هر سوال و هر مطلبی در مورد PS Vita

دستگاه من زده رو جعبه 55 دلار داره که میشه ازش استفاده کرد حالا کسی می دونه کجاش هست من کل جعبه را زیر و رو کردم ولی به چیزی که شبیه کارتی باشه که پسورد داشته باشه ندیدم اگر کسی از دستگاه من خریده و ار اعتبارش استفاده کرده منو راهنمایی کنه ممنون دستگاه من سفارش امریکاست.

Post اخر از دوستمون wrander توي topic قيمت روزه ويتا رو بخون
با تشكر از ايشون

بین ریجن1 و 2 این ریجن ژاپن چیه؟؟؟ فرقش چیه؟ میشه توضیح بدبد
مربوط به مناطق عرضه کنسول هست ... به جز اینکه دستگاه لاک . انلاک داره هیچ فرقه دیگه ای نداره .... برای بازی ریجن اکانت و بازی خریداری شده (نسخه فیزیکی ) مهمه نه دستگاه ... اگر بخوای Wifi بگیری ... اگر 3g که باید Unlock بگیری.
میشه از طریق بلوتوث ویتا به اینترنت وصل شد ؟
خیر

کد انلاین چیه؟ درسته که میگن باید کد الای داشته باشی تا بتونی بازیرئ انلاین بازی کنی؟؟یه توضیحی بدید
مثل هر بازي original براي بازي كردن انلاين شما بابستي سريال نامبر يا به اصطلاح online pass داشته باشي كه توي جعبه بازي موجود هست حالا در صورتي كه بازي دسته دوم باشه شما بيستي يك كد به قيمت 15 دلار رو از psn بخري

با سلام راجب این تروفی سوال داشتم که اگه همه را بگیریم بجز اینکه کامل بازی تمام شده ایا فایده دیگری هم دارد؟
خیر . Trophy صرفا برای رقابت در فضای PSN بین بازیکنها طراحی شده و دیگر امکنات بیشتری نداره

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or