشد
این پیغام میده
http://upload7.ir/imgs/2014-07/46684052199278300810.jpg

باسلام به دوستان
میخواستم ببینم علت چیه؟یعنی یک نفرهم دیگه کمبات ویتا آنلاین بازی نمیکنه؟خیلی سعی کردم کلا نشد
این پیغام میده

بیخیالش شو
اینو با ps3 هم نمیتونستم انلاین بازی کنم.

باسلام به دوستان
این پیغام میده
به قوله بچه ها کلا mk کیفیت سروهاش خوب نیست
منم از استرالیا هرزگاهی مشکلاتی داشتم وسطه بازی قطع میشد .
احتمالا باشه برای MK ساله اینده سرورها درست حسابی راه بندازن لول D:
البته اگر برای ویتا بیاد !

یه سوال داشتم. چجوری میشه یه فیلم رو با زیرنویس توی PS Vita ببینم؟؟؟؟ :-/ چون دیدم توی setting پلیرش گزینه ی subtitle داره. حتی یه فیلم که زیرنویس هم روی خود فایل فیلم بود ریختم ولی نتونستم نتیجه بگیرم. چی کار باید بکنم؟؟ :|

یه سوال داشتم. چجوری میشه یه فیلم رو با زیرنویس توی PS Vita ببینم؟؟؟؟ :-/ چون دیدم توی setting پلیرش گزینه ی subtitle داره. حتی یه فیلم که زیرنویس هم روی خود فایل فیلم بود ریختم ولی نتونستم نتیجه بگیرم. چی کار باید بکنم؟؟ :|
من 1-2 تا anime اینا داشتم که subtitle باهاشون بود میزدی پخش میکرد. نمیدونم چرا نمیکنه . احتمالا برمیگرده به convert اینا ...

چون زبون فارسی ساپورت نمیکنه.فقط در صورتی میتونی ببینی که زیرنویس رو هارد ساب کنی.از این برنامه ها هم که زیرنویس رو در عرض چندثانیه به مخزن MP4 اضافه میکنه هم نمیتونی استفاده کنی چون تو ویتا نشون نمیده زیرنویس رو.
پس باید فیلم رو کلا کانورت کنی که زمان بر هست و خسته کننده میشه.
کاش تو یکی از این آپدیتها این قابلیت اضافه بشه.الان یه گوشی 200-300 تومنی هم این قابلیت رو داره.

سلام من به دنبال خرید یک دستگاه پورتابل برای انجام عناوین شوتر و ماجراجویی مانند انچارد هستم و همچنین دیدن فیلم باکیفیت بالا و... بنظرتون ویتا بهتره یا تبلت یا لپ تاپ

سلام من به دنبال خرید یک دستگاه پورتابل برای انجام عناوین شوتر و ماجراجویی مانند انچارد هستم و همچنین دیدن فیلم باکیفیت بالا و... بنظرتون ویتا بهتره یا تبلت یا لپ تاپ
laptop که لپتاپه و بحثش جداست. بخری یعنی اینکه بازیهای Pc رو میتونی بازی کنی.
میمونه 3ds و Vita که باید بشینی ببینی طیفه بازیاشون رو میپسندی یا نه بعد بری بخری D: فقط همین سادگی
موفق باشی.

سلام
سوال م این ه که با ویتا و ps4 میشه ریمن و دو نفره بازی کرد
یعنی ویتا رو بش وصل کنی به ps4

فرستاده شده از HUAWEI P6-U06ِ من با Tapatalk
میشه از ویتا به عنوانه دسته اول و از DS4 به عنوانه دسته دوم با guest log in کردن استفاده کرد.

فیس دوغ چطور باز کردین؟

با pc به وی پ ی ا ن وصل شدم و بعد اینترنت Pc رو روی ویتا شیر کردم از طریق همون برنامه هایی که باهاش بازی رو برای PS3 دانلود میشه کرد و انتقال داد.PS3proxgui هست اگه اشتباه نکنم. از این طریق فیس دوغ باز شد ولی یوتیوب رو هر چی میزنم ارور میده. نمیدونم چرا.

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

تبلیغات متنی

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or