با بک اپ میتونی اطلاعات رو منتقل کنی ولی برای استفاده از اکانت باید حتما ساین این بشی و وارد اکانتت بشیسلام
دوستان مموری من الان 4 گیگه و اگه بخوام یه مموری 32 گیگ بگیرم میتونم با بکاب گرفتن از بازیهای داخل مموری قبلی اونو به 32 منتقل کنم و ایا حتما برای فعال کردن مموری باید ایدی اکانت رو وارد کرد و به اینترنت وصل شد چون من نمیخوام به اینترنت وصل بشم چون هک psp دستگاه میپره اینجوری.
با بک اپ میتونی اطلاعات رو منتقل کنی ولی برای استفاده از اکانت باید حتما ساین این بشی و وارد اکانتت بشی
فکر نکنم بشه چون برای اینکه بازی ها رو اجرا کنی باید اکانتت با ویتا لینک باشه(خودش میگه.اگه لینک نباشه میگه با اکانتی که بازی ها رو خریدی وارد شو و اجراش نمیکنه) و تا جایی که من فهمیدم این لینک شدن با مموری هم صورت می گیره چون اگه اکانتت رو دی اکتیو کنی ولی مموری رو فرمت نکنی باز هم اطلاعات اکانتت توی مموری ات باقی می مونه و در نتیجه نمی تونی وارد اکانت دیگه ای بشی(یعنی اکانتت با مموری هم لینک شده).ممنون دوست گرامی یعنی میشه بازیها رو بدون ساین این شدن هم اجرا کرد و نمیخواد وارده اکانت شد دیگه؟
برای بهینه سازی سیستم بود و همچنین جلوگیری از هکهای اخبر روی 2.02سلام
این اپدیت جدیده چه ویژگی هایی داره؟2.05
معمولا بین 70 تا 90 مگ هستش ... کمی بیشتر یا کمی زیادتر ...بدشانس تر از من نیست
اپدیتو دوبار انجام دادم هر دوبارم تا 98 درصد رفت خراب شد
حجمش چقدره ؟ چون زدم UPDATE WITH PC هر دو بار
فکر کنم یکم زیاد گفته.زیاد از قیمت های اخیر خبر ندارم ولی فکر کنم حدود 700 تا 750 بیارزه.دوستان من امروز یه ویتای دسته دوم گیر آوردم !
صاحبش میگه 850 تومان !
سه ماه کار کرده
رمش 8 روشه
Wifi هم هس نه 3g ...
از نظر ظاهرش هم در حد آکبند بنظر میاد !
چکار کنم ؟ نصبت به قیمتش میارزه یا فروشندهه داره زیادی میگه ؟
سلام
دوستان شما نمیدونید کجا باید برییم برای اعتراض به سونی؟این زیر نویس نخوندنش و اینکه mkv ساپرت نمیکنه خیلی رو اعصابه
اون که معلومه میخواستی نخونه؟!یعنی چی زیرنویس نمیخونه؟
اگر بچسبونی به فیلم میخونه دیگه