هر سوال و هر مطلبی در مورد PS Vita

من الان یک account درست کردم تو ویتام(ریجن 1 3g) پس ریجن اکنتم 1 میشه؟ یه سوال دیگه من ویزا کارت بگیرم میتونم بازی دانلود کنم یا حتما باید سیمکارت بزارم اول؟(که مدل من سیم کارت ایرانو نمیخونه)

میخواست بدونم که این مشکل تاچ که برای بعضیها درست عمل نمیکه چقدر جدیه
جدی نیست ! با update ها هم حل شده یا اگرم هنوز هست حل میشه .... خیلی جای نگرانی نیست .. خیلی از ویتا ها مثل خودم این مشکل رو ندارن در کل
من الان یک account درست کردم تو ویتام(ریجن 1 3g) پس ریجن اکنتم 1 میشه؟ یه سوال دیگه من ویزا کارت بگیرم میتونم بازی دانلود کنم یا حتما باید سیمکارت بزارم اول؟(که مدل من سیم کارت ایرانو نمیخونه)
بستگی داره چه کشوری رو توی Startup انتحاب کرده باشی ..اگز US که ریجن 1 میشه !
نیازی به سیم برای دانلود نیست ...با Wifi هم میشه ....
الان اگه من یه بازیPSP بریزم تو Vita میشه با یه PSP دیگه دونفره بازی کرد؟
Vita Vs PSP
ظاهرا میشه ... مشکلی نباید باشه چون ویتا کاملا با psp و عناوین تایید شده توسط سونی همخوانی داره

با تشکر از triabgels که همیشه به کمکم میاد. یه سوال دیگه بازیهای psp رو چه جوری میشه ریخت داخلش ؟وقتی وصل میکنم ویتارو contenr manager قسمت application میرم و بازیرو شناسایی نمیکنه که کپی کنم؟!!!چیکار کنم؟

با تشکر از triabgels که همیشه به کمکم میاد. یه سوال دیگه بازیهای psp رو چه جوری میشه ریخت داخلش ؟وقتی وصل میکنم ویتارو contenr manager قسمت application میرم و بازیرو شناسایی نمیکنه که کپی کنم؟!!!چیکار کنم؟
خواهش عزیز ....
بازی های PSP رو هم میتونی از Download list یه راست به ویتا دانلود کنی و هم از PSNتوی ویتا بخری ... از طریق PS3 هم میشه ....بازی PSP که از PC دانلود شده از طریقه MEDIAgo رو نمیشه بریزی روی VITA چون ویتا اصلا Mediago رو ساپورت نمیکنه ... اگر PS3 نداری بازی رو یک بار ذیگه بایذ با خوده Vita دانلود کنی
دوستان جدن بازیهای کپی پی اس پیو میشه رو ویتا به راحتی بازی کرد! اگه اینطوری باشه میخرم.
فعلا هیچ عنوان کپی روی ویتا کار نمیکنه
داستان تروفی تو ویتا رو یکی بگه ببینیم داستانش چیه و اگه بازی دسته دو باشه میشه تروفی گرفت ازش؟
بازی دسته دو درست حسابی تروفی نمیده !!!! دوستان گفتن Asphalt میده اما مثلا MArvel Vs CApcom - Blaz blue - Ninja - RAyman - Fifa رو من تست کردم نمیده .... ! Uncharted هم دسپا شکسته میده ... کلا به نظره من دوره تروفی رو توی بازی دسته دوم خط بکشید

بازی دسته دو درست حسابی تروفی نمیده !!!! دوستان گفتن Asphalt میده اما مثلا MArvel Vs CApcom - Blaz blue - Ninja - RAyman - Fifa رو من تست کردم نمیده .... ! Uncharted هم دسپا شکسته میده ... کلا به نظره من دوره تروفی رو توی بازی دسته دوم خط بکشید
من حدس میزنم اینجوریه که بازی دست دوم اگه باهاش به psn وصل نشده باشه نفره قبلی تروفی داره در غیر این صورت نداره یعنی تروفی های هر بازی فقط تو یه اکانت میره...چون من همین blaz blue رو گرفتم تروفی داد...:-s
ولی در کل باید بی خیال تروفی بازی دست دوم شد!

من حدس میزنم اینجوریه که بازی دست دوم اگه باهاش به psn وصل نشده باشه نفره قبلی تروفی داره در غیر این صورت نداره یعنی تروفی های هر بازی فقط تو یه اکانت میره...چون من همین blaz blue رو گرفتم تروفی داد...:-s
ولی در کل باید بی خیال تروفی بازی دست دوم شد!

نه اينجوري نيست مثلا من از يكي از بچه هاي همين جا انچارتدو گرفتم واسه چند روز قبلش اون بنده خدا تروفيهارو سينك كرده بود ولي بازم به من تروفي داد و من موفق به پلات كردنش شدم:d

نه اينجوري نيست مثلا من از يكي از بچه هاي همين جا انچارتدو گرفتم واسه چند روز قبلش اون بنده خدا تروفيهارو سينك كرده بود ولي بازم به من تروفي داد و من موفق به پلات كردنش شدم:d

اِ تو قیافت اشناستا من قبلا تو رو جایی ندیدم:d

اگه بازی رو تو یه اکانت با ps3 بخرم که رجین یک باشه میتونم به ویتا با اکانت رجین 2 انتقال بدم؟

اِ تو قیافت اشناستا من قبلا تو رو جایی ندیدم:d

اگه بازی رو تو یه اکانت با ps3 بخرم که رجین یک باشه میتونم به ویتا با اکانت رجین 2 انتقال بدم؟
خير مگه اونكه همون اكانت بشه اكانت اصليت تو ويتا :d

دوستان عزیز اگر می‌شه منو راهنمایی کنید،من بازیGod of war از پی‌ س ان دانلود کردم ولی‌ نمیتونم بریزم رو ویتا.ممنون میشم منو راهنمایی کنید.

دوستان عزیز اگر می‌شه منو راهنمایی کنید،من بازیGod of war از پی‌ س ان دانلود کردم ولی‌ نمیتونم بریزم رو ویتا.ممنون میشم منو راهنمایی کنید.
نباید مشکلی باشه ! من هر دوی God of war های PSP رو میتونم از طریقه PS3 به ویتا منتقل کنم .... شما هم از PS3 آستفاده کن اگر نه که ببین توی Download list ویتا قابل دانلود هست یا نه؟

نباید مشکلی باشه ! من هر دوی God of war های PSP رو میتونم از طریقه PS3 به ویتا منتقل کنم .... شما هم از PS3 آستفاده کن اگر نه که ببین توی Download list ویتا قابل دانلود هست یا نه؟
شما رايگان بازي رو دانلود ميكني؟ چجوري بايد پول بديم؟ اكانت داره؟

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or