هر سوال و هر مطلبی در مورد PS Vita

ممنون دوست عزیزID چی بزنم PSN که میرم یک بازی بیشتر نیست اون واسه چی هست و 55 دلار رو جعبه زده داره اون کجاهست پس اگه اون 6 کارت برای بازی ممنون از راهنمایی شما.

بازی فیفا رو یه ویتای دیگه (رو دستگاه دوم)تروفلی میده؟؟

---------- نوشته در 02:23 PM اضافه شد ---------- نوشته قبلی در 01:05 PM ارسال شده بود ----------

من میخوام اکانتمو به عوض کنم راهنمایی کنین قدم به قدم حدالمقدور سیوام و تروفلیام حذف نشه
لطفا سریع:">
بازی دست دوم فیفا تروفی نمیده!
برای عوض کردن اکانت هم نیازی به فرمت مموری نیس من خودم عوض میکنم و هیچ چیز پاک نمیشه!
restore ps vita system رو بزن بعد در آخر میپرسه مموری هم فرمت بشه که بزن no!

برای عوض کردن اکانت هم نیازی به فرمت مموری نیس من خودم عوض میکنم و هیچ چیز پاک نمیشه!

ممنون دوست عزیز
کسی میدون
دی سی psn کارتو چند میده؟؟برای امریکا و امارات

آخرین ویرایش:

من زدم گفت نمیتونی از این مموری استفاده کنی و الان به خوبی خوشی همه چی فرمت شد:d

ممنون دوست عزیزID چی بزنم PSN که میرم یک بازی بیشتر نیست اون واسه چی هست و 55 دلار رو جعبه زده داره اون کجاهست پس اگه اون 6 کارت برای بازی ممنون از راهنمایی شما.
ID خودتون رو بزنید بعد که همه مشخصات رو پر کردید ای ایمیل برای فعال سازی اکانت شما میاد

دیروز ویتام اپدیت (1.66)کردم چراغش آبی شده دلیلش چیه؟
دقیقا منظروت چی هست ؟ ابی شدن چراغ Home عادی هست ... جای نگرانی نیست
بازی فیفا رو یه ویتای دیگه (رو دستگاه دوم)تروفلی میده؟؟

---------- نوشته در 02:23 PM اضافه شد ---------- نوشته قبلی در 01:05 PM ارسال شده بود ----------

من میخوام اکانتمو به عوض کنم راهنمایی کنین قدم به قدم حدالمقدور سیوام و تروفلیام حذف نشه
لطفا سریع:">
منم تست کردم فیفا تروفی نمیده اما خب Online pass لازم نیست!
راهی نداره !اونا میپره ! میتونی یک عدید Backup ازش بگیری روی PC نگه داری اما اگر میخوای دوباره استفاده کنی باید Factory reset کنی . کارت هم Format کن دوباره Backup رو از Content manager با PC ریستور کنی
من زدم گفت نمیتونی از این مموری استفاده کنی و الان به خوبی خوشی همه چی فرمت شد:d
البته از اطلاعات یک Backup بگیرید هم کلا خوبه ... بعدا اگر بخواین استفاده کنید با یک Factory reset - Format کار خواهند کرد

:-sولی من بدون اینکه چیزی از مموری پاک بشه اکانت عوض میکنم!!!!!!
مبشه --- بیشتر برای ضمانت داشتن حافظه هم گفتم ...
البته من یک بار مموری عوض کردم .... هرکاری کردم ویتا به زور مموری رو فرمت کرد !!!! بعدش Ninja gaiden رو گزاشتم تروفی نداد !!! دیگم نمیخواستم برم روی اکانت قبلی
کلا این تروفی ها خیلی جالبه !!! **سونی سرویس شه ! ** اما Save ها سره جاش بود ... احتمالا لینک اطلاعاتی اکانت رو به ویتا پاک میکنه .

مبشه --- بیشتر برای ضمانت داشتن حافظه هم گفتم ...
البته من یک بار مموری عوض کردم .... هرکاری کردم ویتا به زور مموری رو فرمت کرد !!!! بعدش Ninja gaiden رو گزاشتم تروفی نداد !!! دیگم نمیخواستم برم روی اکانت قبلی
کلا این تروفی ها خیلی جالبه !!! **سونی سرویس شه ! ** اما Save ها سره جاش بود ... احتمالا لینک اطلاعاتی اکانت رو به ویتا پاک میکنه .
آره جالبه:d
بعد تروفی ها که کلا میره رو اکانت تون و از بابت پاک شدن تروفی مشکلی نیست چون همه تو اکانت هستش..

دستگاه من زده رو جعبه 55 دلار داره که میشه ازش استفاده کرد حالا کسی می دونه کجاش هست من کل جعبه را زیر و رو کردم ولی به چیزی که شبیه کارتی باشه که پسورد داشته باشه ندیدم اگر کسی از دستگاه من خریده و ار اعتبارش استفاده کرده منو راهنمایی کنه ممنون دستگاه من سفارش امریکاست.

نگران نیستم چون بعد از آپدیت ابی شده !میخواستم دلیلشو بدونم؟
از مواردی هست که به امکانات ویتا اضافه شده ! کلا رنگه ابی - ابی چشمک رن . نارنچی اضافه میشد توی اولین اپدیت
دوستان من مموری 4 گیگ بگیرم کافیه؟ حجمش واسه سیو بازیها کم نیست؟ به غیر از سیو بازی دیگه به چه دردی میخوره مموری؟ممنون
برای Save بازی ها مشکلی نیست ... کلا Save خیلی بره بازم رو KB میچرخه ... بیشتر میمونه باری DLC و Patch که میتونن حجمهای متفاوتی از 50 تا شاید 500 mb هم داشته باشن ... میتنونی 1-2 بازی کامل هم روش داشته باشی اما برای ریختن تصویر و موزیک ممکنه کم بیاره ... حجم بازی های فقط دانلودی عموما از 100 تا 900 mb هست و بازی های کارتی هم از 700 تا شاید 3.5 GB باشن ( از جمله FIFA - Uncharted - Blazeblue) میتونی کارتیش رو بخری البته اگر نمیخوای بدانلودی !

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or