هر سوال و هر مطلبی در مورد PS Vita

رویه پک بازیتون رو نگاه کنید نوشته مثلا بازی من که کیلزون هست رو پکش نوشته به دو مگ رم نیاز داره فکر نکنم بازیها رو خود فیزیک بازی ذخیره بشه

ضمنا بچه یه سوال داشتم اگه یه بازی دست دوم باشه دیگه نمیشه آنلاین بازی کرد؟؟؟؟

اون که برای فایل نصب اولیه هستش.ربطی به سیو بازی نداره.
بازی دست دوم هم اگه بازیش کد داشته باشه و کدش استفاده شده باشه،نمیتونی بازی کنی مگه از استور online pass بازی رو بخری. البته جدیدا سونی برای بازیای انحصاریه خودش مثل این که دوباره کد نمیزاره و همینجوری میتونی با خیال راحت بازی کنی. مثل KZ:M

بچه ها یه سوال برام پیش اومده!!! بالاخره Save بازی های ویتا کجا ذخیره میشه؟؟؟ تو خود کارت بازی ذخیره میشه یا روی مموری دستگاه؟؟؟ بعد مثلا چجوری میشه یه Save رو پاک کرد؟؟؟ مثلا من تو بازیه آنچارتد دو تا فایل سیو دارم میخوام یکیشو پاک کنم. یکی توضیح بده ممنون میشم. :)
ویتا اجازه مستقیم دسترسی به save ها رو نمیده . داخل بازی باید پاک کنی ( در صورت امکان ) یا خوده بازی رو پاک کنی.

برای backup گرفتن هم data خوده بازی رو backup بگیری save هاشم ذخیره میشه.

ویتا اجازه مستقیم دسترسی به save ها رو نمیده . داخل بازی باید پاک کنی ( در صورت امکان ) یا خوده بازی رو پاک کنی.

برای backup گرفتن هم data خوده بازی رو backup بگیری save هاشم ذخیره میشه.

آره. آنچارتد که اجازه ی پاک کردن نمیده. :|

- - -ویرایش - - -

منظور از کد همونیه که تویه برگ داخل پک بازی مینویسه و موقع اولین اجرای بازی میخواد

آره دیگه.بالاشم نوشته online pass

الان دو بازی اخیری که گرفتم اصلا پسورد نداشت killzone , resistance
میتونم انلاین بزنم دیگه

کیلزون که اصلا کد نداره همون طور که گفتم بهت ولی رزیستنس رو میدونم که داره. ولی حالا نمیدونم الان مجانی شده یا نه. ولی کد داشت.

سلام،یه برنامه بود قبلا" دوستان معرفی کردن نمیدونم اسمش چی بود،نقشه ها رو اول دانلود میکردی بعد میتونستی افلاین با GPS مکان یابی کنی
اسمش چی بود؟(:d)

سلام،یه برنامه بود قبلا" دوستان معرفی کردن نمیدونم اسمش چی بود،نقشه ها رو اول دانلود میکردی بعد میتونستی افلاین با GPS مکان یابی کنی
اسمش چی بود؟(:d)

برو توی استور قسمت Playstation mobile یه برنامه بود اگه اشتباه نکنم اسمش Map Cache Offline بود. اصلا بری توی شاخه بندی برنامه ها سریع پیداش میکنی. فکر کنم تو شاخه ی Travel بود.

باسلام به دوستان ما دو تا ویتا داریم یکیشون بازی کردنی خیلی داغ میشه(برعکس اون یکی)وقتی میذاری رو پات حرارتشو قشنگ احساس میکنی میخواستم بدونم این حرارت طبیعیه ? تا چه حد طبیعی میتونه باشه? ایا به چسب ال ای دی ربط داره ?ماله اولی (تو این پک اورجینالا بود باکیف ومخلفات starter kit) اما اون که داغ میکنه البته اونم اورجینال بود(منظورم ماله خود شرکته سونی هست از اینا که دوتا داخلش هست)رو نوشته protective film 2 pack راستش یک مقدار حساس شدم به این قضیه واگه بی مورد هستش دوستان محبت کنن راهنماییم کنن ممنون میشم

باسلام به دوستان ما دو تا ویتا داریم یکیشون بازی کردنی خیلی داغ میشه(برعکس اون یکی)وقتی میذاری رو پات حرارتشو قشنگ احساس میکنی میخواستم بدونم این حرارت طبیعیه ? تا چه حد طبیعی میتونه باشه? ایا به چسب ال ای دی ربط داره ?ماله اولی (تو این پک اورجینالا بود باکیف ومخلفات starter kit) اما اون که داغ میکنه البته اونم اورجینال بود(منظورم ماله خود شرکته سونی هست از اینا که دوتا داخلش هست)رو نوشته protective film 2 pack راستش یک مقدار حساس شدم به این قضیه واگه بی مورد هستش دوستان محبت کنن راهنماییم کنن ممنون میشم
مشکلی نیست
hmm گمون نمیکنم به محافظه صفحه اگر منظورت هست ربطی داشته باشه چون منم دارم . البته من تا حالا بیش از 2 ساعت یک سره با ویتا بازی نکردم اما مشکلی نبوده تا امروز .

دوستان کسی میدونه صدای شات دوربین ویتا رو هنگام عکس گرفتن چجوری میشه خفه کرد؟
متاسفانه راهی نیست D: یا خوشبختانه
لول

من خودم به طور تجربی میتونم بگم در حالتی که آن لاین بازی کنید بیشترین حرارت رو تجربه میکنید شاید چون وایرلس دستگاه به شدت فعال میشه یا با اون دستگاه انلاین بازی میکنن یا وایرلس دستگاه در حال کار هست احتمالا
احتمال دوم هم اینه که بازی های سنگینی مثل انچارتد یا کیل زون باهاش بازی کنید اون طوری هم یه کم داغ میشه البته داغ شدنش زیاد نیست...

سلام . اقا یه سوال داشتم من میخوام سیو از کلود دانلود کنم ( سیو اسلای :d ) ارور میده چجوری درست میشه ؟ راهه دیگه ای داره سیو رو از ps3 منتقل کرد ؟

با چه Error مواجه میشی ؟

الان دوباره زدم دقیق این ارور رو میده

error downloading save data from the cloud

ویرایش :
خوب اوکی شد مثل اینکه باید سیو رو از تو بازی اپلود میکردم من از تو صفحه اصلی ps3 اپلود میکردم برا همین ارور میداد به هر حال حل شد :d و دومین پلات رو در عرض 28 ثانیه گرفتیم :d

آخرین ویرایش:

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

تبلیغات متنی

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or