هر سوال و هر مطلبی در مورد PS Vita

سلام

متشکرم Triangels

من تو چین نمیشینم ( در تهرانم) شاید بخوام از چین بگیرم.

شما میدونید که در گوانجو مدل wifi قیمتش چند هست ؟

باتشکر
.... شاید یکی از دوستام فکو فامیلی داشته باشه اونطرفا ... من سوال میکنیم اگر تونستم اطلاعات نسبی یا دقیق بدست بیارم بهت خبر میدم تا 2-3 روزه اینده
نمیدونم یعنی دیگه 3g درست نمیشه؟
درست میشه !!! احتمال اومده برنامه برای Unlock کردنش هست اما کی ؟ نمیدانیم !

سلام لطفا یکی کمک کنه تو قسمت welcome park بودم بعد دستگاه رو خاموش کردم حالا هر کاری میکنم روشن نمیشه کسی میدونه چه بلایی سرش اومده ؟ همین امروز رسیده دستم:(( مرسی

سلام لطفا یکی کمک کنه تو قسمت welcome park بودم بعد دستگاه رو خاموش کردم حالا هر کاری میکنم روشن نمیشه کسی میدونه چه بلایی سرش اومده ؟ همین امروز رسیده دستم:(( مرسی
دستگاه تازه دستت رسیده ؟
باطریش تموم نشده ؟ بزن به شارج ببین چراغ Home Button همون که ارمه PS روشه روشن میشه یا نه ؟
30 ثانیه دکمه خاموش روشن رو نگه دار ببین ریست میشه از اول بالا میاد یا نه ÷
اپیدت نکردی کنسول رو بعد از اینکه که خریدی ؟ شما حتما بایستی کنسول رو اپدیت کنید ! فریمور پیش فرض دچار مشکلات فریز و ... هست

دستگاه تازه دستت رسیده ؟
باطریش تموم نشده ؟ بزن به شارج ببین چراغ Home Button همون که ارمه PS روشه روشن میشه یا نه ؟
30 ثانیه دکمه خاموش روشن رو نگه دار ببین ریست میشه از اول بالا میاد یا نه ÷
اپیدت نکردی کنسول رو بعد از اینکه که خریدی ؟ شما حتما بایستی کنسول رو اپدیت کنید ! فریمور پیش فرض دچار مشکلات فریز و ... هست
بله تازه رسیده به دستم . به شار÷ که میزنم دکمه PS روشن میشه ولی هر کاری میکنم بالا نمیاد . آپدیت فکر نکنم کرده باشن ور÷ن 1.06 بود اگر درست یادم باشه
بفرستمش دوباره دوبی ؟ شما میگی چیکار کنم ؟
ویرایش:دمت گرم داداش 30 ثانیه جواب داد مرسی :-*

آخرین ویرایش:
سلام کنسول من 55 دلار بونز روش نوشته داره چجوری میشه ازش استفاده کرد؟

فک کنم ویتای شما تری جی هستش از اونایی که لاک at&t هستند.درسته؟ اگه آره که یکی از دوستان همین مدل رو داشت و می گفت که
اون 55 دلار بانس رو فقط میتونین از طریق سیمکارت AT&T برای خرید در psn استفاده کنین.

سلام دوستان عزیز . راستش من ر زمینه ویتا زیاد اطلاعاتی ندارم ولی میخام یکی بخرم و یکی از اشناهای نزدیکمون میخاد بره باکو و دبی موندم بگم کدوم نوشو بگیره wi fi یا 3gs بعد اینا دقیق میتونین بگین چه فرقی میکنه و در ایران الان چه قیمتی داره و اونور اب تو دبی اینا چه قیمتی داره ممنون میشم یکی توضیح بده ببینم می ارزه ازونور بخرم یا نه .

سلام به همه .
ذوستان نمیدم اطلاع دارید یا نه که فریمور 1.66 برا دستگاه اومده .
به نکته جالب برا آپدیت اینه که اگه برنامه Content Manage assistant رو pc نصب کنید برا آپدیت دستگاه دیگه نیازی به wifi ندارید . با اتصال دستگاه به pc می تونید آپدیتش کنید .

سلام دوستان عزیز . راستش من ر زمینه ویتا زیاد اطلاعاتی ندارم ولی میخام یکی بخرم و یکی از اشناهای نزدیکمون میخاد بره باکو و دبی موندم بگم کدوم نوشو بگیره wi fi یا 3gs بعد اینا دقیق میتونین بگین چه فرقی میکنه و در ایران الان چه قیمتی داره و اونور اب تو دبی اینا چه قیمتی داره ممنون میشم یکی توضیح بده ببینم می ارزه ازونور بخرم یا نه .

ببین دوست عزیز Wifi فقط یک وایرلس داره که می توانه به نت وصل بشه و GPS هم نداره اما در مدل 3g شما امکان استفاده از سیمکارت را داری که در حال حاضر در ایران ما هیچ اپراتوری نداریم که 3g ساپورت باشه و درضمن باید مدلی که می خرید Unlock شده باشه که پیدا کردن این نوع ps vita یکم سخته بنابراین یک جورایی میشه گفت خیلی غیر منطقی است که شما بیای هزینه کنی برای تکنولوژی که اصلا در ایران کاربرد نداره و زیاد هم به داستان unlock شدن و هک شدن این کنسول امیدوار نباش چون خیلی سخت سونی داره ازش حمایت می کنه و می بینی که چقدر سریع یک اپدیت برای fw داد.
اما درمورد قیمت ها ببین ps vita wifi:249$
ps vita wifi/3g:299$
Ram 8gb:29.99$
Game Uncharted:46$
اگر کسی که داره میره اونجا دلار دولتی گیرش بیاد خیلی به صرفه است که از اونجا بگیری چون قیمت ها تو ایران خیلی زیاد البته یکم اومده پایین اما به مقداری که باید باشه نیست شما همه اینا را توی ایران بگیری حداقل 800 تومان باید خرج کنی اما اگر جای دیگر با دلار دولتی خرید کنی چیزی حدود 500 تومان برات تمام میشه یعنی 300 تومان اختلاف قیمت است.اما قیمت ها در دبی یکم ماله من قدیمی است اما چیزی در حدود 1390 درهم باید خرج کنی که الان درهم امارت 520 تومان است درنتیجه میشه 722800 تومان.

ببین دوست عزیز Wifi فقط یک وایرلس داره که می توانه به نت وصل بشه و GPS هم نداره اما در مدل 3g شما امکان استفاده از سیمکارت را داری که در حال حاضر در ایران ما هیچ اپراتوری نداریم که 3g ساپورت باشه و درضمن باید مدلی که می خرید Unlock شده باشه که پیدا کردن این نوع ps vita یکم سخته بنابراین یک جورایی میشه گفت خیلی غیر منطقی است که شما بیای هزینه کنی برای تکنولوژی که اصلا در ایران کاربرد نداره و زیاد هم به داستان unlock شدن و هک شدن این کنسول امیدوار نباش چون خیلی سخت سونی داره ازش حمایت می کنه و می بینی که چقدر سریع یک اپدیت برای fw داد.
اما درمورد قیمت ها ببین ps vita wifi:249$
ps vita wifi/3g:299$
Ram 8gb:29.99$
Game Uncharted:46$
اگر کسی که داره میره اونجا دلار دولتی گیرش بیاد خیلی به صرفه است که از اونجا بگیری چون قیمت ها تو ایران خیلی زیاد البته یکم اومده پایین اما به مقداری که باید باشه نیست شما همه اینا را توی ایران بگیری حداقل 800 تومان باید خرج کنی اما اگر جای دیگر با دلار دولتی خرید کنی چیزی حدود 500 تومان برات تمام میشه یعنی 300 تومان اختلاف قیمت است.اما قیمت ها در دبی یکم ماله من قدیمی است اما چیزی در حدود 1390 درهم باید خرج کنی که الان درهم امارت 520 تومان است درنتیجه میشه 722800 تومان.

دوست من میشه یه مقدار بیشتر بگی که گفتی

و درضمن باید مدلی که می خرید Unlock شده باشه که پیدا کردن این نوع ps vita یکم سخته بنابراین یک جورایی میشه گفت خیلی غیر منطقی است

و بعد بازیهای ویتا مثل ps3 فری هست یا قفل منطقه ای روش داره

و بهترین ریجن کدوم نسخه هست

سلام به همه .
ذوستان نمیدم اطلاع دارید یا نه که فریمور 1.66 برا دستگاه اومده .
به نکته جالب برا آپدیت اینه که اگه برنامه Content Manage assistant رو pc نصب کنید برا آپدیت دستگاه دیگه نیازی به wifi ندارید . با اتصال دستگاه به pc می تونید آپدیتش کنید .
البته قبلا هم قابلیت Update با PC بودش ها !!!! توی Update که میرفتی 3 گزینه بود ! Update via Wifi - PS3 - PC !
دوست من میشه یه مقدار بیشتر بگی که گفتی

و درضمن باید مدلی که می خرید Unlock شده باشه که پیدا کردن این نوع ps vita یکم سخته بنابراین یک جورایی میشه گفت خیلی غیر منطقی است

و بعد بازیهای ویتا مثل ps3 فری هست یا قفل منطقه ای روش داره

و بهترین ریجن کدوم نسخه هست
ظاهرا پیدا کردنش سخت نیست !!! مدلهای ویتا تنها تفاوتشون در زمینه ریجن لاک و انلاک بودنش هست .... ! انلاک میشه هر سیم کارتی رو بزاری و لاک خیر (توی جعبه سیم کارت داره ) قیمتش رو میتونی توی تاپیک چک کنی ... مدلهای Hong Kong - Singapore - Malasia همه انلاک هستش ...
بازیهای Vita مثل PS3 کلا Region Free هست
اما اکانتش و دانلودهای انلاین لاک هست و کلا هم میتونی از یک اکانت روی ویتا استفاده کنی .... برای بازی دست دوم هم برای انلاینش باید دوباره Key بخری و باید ریجن بازی با Key اکانتت یکی باشه ! Trophy هم تو اکثر بازی های دسته دو نمیده

دوستان این قضیه اکانت psn و پروفایل ویتا تکلیفش چی شد آخر ؟ الان من اکانت psn ـم ریجن یکه . بعد پس فردا ویتا خریدم باید چیکار کنم ؟ منظورم اینه که ریجن خود دستگاه که مهم نیست ولی ریجن بازی هاش تو ایران 90% ریجن 2 میاد . بعد خواستم کدی چیزی بزنم یا dlc بخرم نمیشه که . بخوام یه اکانت دیگه هم بسازم که حال نمیده که . این همه تروفی و اینا هی جدا جدا میشه . هیچ راهی نداره ؟

سلام دوستان یک سوال داشتم من سرعت اینترنتم خیلی کمه (wimax مبینت) دستگاهمم وقتی می خوام update کنم 24 ساعت طول میکشه وستشم میندازم بیرون حالا می خواستم بپرسم از طریق خود بازی میشه update کرد مثله ps3؟

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

تبلیغات متنی

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or