هر سوال و هر مطلبی در مورد PS Vita

این آپدیتها برا چیه الان در عرض ذو روز دو تا آپدیت داده برای چیه؟
یه سری باگها و کرش های ویتا هنگام اجرای چند بازی خاص رو رفع میکنه به اضافه اینکه اپلیکیشن های ویتا رو استیبل تر کرده.
یه سوال : psvita بازی های psp go و ps1 و یا 2 رو اجرا میکنه ؟

بله لیست بازی های قابل اجرای psp روی ویتا در مارکت ویتا هستش.هنوز بازیهای ps1 رو ساپورت نمیکنه.

سلام دوستان.من تازه همین امروز ویتا گرفتم و چند تا سوال داشتم که ممنون میشم جواب بنده رو طوری بدید که کامل باشه.
1-هرکاری میکنم ویتام به کامپیوتر وصل نمیشه و برنامه کانتنت منیجر رو هم که دانلود کردم و نصب شد بعدش که ویتا رو وصل میکنم ادامه مسیرش از طریق ویتا پیش میره و از من میخواد که یه اکانت براش درست کنم تا بتونم به پی سی وصل بشم.آدرس سایت sighnup.playstation.net روی ویتا نوشته شد تا برم اونجا اکانت درست کنم اما هرکار میکنم وارد سایت نمیشه.آیا هروقت بخوام چیزی از کامپیوتر بریزم توی ویتا باید حتما آنلاین باشم؟!!چجور اکانت درست کنم؟
2-میخوام اون سه تا بازی که میگن رایگان هستش رو دانلود کنم.آیا حتما باید با خود ویتا دانلود کنم مثلا با وای فای(متاسفانه وای فای ندارم)؟یا میشه ویتا رو وصل کرد به کامپیوتر و از طریق اینترنت ای دی اس ال کامپیوتر بازیها رو دانلود کرد؟یا میشه از خود کامپیوتر دانلود کرد و ریخت توی رم ویتا؟
3-بازیهای دمو رایگان هستن؟شرایط دانلودشون با بازیهایی که در سوال دوم مطرح کردم متفاوته؟
همینکه ویتا رو گرفتم فروشنده با وای فای آپدیتش کرد به ورژن 1.67 .ریجنش هم 1 هستش.ممنون از وقتی که گذاشتید.

شما رايگان بازي رو دانلود ميكني؟ چجوري بايد پول بديم؟ اكانت داره؟
خیر زایگان که والا PSN کلا چزی نداره !!!
باید یا با مسترکارت باشی یا از مغازه کارت PSN رو بخرید ( 20 یا 50 دلار کافیه برای بازی های کوچک)
اکانتش هم باید Register کنی .... زیاد سخت نیست!
این آپدیتها برا چیه الان در عرض ذو روز دو تا آپدیت داده برای چیه؟
دلیلش این بود که اولی یک مشکل داشت سونی ورش داشت بعد جدیدش کرد

بازی های psp تغییری هم داشته یعنی استفاده از صفحه لمسی در بازی و ... یا کاملا کنترلش مثله psp هست؟
فرقی نداره ... همون هست فقط در ویتا !!! از کنترل تاچ نمیشه استفاده کرد اما میتونی یکی از کنترلها رو به انالوگ راست مپ کنی
سلام دوستان.من تازه همین امروز ویتا گرفتم و چند تا سوال داشتم که ممنون میشم جواب بنده رو طوری بدید که کامل باشه.
1-هرکاری میکنم ویتام به کامپیوتر وصل نمیشه و برنامه کانتنت منیجر رو هم که دانلود کردم و نصب شد بعدش که ویتا رو وصل میکنم ادامه مسیرش از طریق ویتا پیش میره و از من میخواد که یه اکانت براش درست کنم تا بتونم به پی سی وصل بشم.آدرس سایت sighnup.playstation.net روی ویتا نوشته شد تا برم اونجا اکانت درست کنم اما هرکار میکنم وارد سایت نمیشه.آیا هروقت بخوام چیزی از کامپیوتر بریزم توی ویتا باید حتما آنلاین باشم؟!!چجور اکانت درست کنم؟
2-میخوام اون سه تا بازی که میگن رایگان هستش رو دانلود کنم.آیا حتما باید با خود ویتا دانلود کنم مثلا با وای فای(متاسفانه وای فای ندارم)؟یا میشه ویتا رو وصل کرد به کامپیوتر و از طریق اینترنت ای دی اس ال کامپیوتر بازیها رو دانلود کرد؟یا میشه از خود کامپیوتر دانلود کرد و ریخت توی رم ویتا؟
3-بازیهای دمو رایگان هستن؟شرایط دانلودشون با بازیهایی که در سوال دوم مطرح کردم متفاوته؟
همینکه ویتا رو گرفتم فروشنده با وای فای آپدیتش کرد به ورژن 1.67 .ریجنش هم 1 هستش.ممنون از وقتی که گذاشتید.
1. بله به خاطره امینت و ... هستش ... البته یک بار اکانت داشته باشی دیگه حله !!! کلا برای ویتا باید اکانت باز کنی مگرنه نه تروفی ها ثبت میشه و نه میتونی از مزایای دیگر ویتا استفاده کنی که همه هم بیشتر انلاین هستن ... برای درست کردن اکانت هم خیلی راحت میتونی بری توی PSN از توی وتیا و اونجا که میخوای بری تو ازت میپرسی میخوای اکانت باز کنی ... Yes میزنی و بقیه کارها رو ساده انجام میدی
2. میتونی با PS3 هم دانلود کنی ... با PC نمیشه چون MediGo ویتا رو ساپورت نمیکنه .. باید با خوده ویتا دانلود کنی ... اینترنت هم متاسفانه از طریق ویتا با کامپیوتر شیر نمیشه ... شاید در اینده همچین امکانی باشه
3. بازیهای دمو هم رایگان هستن . کوتاهم هستن ! خب دمو هستن دیگه !!! خیر ... با یک اکانت میتونی هم اون بازی هم دمو ها رو دانلود کنی

ممنون
حالا من اکانتم رجین یک هست بازیم رجین 2 اکانتمو عوض باید بکنم؟ هیچ راهی نیست؟؟
درود

نباید که مشکلی باشه. وقتی که آنلاین pass نمیخواد دیگه چه فرقی داره که بازی ریجن 1 هست یا دو و اکانت شما ریجنش چیه! الان داخل بازی رفتید و امتحان کردید که میگید نشده؟ یعنی نمی تونید آنلاین بازی کنید؟

درود

نباید که مشکلی باشه. وقتی که آنلاین pass نمیخواد دیگه چه فرقی داره که بازی ریجن 1 هست یا دو و اکانت شما ریجنش چیه! الان داخل بازی رفتید و امتحان کردید که میگید نشده؟ یعنی نمی تونید آنلاین بازی کنید؟
نه نرفتم!
امتحان میکنم خبرشو میدم

نه نرفتم!
امتحان میکنم خبرشو میدم
منم فکر نمیکنم مشکلی باشه چون اکانته ریجن و ریجن بازی مشکل ایجاد میکنه وقتی که میخوای DLC یا Online pass براش بخری ! باید ریجن ها یکی باشه وگرنه بازی خودش Free Region هستش و استفاده از امکاناتش چه در حالت Online و چه در حالت Offline با وجود ریجن متفاوته اکانت مشکلی ایجاد نیمیکنه ...
حالا شما تست بگیر ببین چی میشه .

من خودم الان تست کردم و هیچ مشکلی نیست و یک دست هم آنلاین زدم. اکانتم برای UK هست و بازی FIFAـم هم ریجن 1ـه. هیچ مشکلی هم پیش نیومد. خیالت راحت بشین بازی کن!

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or