دوستان کنار پورت ورودی بازی یه پورت دیگه هم هستش...اون چیه؟؟!
از نظره من خيلي هك بشه نهايتش اجراي بازي هاي psp هست اما اونم هنوز نتونستن بدون emulator كلا ١-٢ دوتا بازي رو اجرا كنن من احتمال هك شدنش رو حالا حالا ها كم ميدونم با تجربه اي كه sony داره و مقبله اي كه در مقبله هك ps3 كردخبری نیست این هک شه ما بدوییم بریم بگیریم؟
براي لواومي هست كه توسط سوني يا third party كار ميكنهدوستان کنار پورت ورودی بازی یه پورت دیگه هم هستش...اون چیه؟؟!
فكر كنم ٩٧ تابود .سلام.میخوام ویتام با pc آپدیت (1.66)کنم .کسی می دونه حجمش چن مگه ؟اگه وسط اپدیت اینترنت قطع شه مشکلی برا ویتا پیش نمیاد ؟رزیوم میشه؟
دوستان ویتا ی من ریجن 2 از دبی گرفتم که آنلاک نیست...از اینا که سیمکارت du همراهش هست...
چه نوع سیمکارت ایرانسلی بزارم توش کار میکنه؟سیم کارت گوشیم که جواب نداد...آخه خونده بودم که دوستان با ایرانسل هم کار کردن رو ویتا!
یکی از اقوام کنسول از دستش افتاده LCDش پریده و قابش شکسته کسی جایی رو میشناسه برای تعمیر ؟!
اشتباه نوشته بودم!!آنلاک هست...شما خودت میگی آنلاک نیست بعد توقع داری هر سیم کارتی بندازی روش کانکت بشی؟
اونایی که با سیم کارت ایرانسل تونستن کار کنن ویتاشون آنلاک بوده.
دوستان این همه Triangles به سوالاتتون جواب میده تا اونجا که از دستش بر میاد کمکتون میکنه.شما هم به رسم قدردانی یه لایک بزنین زیر پست هایی که ایشون واستون میزنه که طرف دلسرد نشه.
الان کلی به سوالاتتون جواب داده دریغ از یه تشکر خشک و خالی.
کلا قدر دانی از همدیگر رو یاد بگیریم.
---------- نوشته در 10:15 AM اضافه شد ---------- نوشته قبلی در 10:08 AM ارسال شده بود ----------
به اینجا بزنگ ببین میتونن واست ردیف کنن:
فروشگاه ایرج02133972323
02166734242
02166743535
خونسرد باشید.این مشکل واسه همه پیش اومده.یه مشکل نرم افزاری هستش.اشتباه نوشته بودم!!آنلاک هست...
مگه ریجن 2 های دبی که سیم کارت du دارن آنلاک نیستن؟؟!!هستن دیگه؟
=====
sh!!t
ویتام دیگه روشن نمیشه!!!24 ساعت هم از عمرش نمیگزره!!!!
وصلش کردم به pc و بعد گفت که برو اون manager رو نصب کن...من هم نصب کردم و اینا الان دکمه پاور رو میزنم روشن نمیشه!!!
دکمه ps روشن میشه و pc مموری رو میخونه...ولی خودش روشن نمیشه
چه خاکی تو سرم بریزم؟!
منم دستگاهم رو از روسیه گرفتم همین invalid sim میزنه دوستان میگن بزودی برنامه ای چیزی براش میاد تا درست شهخب قضیه سیم کارت رو کسی نگفت؟
بنظر کنسول من آنلاک هستش...سیمکارت رو گذاشتم گفت که invalid sim ...
تنظیمات خاصی داره؟
تشکر عزیز ....***********
دوستان این همه Triangles به سوالاتتون جواب میده تا اونجا که از دستش بر میاد کمکتون میکنه.شما هم به رسم قدردانی یه لایک بزنین زیر پست هایی که ایشون واستون میزنه که طرف دلسرد نشه.
الان کلی به سوالاتتون جواب داده دریغ از یه تشکر خشک و خالی.
کلا قدر دانی از همدیگر رو یاد بگیریم.
---------- نوشته در 10:15 AM اضافه شد ---------- نوشته قبلی در 10:08 AM ارسال شده بود ----------
[/
برای جلوگیری از Crash و فیریز حتما دستگاه رو اپدیت کنخب قضیه سیم کارت رو کسی نگفت؟
بنظر کنسول من آنلاک هستش...سیمکارت رو گذاشتم گفت که invalid sim ...
تنظیمات خاصی داره؟
دوستان ویتا ی من ریجن 2 از دبی گرفتم که آنلاک هست...از اینا که سیمکارت du همراهش هست...
چه نوع سیمکارت ایرانسلی بزارم توش کار میکنه؟سیم کارت گوشیم که جواب نداد...آخه خونده بودم که دوستان با ایرانسل هم کار کردن رو ویتا!
دوستان به نظر من از فکر هک بیاید بیرون این یکی هک بشو نیست
PS3 بعد از 5 سال که امسال تولدش رو سونی گرفت و اعلام کرد 5 ساله شد هنوز درست هک نشد انتظار دارید اینو هک کنند!؟