سلام دوستان خسته نباشید بعضی جاها زده psvita کپی خور میفروشن یعنی کپی شده یا الکیه؟
سلام بچه ها
بالاخره امروز رفتم ویتا گرفتم نسخه 1104 - خیلی باهام گرون حساب کرد ولی خریدم
خود دستگاهو برام 820 زد دو تا بازی خریدم کیل زون رو 170 تومن و resistance رو برام 110 تومن حساب کرد
هر کاری کردم آنچارتد رو بگریم نشد مثل اینکه قحطی شده نامردا همشون با هم هماهنگن گفت هفته بعد میاریم
الان یه سوال داشتم این کیل زون رو میشه مولتی زد یا باید کارت psn بخرم؟؟؟
گرون خریدی عزیز قبلش یه قیمت میگرفتیسلام بچه ها
بالاخره امروز رفتم ویتا گرفتم نسخه 1104 - خیلی باهام گرون حساب کرد ولی خریدم
خود دستگاهو برام 820 زد دو تا بازی خریدم کیل زون رو 170 تومن و resistance رو برام 110 تومن حساب کرد
هر کاری کردم آنچارتد رو بگریم نشد مثل اینکه قحطی شده نامردا همشون با هم هماهنگن گفت هفته بعد میاریم
الان یه سوال داشتم این کیل زون رو میشه مولتی زد یا باید کارت psn بخرم؟؟؟
پشت جعبه یه علامت کره زمین داره.کنارش یه شماره داره که همون شماره ریجن دستگاههمنظورم نسخه 3g وای فای بود
- - -ویرایش - - -
دوستان از کجا میشه فهمید رجیون چنده؟؟
منظورم نسخه 3g وای فای بود
- - -ویرایش - - -
دوستان از کجا میشه فهمید رجیون چنده؟؟
رویه اون کره که گفتید نوشته 2
آیا سیم کارت همراه اول یا ایرانسل رو جواب میده یا باید رایتل باشه؟؟
مگه ویتا اس ام اس هم میخونه ؟ یا میشه فرستاد ؟بچه ها سلام
آیا راه کاری برای اضافه کردن زبان فارسی در کیبورد یا سیستم وجود داره چون SMS های فارسی درست نمیاند
جدااابله دوست عزیز میشه من با کارت همراه اول تست کردم فقط SMS تماس نمیشه برقرار کرد
یعنی ارسال نداره ؟ویتا مدل 3g ریجن 2 امکان فقط دریافت اسمس رو داره ولی چون کد چپ به راست فونت فارسی براش تعریف نشده حروف رو جدا از هم نشون میده
نه ارسال ندارهیعنی ارسال نداره ؟
بعد وایبر و اینام میشه روش ریخت یا فقط SKYPE داره ؟
کلا ویتا اصلا اپلیکیشن میشه روش نصب کرد یا تو استور واسش هست یا فقط بازیه ؟
میتونی اپدیت کنیسلام مجدد به دوستان
هر app رو که باز میکنم مگه آپديت جدید موجود است به ورژن فکر کنم 3.2 باشه به نظر شما باید آپديت کنم یا نه ؟ مشکلی که برای اجرای بازی ها پیش نمیاد که؟
Killzone فکر کنم وسطه مرحله اصلا save نمیشه باید کله مرحله رو تموم کنی .سلام بچه ها
من یه مشکلی دارم وقتی از بازی میام بیرون بازی انگار سیو نمیشه الان سه دوره بازی کیلزون رو از اول بازی کردم هردفعه گزینه New game میاد کارت حافظه 4G دارم مشکل از چه.؟
باید بری online . یه بخش هست که همه level ها اونجا هست. البته قسمت اوله بازی رو باید تموم کنی ( کوتاه هست ) که اجازه بده به بخشه انلاین دسترسی پیدا کنیسلام به همگی
دوستان بازی LBP به غیر از مراحل خودش مراحلی که بقیه میسازند رو چطور میشه بازی کرد ؟
dlc هست ؟ چجوری هست جریانش ؟