هر سوال و هر مطلبی در مورد PS Vita

دوستان وقتی که اینتر نت ملی بشه (از شهریور ملی میشه) ما دسترسی نداریم به سایت ps و برا اپدیت دستگاه و ... به مشکل بر میخوریم. من خودم میخوام تابستون بگیرم دستگاهو ولی حالا با این بساط موندم چه کنم؟
اميدوار باش! راهي هست ...
همه lock نیس!
ریجن 3 و 1 تا حدودی با هم همخوانی دارن:d...نه همه بازی ها!!!!
واسه یه سری بازی های ریجن سه ps3 با اکانت ریجن یک dlc گرفته ام...یا حتی کد آنلاین بعضی بازیهای ریجن 1 و 3 به هم می خوره
ولی ریجن 1 و 2 به هم نمی خورن...نه dlc و نه online pass
درسته اما براي ps3 قضيه يكمي فرق داره ! روي ويتا به دليله تك اكانتي بودنش محدودتر هم هست
دوستان من فقط یه سوال دارم که من بهتره چه ریجنی بخرم

ممنونم
همون ٢ ظاهرا خوبه
shoma age mitooni region 2 unlock begir ke khiyalet az babate 3g rahat bashe.amma ye meghdar hazinash balatare!!!
دوسته من خواهشا فارسي بنوسيد حروف رو
دوست عزیز این که میگی خیالت بابت 3g راحت باشه

میشه بگی این 3g چیه و چه ربطی به ریجن 2 داره

ممنون میشم
3g شبكه اينترنتي هست كه با سيم كارت فعال ميشه و به علاوه region 2 انلاك هستش و شما ميتونيد هر سيم كارتي رو بزاريد . بقيهregion ها لاكه و سيم كارت تو جعبه ويتا بهش ميخوره فقط

الان میشه روی ویتا بازی های کپی psp رو اجرا کرد ؟
اپدیت کنم یا منتظر بمونم شاید بازی های psp اجرا بشه .
بعد من الان اپدیت 1.66 رو دانلود کردم چجوری نصب کنم ؟ یا حتما باید با خود دستگاه دانلود کنم که مشکلی پیش نیاد ؟

سلام میخواستم بدونم رو vita قابلیت share بازی هست مثلا من escape plan رو دارم می تونم با pvz با یکی share کنم؟
و اگه میشه حتما باید منطقه psn جفتمون یکی باشه؟
ممنون میشم اگه یکی جواب بده

سلام میخواستم بدونم رو vita قابلیت share بازی هست مثلا من escape plan رو دارم می تونم با pvz با یکی share کنم؟
و اگه میشه حتما باید منطقه psn جفتمون یکی باشه؟
ممنون میشم اگه یکی جواب بده
نمیشه...ولی!
می تونی اکانتت رو بدی یکی دیگه بازی رو دانلود کنه بعد با اکانتت بازیش کنه...هر بازی که دانلود میشه با همون اکانت کار میکنه...مثل ps3 نیس که با یه اکانت بازی بخری و دیگه راحت با 100 تا اکانت بازیش کنی:(

آپدیت فریمور psvita رو حتما باید با خوده دستگاه دانلود کرد یا میشه مثه psp با پی سی دانلود کرد بعد انتقال داد؟

آخرین ویرایش:
دوستان من می خوام بگیرم ولی تو این زمینه کاملا نوبم!
خرید بازی هاش چطوریه؟
آپدیت هاش چطور انجام میشه؟
هک شده یا هنوز نشده؟
کلا اگه میشه یه اطلاعات کاملی بدید ممنون میشم.

دوستان من می خوام بگیرم ولی تو این زمینه کاملا نوبم!
خرید بازی هاش چطوریه؟
آپدیت هاش چطور انجام میشه؟
هک شده یا هنوز نشده؟
کلا اگه میشه یه اطلاعات کاملی بدید ممنون میشم.
هم ميتوني PSN CARD بگيري دانلود كني هم بخري
اپديتهاش هم با خود دستگاه هم انجام ميشه
يه بازيش هك شد ولي سوني جلوشو گرفت

الان میشه روی ویتا بازی های کپی psp رو اجرا کرد ؟اپدیت کنم یا منتظر بمونم شاید بازی های psp اجرا بشه .بعد من الان اپدیت 1.66 رو دانلود کردم چجوری نصب کنم ؟ یا حتما باید با خود دستگاه دانلود کنم که مشکلی پیش نیاد ؟
نه روی ویتا خبری از بازی کردن بازی های کپی PSP هنوز نیستبازیهای PSP فعلا در حالت Orig بودن اجرا میشن ! میتونی بزنی به PC با Content manager خودش Update میشه
آپدیت فریمور psvita رو حتما باید با خوده دستگاه دانلود کرد یا میشه مثه psp با پی سی دانلود کرد بعد انتقال داد؟
میشه با هر کدوم که راحتر تری این کار رو بکنی ... به علاوه با PS3 هم میشه !
این جریان اکانت چیه؟ یعنی هرکی دستگاهو بخره باید حتما یه اکانت بسازه؟
البته ساختن اکانت به زوری نیست اما برای استفاده از امکانات انلاین بازی های به خاطره اینکه اوریج میخرین و دیگر امکانات خوده ویتا و البته Update های Patch شما نیاز داری به اکانت
دوستان من می خوام بگیرم ولی تو این زمینه کاملا نوبم!خرید بازی هاش چطوریه؟آپدیت هاش چطور انجام میشه؟هک شده یا هنوز نشده؟کلا اگه میشه یه اطلاعات کاملی بدید ممنون میشم.
خرید بازی های اوریج ( از 80 تا 100 تومن حدودا ) و بازی های دانلودی هم از 16 تا 30 تومنی میره ... هک نشده ! البته ممکنه هست بشه اما من تصور بر این هست با اشنایی که سونی در زمینه مقابله با هک داره به این سادگی ها هم هک نمیشه ... اطلاعات بیشتر در چه زمینه میخوای ؟

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

تبلیغات متنی

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or