هر سوال و هر مطلبی در مورد PS Vita

دوستان به نظر من از فکر هک بیاید بیرون این یکی هک بشو نیست
PS3 بعد از 5 سال که امسال تولدش رو سونی گرفت و اعلام کرد 5 ساله شد هنوز درست هک نشد انتظار دارید اینو هک کنند!؟

خبری نیست این هک شه ما بدوییم بریم بگیریم؟
از نظره من خيلي هك بشه نهايتش اجراي بازي هاي psp هست اما اونم هنوز نتونستن بدون emulator كلا ١-٢ دوتا بازي رو اجرا كنن من احتمال هك شدنش رو حالا حالا ها كم ميدونم با تجربه اي كه sony داره و مقبله اي كه در مقبله هك ps3 كرد
دوستان کنار پورت ورودی بازی یه پورت دیگه هم هستش...اون چیه؟؟!
براي لواومي هست كه توسط سوني يا third party كار ميكنه
سلام.میخوام ویتام با pc آپدیت (1.66)کنم .کسی می دونه حجمش چن مگه ؟اگه وسط اپدیت اینترنت قطع شه مشکلی برا ویتا پیش نمیاد ؟رزیوم میشه؟
فكر كنم ٩٧ تابود .
به ويتا ضربه اي نميخوره اما از ابتدا دانلود ميشه فكر كنم

دوستان ویتا ی من ریجن 2 از دبی گرفتم که آنلاک هست...از اینا که سیمکارت du همراهش هست...
چه نوع سیمکارت ایرانسلی بزارم توش کار میکنه؟سیم کارت گوشیم که جواب نداد...آخه خونده بودم که دوستان با ایرانسل هم کار کردن رو ویتا!

آخرین ویرایش:
دوستان ویتا ی من ریجن 2 از دبی گرفتم که آنلاک نیست...از اینا که سیمکارت du همراهش هست...
چه نوع سیمکارت ایرانسلی بزارم توش کار میکنه؟سیم کارت گوشیم که جواب نداد...آخه خونده بودم که دوستان با ایرانسل هم کار کردن رو ویتا!

شما خودت میگی آنلاک نیست بعد توقع داری هر سیم کارتی بندازی روش کانکت بشی؟
اونایی که با سیم کارت ایرانسل تونستن کار کنن ویتاشون آنلاک بوده.

دوستان این همه Triangles به سوالاتتون جواب میده تا اونجا که از دستش بر میاد کمکتون میکنه.شما هم به رسم قدردانی یه لایک بزنین زیر پست هایی که ایشون واستون میزنه که طرف دلسرد نشه.
الان کلی به سوالاتتون جواب داده دریغ از یه تشکر خشک و خالی.
کلا قدر دانی از همدیگر رو یاد بگیریم.

---------- نوشته در 10:15 AM اضافه شد ---------- نوشته قبلی در 10:08 AM ارسال شده بود ----------

یکی از اقوام کنسول از دستش افتاده LCDش پریده و قابش شکسته کسی جایی رو میشناسه برای تعمیر ؟!

به اینجا بزنگ ببین میتونن واست ردیف کنن:
فروشگاه ایرج02133972323
02166734242
02166743535

شما خودت میگی آنلاک نیست بعد توقع داری هر سیم کارتی بندازی روش کانکت بشی؟
اونایی که با سیم کارت ایرانسل تونستن کار کنن ویتاشون آنلاک بوده.

دوستان این همه Triangles به سوالاتتون جواب میده تا اونجا که از دستش بر میاد کمکتون میکنه.شما هم به رسم قدردانی یه لایک بزنین زیر پست هایی که ایشون واستون میزنه که طرف دلسرد نشه.

---------- نوشته در 10:15 AM اضافه شد ---------- نوشته قبلی در 10:08 AM ارسال شده بود ----------

به اینجا بزنگ ببین میتونن واست ردیف کنن:
فروشگاه ایرج02133972323
02166734242
02166743535
اشتباه نوشته بودم!!آنلاک هست...
مگه ریجن 2 های دبی که سیم کارت du دارن آنلاک نیستن؟؟!!هستن دیگه؟
=====
sh!!t
ویتام دیگه روشن نمیشه!!!24 ساعت هم از عمرش نمیگزره!!!!
وصلش کردم به pc و بعد گفت که برو اون manager رو نصب کن...من هم نصب کردم و اینا الان دکمه پاور رو میزنم روشن نمیشه!!!
دکمه ps روشن میشه و pc مموری رو میخونه...ولی خودش روشن نمیشه:(
چه خاکی تو سرم بریزم؟!

آخرین ویرایش:
اشتباه نوشته بودم!!آنلاک هست...
مگه ریجن 2 های دبی که سیم کارت du دارن آنلاک نیستن؟؟!!هستن دیگه؟
=====
sh!!t
ویتام دیگه روشن نمیشه!!!24 ساعت هم از عمرش نمیگزره!!!!
وصلش کردم به pc و بعد گفت که برو اون manager رو نصب کن...من هم نصب کردم و اینا الان دکمه پاور رو میزنم روشن نمیشه!!!
دکمه ps روشن میشه و pc مموری رو میخونه...ولی خودش روشن نمیشه:(
چه خاکی تو سرم بریزم؟!
خونسرد باشید.این مشکل واسه همه پیش اومده.یه مشکل نرم افزاری هستش.
شما دکمه پاور رو به مدت 30 ثانیه بگیر.وقتی اون نور دکمه ps خاموش شد دوباره پاور رو بزن تا روشن بشه.

خب قضیه سیم کارت رو کسی نگفت؟
بنظر کنسول من آنلاک هستش...سیمکارت رو گذاشتم گفت که invalid sim ...
تنظیمات خاصی داره؟
منم دستگاهم رو از روسیه گرفتم همین invalid sim میزنه دوستان میگن بزودی برنامه ای چیزی براش میاد تا درست شه

[/
تشکر عزیز ....
البته همین که مشکلشون حل بشه خودش خوبه

خب قضیه سیم کارت رو کسی نگفت؟
بنظر کنسول من آنلاک هستش...سیمکارت رو گذاشتم گفت که invalid sim ...
تنظیمات خاصی داره؟
برای جلوگیری از Crash و فیریز حتما دستگاه رو اپدیت کن
دوم اگر میزنه Invalid Sim به احتمال خیلی زیاد لاکه ! یا اینکه Sim شما پشتیبانی 2G - 3G نداره ....
با این حال اگر 2g داره میتونی دستگاه رو یک بار اپدیت کنی و بعد از Restart سیم رو دوباره امتحان کنی و اگر نشد دستگاه رو فکتوری ریست ...
چند صفحه پیش دوستان با 2g سیم ایرانسل نسخه دبی رو راه انداخته بودن
البته از من میپرسید ! 2g برای VITA خیلی ضعیفه ... عملا کاری نمیشه کرد زیاد !
برنامه ای برای انلاک کردن هم معلوم نیست کی بیاد ... ممکنه تا هفته دیگه خبری شه ... ممکنه تا 6-7 ماه هم نشه

کلا پیغام Invalid Sim مربوط به تمام سیمکارتها میشه اگه برای یکی لاک باشه چه اون سیمکارت 2G یا 3G باشه برای همه لاک هست.البته من سیمکارت رایتل رو امتحان کردم متاسفانه فعلا لاک هست.تا زمانی که نسخه پال ویتا ایران برسه.

دوستان ویتا ی من ریجن 2 از دبی گرفتم که آنلاک هست...از اینا که سیمکارت du همراهش هست...

دقيقا برا منم يه سيم كارت du داره كه وقتي مي ذارم داخل دستگاه آنتن نمیده.ولی وقتی ایرانسل مي ذارم,بجاي no sim مي نويسه irancell 2g و راحت وصل ميشه,ولي خوب سرعتش خيلي پايينه!

Sent from my HTC Incredible S using Tapatalk

دوستان به نظر من از فکر هک بیاید بیرون این یکی هک بشو نیست
PS3 بعد از 5 سال که امسال تولدش رو سونی گرفت و اعلام کرد 5 ساله شد هنوز درست هک نشد انتظار دارید اینو هک کنند!؟

واقعا بعضی ها رو توهم ورداشته مثل اینکه.

بیایید ببینیم سونی چی کارا کرد: استخدام darkalex، به پای دادگاه کنشوندن geohot,grafloco,psjailbreak,failoverflow , ... ، حذف کردن بازی از pss ، بستن امکاناتی که خودش روی کنسول معرفی کرده و ....

واقعا آفرین بر سونی برترین شرکت امنیتی در جهان.

تازه با همین اوضاع چند تا هکر نسبتا مبتدی هنوز که هنوزه دارن به طرق مختلف بازی ران می کنن روی ps3.

مایکروسافت هم c4eva و free60 رو از این بلاها سرشون بیاره 360 در امن و امانه.

آخرین ویرایش:

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or