هر سوال و هر مطلبی در مورد PS Vita

میگم دوتا بازی قرار بود بیاد واسه ویتا یکی heldivers یکیم فکر کنم monster hunter frontier g بود, دقیقا معلوم نیست کی میان این دوتا ؟

بعد میگم کسی child of light و sly collection رو تجربه یا ندیده بگه ببینیم چطوره , بگیریم یا نه ؟

آخرین ویرایش:
میگم دوتا بازی قرار بود بیاد واسه ویتا یکی heldivers یکیم فکر کنم monster hunter frontier g بود, دقیقا معلوم نیست کی میان این دوتا ؟

بعد میگم کسی child of light و sly collection رو تجربه یا ندیده بگه ببینیم چطوره , بگیریم یا نه ؟
HelDivers که هنوز در دسته ساخته . معلوم نیست کی بیاد.
Monster Hunter هم فقط برای japan تایید شده و در تاریخ 11 august قراره براشون عرضه بشه . تا جایی که یادمه بازی تکنفره نیست و MMO هست ظاهرا
Child Of Light عالی هست از همه نظر.
Sly هم که 3 تا بازی قدیمی هست که روی ps2 عرضه شده بود D: همهشون قشنگ بودن...

HelDivers که هنوز در دسته ساخته . معلوم نیست کی بیاد.
Monster Hunter هم فقط برای japan تایید شده و در تاریخ 11 august قراره براشون عرضه بشه . تا جایی که یادمه بازی تکنفره نیست و MMO هست ظاهرا
Child Of Light عالی هست از همه نظر.
Sly هم که 3 تا بازی قدیمی هست که روی ps2 عرضه شده بود D: همهشون قشنگ بودن...

یعنی monster hunter باسه امریکا و اروپا نمیاد ؟
نمیدونم چرا بعضی بازیا فقط باسه ژاپن میاد, god eater 2 هم فقط باسه ژاپن اومد :(
شانس نداریم
ژاپنی هم نشدیم که بتونیم بازی کنیم :))

با عرض سلام خدمت دوستان
به نظرتون ویتا الان ارزش خرید داره دیگه ؟
من عزمم رو جزم کردم بگیرمش،
البته کلا عاشق بازیهای action و FPS هستم، به علاوه دوست دارم عناوین PSP رو هم رو ویتا تجربه کنم.
به نظرتون میصرفه الان بخریمش ؟
بعد میخوام بدونم عنوانی داره که اعتیاد آور باشه و واسمون بمونه ؟
منظورم اینه که بعضی بازی ها وقتی تموم میشن دیگه سمتشون نمیریم (مثلا اکشن ها)
ولی بعضی عناونین حالا مثل عناوین ورزشی و یا بعضی بازی های خاص (مثل اسکایریم، GTA و بازی های open world ) عنواینی هستند که مدتها بازی میشن، میخوام بدونم ویتا چندتا ازینا داره ؟
راستش دوست ندارم بعدا بازیهاش تموم بشه و مجبور به فروشش بشم(مخصوصا که بازی هاش پولی ان و باید هزینه بشه واسه خرید بازی)
درضمن کلا از RPG، بازی ژاپنی و ... کلا بدم میاد.در عوض عاشق بازی های اکشن، FPS، Open world و ورزشی مثل فوتبال هستم.
ممنون

با عرض سلام خدمت دوستان
البته کلا عاشق بازیهای action و FPS هستم، به علاوه دوست دارم عناوین PSP رو هم رو ویتا تجربه کنم.
ولی بعضی عناونین حالا مثل عناوین ورزشی و یا بعضی بازی های خاص (مثل اسکایریم، GTA و بازی های open world ) عنواینی هستند که مدتها بازی میشن، میخوام بدونم ویتا چندتا ازینا داره ؟
راستش دوست ندارم بعدا بازیهاش تموم بشه و مجبور به فروشش بشم(مخصوصا که بازی هاش پولی ان و باید هزینه بشه واسه خرید بازی)
درضمن کلا از RPG، بازی ژاپنی و ... کلا بدم میاد.در عوض عاشق بازی های اکشن، FPS، Open world و ورزشی مثل فوتبال هستم.
ممنون

علیک سلام
نه نداره
نمی صرفه الان بخریش
عنوان اعتیاد آور نداره
ویتا کلا بازی مثل اسکایریم و GTA نداره
از لحاظ OpenWorld کلا تعطیله یه Borderlands2 رو داره که پورتش فاجعست ، FPS یه کیلزون و COD داره که کیلزونش فقط ارزش بازی کردن داره که اونم خسته کننده می شه بعد از مدتی ، فوتبالشم یه Fifa داره که کلا میاد 6-5 از 10 درو می کنه می ره

در کل ویتا به درد شما نمی خوره :)

با عرض سلام خدمت دوستان
ممنون
سلام،با توجه به علایق شما اصلا سمت کنسول دستی نرین.

سلام،با توجه به علایق شما اصلا سمت کنسول دستی نرین.
آخه چندتا عنوان خوب داشت من دیدم، همین کیلزون، آنچارتد، گراویتی راش، little big planet، خدای جنگ، Metal Gear و ...
به نظرتون اینا ارزش خرید کنسول رو نداره، به علاوه من میخوام برای آهنگ گوش دادن و بیرون بردنم استفاده کنم، یعنی خونه معمولا باهاش بازی نمیکنم بیشتر واسه بیرون میخوام.
البته ازینور کنسولش رو خیلی دوست دارم، حالا نمیدونم شاید چون نداشتمش میگم ولی باهاش خیلی حال میکنم، اگرچه از 3ds و بازیهاش خوشم نمیاد.

آخه چندتا عنوان خوب داشت من دیدم، همین کیلزون، آنچارتد، گراویتی راش، little big planet، خدای جنگ، Metal Gear و ...
به نظرتون اینا ارزش خرید کنسول رو نداره، به علاوه من میخوام برای آهنگ گوش دادن و بیرون بردنم استفاده کنم، یعنی خونه معمولا باهاش بازی نمیکنم بیشتر واسه بیرون میخوام.
البته ازینور کنسولش رو خیلی دوست دارم، حالا نمیدونم شاید چون نداشتمش میگم ولی باهاش خیلی حال میکنم، اگرچه از 3ds و بازیهاش خوشم نمیاد.

منم دقیقا علایق شما رو دارم ولی اخر خریدم با همین دلایلی که گفتید هم خریدم.این بازی ها ارزش خرید داره ولی قیمتشون مشکل اصلیه.اگه با قیمت مشکلی ندارین بخرین

چرا ارزش حرید داره . اما این بازیام روز تموم میشه. فعلا بازیهای اینده ویتا اکثریت JRPG هستن تا شاید gamesCom چیزی اعلام بشه. بد نیست مطعمن بشی که خریدی استفاده مفید و کامل رو میکنی تا ایندش . بخشه بزرگی از بازیهای vita هم indie ها هستن که نیاز به خرید Psn card هست.
اگر با قیمت و بازیهای ایندش مشکلی نداره که میتونی بخری و لذت ببری.

دوست مون داره میگه من طرفدار بازی های Action و FPS هستم بعد توصیه می کنید Vita بخره ؟ :|
به جز کیلزون عنوان دیگه هست که بازی کنه ( کلا حدود 5 تا FPS داره این کنسول 3 - 4 تاش فاجعه است )

چه ربطی به قیمت داره من دارم ماهی 3 - 4 تا بازی PS4 می خرم یا تعویض میکنم 150 تومنی که میدم اصلا برام مهم نیست تا الان یه بارم نشده فکر کنم پولم دور ریخته شده - ولی هر بازی ویتا که خریدم یا تو آشغال رفته یا اون ارزش قیمتی رو نداشته.

نخر آقا نخر خودتو بدخت نکن پولت تو آشغال میره تو که می خوای FPS و Action بازی کنی! این سبک هایی که شما می پسندی یا بازی نداره یا بازی بد داره به جز چند تا عنوان محدود

دوست مون داره میگه من طرفدار بازی های Action و FPS هستم بعد توصیه می کنید Vita بخره ؟ :|
به جز کیلزون عنوان دیگه هست که بازی کنه ( کلا حدود 5 تا FPS داره این کنسول 3 - 4 تاش فاجعه است )

چه ربطی به قیمت داره من دارم ماهی 3 - 4 تا بازی PS4 می خرم یا تعویض میکنم 150 تومنی که میدم اصلا برام مهم نیست تا الان یه بارم نشده فکر کنم پولم دور ریخته شده - ولی هر بازی ویتا که خریدم یا تو آشغال رفته یا اون ارزش قیمتی رو نداشته.

نخر آقا نخر خودتو بدخت نکن پولت تو آشغال میره تو که می خوای FPS و Action بازی کنی! این سبک هایی که شما می پسندی یا بازی نداره یا بازی بد داره به جز چند تا عنوان محدود
راستش و بخواین من پول PS4 خریدن و ندارم و آخرین کنسول عمرمم سگا بوده:d کلا زیاد اهل کنسول بازی کردن نیستم،
الانم یه Wolfenstein رو PC دارم که دارم میرم.
ویتا رو هم بیشتر بخاطر این دارم میگیرم که خیلی از عناوین PSP و بعضی از همین هایی که نام بردم رو بازی کنم،(چون خیلی دوستشون دارم) و از طرفی هم کلا کنسول دستی خیلی دوست دارم، یعنی برخلاف خیلی ها که بازی با کنسول خانگی رو ترجیح میدن، بنده اصلا بازی با کنسول خانگی و دسته دست گرفتن رو دوست ندارم(حالا بحث گرافیک متوسطش یه طرف) ولی در عوض بازی های موبایل رو کم و بیش دوست دارم مخصوصا بخاطر پورتابل بودنش، ازینورم گوشیم قدیمی شده و دیگه توانایی اجرایی بازی های جدید اسمارت فون ها رو نداره، رو این حساب گفتم پولی که میخوام واسه خرید موبایل بدم رو باهاش یه کنسول دستی بخرم، همین.

راستش و بخواین من پول PS4 خریدن و ندارم و آخرین کنسول عمرمم سگا بوده:d کلا زیاد اهل کنسول بازی کردن نیستم،
الانم یه Wolfenstein رو PC دارم که دارم میرم.
ویتا رو هم بیشتر بخاطر این دارم میگیرم که خیلی از عناوین PSP و بعضی از همین هایی که نام بردم رو بازی کنم،(چون خیلی دوستشون دارم) و از طرفی هم کلا کنسول دستی خیلی دوست دارم، یعنی برخلاف خیلی ها که بازی با کنسول خانگی رو ترجیح میدن، بنده اصلا بازی با کنسول خانگی و دسته دست گرفتن رو دوست ندارم(حالا بحث گرافیک متوسطش یه طرف) ولی در عوض بازی های موبایل رو کم و بیش دوست دارم مخصوصا بخاطر پورتابل بودنش، ازینورم گوشیم قدیمی شده و دیگه توانایی اجرایی بازی های جدید اسمارت فون ها رو نداره، رو این حساب گفتم پولی که میخوام واسه خرید موبایل بدم رو باهاش یه کنسول دستی بخرم، همین.

مبحث پیچیده ایه ... به خصوص با سلایق شما ... ویتا کنسول فوق العادیه به خصوص از لحاظ بصری و کیفیت خوش دستی ... کنترل عالی و انالوگ های بی نظیر ... پخش صداش (سونی!!!) دوربین عقب و جلو رو عکس هایی که گرفته بودم نشون بقیه دادم هیچ کس باورش نمیشد که این عکس ها با دوربین 1.3 مگا پیکسلی گرفته شده باشه از لحاظ امکانات سخت افزاری هیچ دستگاهی تو بازار نیست که به قصد بازی بخواین بخرین و بهتر از ویتا باشه ... مشکل ویتا اینه که کمبود نرم افزار داره ...

ویتا یه سیستم عامل بسیار ساده و راحت و دوست داشتنی داره ... و بهتر از اون استورش هست که بی نظیره و به راحتی به همه بازی ها و نرم افزارهای ویتا دسترسی دارید ...

اما بریم سر اصل مطلب که بازی ها باشن ... ویتا بازی کم نداره ، بازی هایی عالی و شاهکار کم داره .... ضمن اینکه اکثر این انتقاد رو دارن که بازی های ویتا همه سلایق رو پوشش نمیده به خصوص کسایی که به بازی های اکشن و کلا بازی های غربی گرایش دارن /// قیمت اکثر بازی های ویتا هم منصفانه و خوبه و من به شخصه تا حالا احساس نکردم چیزی تو پاچم رفته باشه ...

توصیه ای که من به شما دارم اینه که اسم تمام بازی های خوب ویتا رو لیست کنید ... برید ازشون تریلر یا تریلر گیم پلی ببنید ... و خودتون تصمیم بگیرید که چقدر با سلایقتون جوره این بازی ها ... ضمن اینکه فراموش نکنید فراموش نکنید ویتا کنسول دستیه ... ویتا کنسولی نیست که جلوی تلویزون لم بدید و انچارتد طلب کنید با بالاترین کیفیت ... به این فکر کنید میتونید توی یه مسیر 1 ساعته داخل اتوبوس انچارتد بازی کنید با کمی کیفیت پایین تر

شما اگه از بازی هایی مثل muramasa rebirth یا گراویتی راش خوشتون اومد شک نکنید و بخرید لیتل بیگ و کیلزون و انچارتد هم تضمین شده ان ... تازه به احتمال زیاد این کنسول بتونه با دنیای بی نظیر بازی های ژاپنی اشتی بده که نمونش هم زیاد بوده که خیلی ها که اصلا از jrpg خوششون نمیومده روی این کنسول یه حس دیگه ای به این بازی ها پیدا کردن ...

از لحاظ بازی های پلتفرمر (سکو بازی) هم یه مجموعه کامل از بازیها رو تو این سبک داره ...

ویتا یه مجموعه ای عالی از ارشیو بازی های ps1 و psp داره که من خودمهر وقت هوس کنم میرم یکی از شاهکار های اون زمان مثل دینوکرایسیس و رزیدنت اویل و فاینال فانتزی رو میگیرم و بازی میکنم واقعا حس خوبی داره ... البته بازی های psp یه کم گرونه و 20 دلار هستن هر کدوم .

یعنی الان همه کسایی که ویتا خریدن خودشون رو بدبخت کردن و پولشون اشغال شده ؟؟؟ خطاب به اون دوستمون نخر اقا راست میگه ما کارمند سونی هستیم و اگه شما کنسول بخری ما پورسانت میگیریم ... و این دوستمون هم هر بار میاد کسایی که ما قصد گمراهیشون رو داریم به همین شکل نجات بده

همون طور که من بالا گفتم تا حالا احساس نکردم که چیزی تو پاچم رفته باشه ...

به خصوص اگه مدیریت کنید اکانتتون رو مثلا یکی مثل من که کیلزون رو به جای 35 دلار 9 دلار خریدم و نید فور اسپید موست وانتد رو به جای 20 دلار ...5 دلار خریدمش به هیچ عنوان نمیتونم چیزی توی پاچم حس کنم :d... باید صبور باشی تا موقع مناسب رو برای شکار گیر بیاری ... مثلا همون موراماسا ریبرث و دوکی دوکی یونیورس 100 دفعه وسوسه شدم بخرمشون ولی انقدر صبر کردم تا اخرش اومدن توی plus و مجانی گرفتمشون ...

البته این دوستمون هم یه کم دیر داره میخره و پلاز از اب و تاب افتاده و مثل سال پیش نیست که کلی بازی تاپ روش مجانی بشه و خبری هم از بازی سالیانه دیگه نیست

ویتا مشکل قیمت بازی رو نداره بازی های خوبش قیمت هاشون منصفانه و خوبن... ویتا تا حدود زیادی مشکل قیمت بر کیفیت رو داره .... مثلا الان گراویتی راش که یکی از بهترین بازی های این کنسوله و حداقل 30 ساعت بازی ازش میاد بیرون 13 دلاره و یه بازی مثل pvz که ماله یه قرنه پیشه و حتی روی یخچال و گاز خونه ماهم عرضه شده ... و به راحتی میتونی نسخ مجانیش رو گیر بیاری ...روی ویتا 15 دلار قیمت زدن براش و سونی قبل هر کاری باید این قیمت هاش رو مدیریت کنه ... الانم که تمرکزشون رو گزاشتن روی ایندی حداقل باید یه کم قیمتشون رو کم کنن یا تخفیف ها رو بیشتر کنن ... اینطوری دیگه هیچ کس ناراضی نیست
ـــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــ

masoud_5april تصمیم با خودته ... بازی اکشن و fps روی ویتا تجربه خوبی بهت نمیده ...

به نظر من تو که این همه سال کنسول نخریدی یه دو ماه دیگه هم صبر کن ... گیمز کام و توکیو گیم شو هم بگذره ... ببینیم چه مسایل و بازی هایی در مورد ویتا مطرح میشه انوقت تصمیم بگیر که بخری یا نه

عوض بازی های موبایل رو کم و بیش دوست دارم مخصوصا بخاطر پورتابل بودنش، ازینورم گوشیم قدیمی شده و دیگه توانایی اجرایی بازی های جدید اسمارت فون ها رو نداره، رو این حساب گفتم پولی که میخوام واسه خرید موبایل بدم رو باهاش یه کنسول دستی بخرم، همین.

این فرق کرد ... اکه بر این اساس میخوای بخری اصلا شک نکن همین فردا برو یه دونه بخر ... فقط همون طور که گفتم روی روی خرید بازی های اصلا عجله نکن ... روی اکانت u,s سونی تخفیف های خوبی میده که میتونی با قیمت خیلی ارزون بازی ها رو بخری که حس نکنی هزینه زیادی صرف بازی کردی ... از طرف دیگه بازی های گرون و خوبش رو هم فیزیکی بخر که بعد از اینکه دیگه نخواستیش بفروشیشون و اینطوری انقده خوبه .... :))

آخرین ویرایش:
با عرض سلام خدمت دوستان
ممنون
عزیز ویتا کنسول دستی فوقعلاده ایه و نسبت به قیمتش قابل مقایسه با موبایل نیست
اما بازیهاش مورد پسند همه نیست وقطعا مثل کنسول های PS3 وPS4 شما رو ارضاع نمیکنه
بازی open world هم داره به نام border land که به نظرم بازی خیلی زیبایی هست و میتونه مدت ها شما رو درگیر کنه همچنین کیلزون بازی FPS خوبی هست وبا توجه به امکان بازی انلاین و botzoen تا 6 ماه هم سرگرمت میکنه
اما اگر میخای بازی PSP رو تجربه کنی پیشنهاد میدم حتما کنسول هک شده بخری چراکه 100 ها عنوان بازی PSP رو میتونی رایگان حتی به صورت انلاین بازی کنی .باور کن این بخشش واقعا برای کسی که اون عناوین Psp رو امتحان نکرده لذت بخشه
اما توجه داشته باش از این دستگاه به عنوان موبایل نمیتونی استفاده کنی چرا که هیچ app بدرد بخوری نداره

ی اصلا شک نکن همین فردا برو یه دونه بخر ... فقط همون طور که گفتم روی روی خرید بازی های اصلا عجله نکن ... روی اکانت u,s سونی تخفیف های خوبی میده که میتونی با قیمت خیلی ارزون بازی ها رو بخری که حس نکنی هزینه زیادی صرف بازی کردی ... از طرف دیگه بازی های گرون و خوبش رو هم فیزیکی بخر که بعد از اینکه دیگه نخواستیش بفروشیشون و اینطوری انقده خوبه .... :))
ممنون از پاسختون، بله همونطور که گفتم من درسته که سبک FPS خیلی دوست دارم ولی واقعیتش اینه که ویتا رو فقط بخاطر بازیهای FPS و اکشنش نمیخوام بخرم، گیم پلی خیلی خیلی واسم مهمه،
مثلا الان یه ساله بازی Subway surfers و Flick kick legends رو گوشی بنده نصبه و هرشب هم قبل خواب بازی میکنم 1000 دفم تمومش کردم، ولی خیلی بهم حال میده، ولی مثلا بازی مثل NOVA 3 که مثلا بازی شاخ FPS اندروید حساب میشه، حالم بهم میخوره اونقدر گیم پلی مزخرف و درکنارش کنترل افتضاحی داره (البته حق میدم با موبایل نمیشه FPS بازی کرد) ولی با این حال یه ساعتم به زور بازی کردم.
در مورد پولم خوب واسم مهمه، اما اگه طوری باشه که بازی هاش ارزش داشته باشه 100 تومن مشکلی نداره.
البته اگه یه پلاس 1 ساله آدم بخره هم بازم فک میکنم بهتر باشه باز اینو دقیق نمیدونم.
به علاوه تقریبا الان تریلرهای همه اون بازی ها رو دیدم و حتی با 3ds هم مقایسشون کردم و به این نتیجه رسیدم که بازیهاشون رو دوست دارم.
اما بیشترین دقدقم همین نداشتن بازی تو آیندست، امیدوارم اینطور نشه.

بچه ها یه سوال برام پیش اومده!!! بالاخره Save بازی های ویتا کجا ذخیره میشه؟؟؟ تو خود کارت بازی ذخیره میشه یا روی مموری دستگاه؟؟؟ بعد مثلا چجوری میشه یه Save رو پاک کرد؟؟؟ مثلا من تو بازیه آنچارتد دو تا فایل سیو دارم میخوام یکیشو پاک کنم. یکی توضیح بده ممنون میشم. :)

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

تبلیغات متنی

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or