هر سوال و هر مطلبی در مورد PS Vita

اون که معلومه میخواستی نخونه؟!:|
منظورم اینه این kmplayer به صورت جدا بخونه>:d<
اونجوری کلی مکافات داره #:-s
حالا کجا بگم؟:d
تا جایی که یادم هست(اگه اشتباه نکنم)توی Twitter سونی(قسمت گیم اش) یک اکانت داره که اسمش رو نمی دونم ولی اونجا کامنت ها رو مخصوصاً اون هایی که از سایت ها یا افراد مهم باشند مثل Gamespot ،خود یوشیدا شخصاً جواب می ده:-o.
شما می تونید برید پیداش کنید و اونجا هر چقدر دوست داشتید فحش بدید(البته اگر به صورت بین المللی تحت تعقیب قرار گرفتین به من ربطی نداره;) ).

سلام
دوستان شما نمیدونید کجا باید برییم برای اعتراض به سونی؟این زیر نویس نخوندنش و اینکه mkv ساپرت نمیکنه خیلی رو اعصابه
من بهشون ايميل زدم يه چرتو پرتي جواب دادن
كلا مارو داخل ادم حساب نميكنن
فونت عربي رو هم پشتيباني نميكنه چه برسه به فارسي

سلام
دوستان شما نمیدونید کجا باید برییم برای اعتراض به سونی؟این زیر نویس نخوندنش و اینکه mkv ساپرت نمیکنه خیلی رو اعصابه
تاثیری نداره ...
زیرنویس های Emblem شده رو که میاره
MKV هم با گفتن شما فرقی نمیکنه ... استفاده از فرمتهای اینچنینی نیاز به لایسنسینگ از کمپانیهای مادر داره که سونی فعلا اقدامی برای این کار نمیکنه چون لزومی هم نداره . بیشتر فرمتها همون mp4 هستن

اقا یه سوال فنی دارم چرا من هر عکسی رو ایدیم میزارم هیچ عکسی نمیاد حجم عکسامم 11 kb و 120.120 اما بازم نمیاد ؟
روی ایدی کجا ؟

دوستان 2 تا سوال داشتم : :-/

1-
psp هم اون اولاش که اومده بود اینطوری بود ؟ :-o منظورم تعداده بازیهاشه ! چون بازیای بدرد بخورش خیلی کمه و با توجه به سخت افزاری که داره من انتظار داشتم که هر بازییو که کارخونه ها بیرون 1میدن سریع یه پرتشم واسه ی ویتا بزنن !!!
خیلی نگرانم کرده !!!
( بدبختانه شرکتا تو فکر ساپورت کردن کنسول های خونگی هستن ! ایکس باکس 720 و پی اس 4 هم که دارن میان ... :( )

2-
موندم ویتا بگیرم یا 3دی اس !؟!
( درسته که بازیاش اکثرا بچه گونست اما حداقل آدم خیالش راحته که حالا حالاها ساپورتش میکنن ... در مقابل ویتا رو اگه بگیرم باید دست به دامون خدا شم که سونی بازیای جالب بده بیرون ! :d )

یه چیزی.
ایا اینا میتونن با اپدیت یه قابلیت به دوربین فیلم برداری اضافه کنن که بتونیم مثلا یه جا پاز کنیم ( پاز نه استاپ ) بعدش دوباره رزیوم ؟ اگه آره برم سریع بگم بجای اینکه یه اپدیت بیخود دیگه بدن اینو تو بعدیش بذارن :|
اگه میذاشتن فولدر بسازیم تو ویتا عالی میشد مثلا فولد گیم برای آیکن هم میتونستیم آیکن های مختلفیو از استور بخریم یا دان کنیم.... عالی میشد!

یه چیزی.
ایا اینا میتونن با اپدیت یه قابلیت به دوربین فیلم برداری اضافه کنن که بتونیم مثلا یه جا پاز کنیم ( پاز نه استاپ ) بعدش دوباره رزیوم ؟ اگه آره برم سریع بگم بجای اینکه یه اپدیت بیخود دیگه بدن اینو تو بعدیش بذارن :|
اگه میذاشتن فولدر بسازیم تو ویتا عالی میشد مثلا فولد گیم برای آیکن هم میتونستیم آیکن های مختلفیو از استور بخریم یا دان کنیم.... عالی میشد!
ممکنه بعدا بکنن ... البته فکر نمیکنم نیازی هم باشه ! دوربین ویتا اصولا برای بازی ساخته شده نه برای Multimedia production ! ... برای همین سونی نیاز به فوکوس این بخش نداره به غیر از اینکه مورده خاصی باشه
اپدیتها هم عموما الکی نیستش . اپدیتا شامل اپدیت امنیتی میشن ... اگر همین ها نشن که اکانت های من و شما به راحتی هک میشه میره پی کارشون ! لول
با گفتن شما سریع این مشکلات حل نمیشه ... توی support میتونی براشون مطرح کنی . به عنوان امار این مساعل ثبت میشه و بعد از بررسی هر چند ماه به چند ماه که کاربرها به چه چیزهای ایراد گرفتن بر اساس قوانین خودشون احتمال داره بعضی از اون درخواستها رو عملی کنن . مگرنه به این راحتی که فکر میکنی نیست .
بله عالی میشد ! اینا هر کاری بخوان میتونن بکنن ! منتها ما بایستی صبور باشیم تا سیستم از هر نظر بهبود پیدا کن ... اول عمره کنسول هستش

دوستان 2 تا سوال داشتم : :-/

1-
psp هم اون اولاش که اومده بود اینطوری بود ؟ :-o منظورم تعداده بازیهاشه ! چون بازیای بدرد بخورش خیلی کمه و با توجه به سخت افزاری که داره من انتظار داشتم که هر بازییو که کارخونه ها بیرون 1میدن سریع یه پرتشم واسه ی ویتا بزنن !!!
خیلی نگرانم کرده !!!
( بدبختانه شرکتا تو فکر ساپورت کردن کنسول های خونگی هستن ! ایکس باکس 720 و پی اس 4 هم که دارن میان ... :( )

2-
موندم ویتا بگیرم یا 3دی اس !؟!
( درسته که بازیاش اکثرا بچه گونست اما حداقل آدم خیالش راحته که حالا حالاها ساپورتش میکنن ... در مقابل ویتا رو اگه بگیرم باید دست به دامون خدا شم که سونی بازیای جالب بده بیرون ! :d )
1.
اول های نسل کنسول همچین چیزی نیست عزیز .. شما میتونی به اوایل کار xbox 360 و ps3 نگاه کنی ... در گام اول شرکت باید اونقد عناونی مناسب انحصاری داشته باشه که با جذب مشتری قادر به تثبیت کنسولش توی بازار بشه . بعد از اونه که شرکتهای 3rd party شروع به ساخت انبوه بازیا برای کنسول میکنن ... تصمیم در مورده ویتا هنوز زوده که ببینیم به سرنوشته بهpsp به عنوان مرگ تدریجی دچار میشه یا نه . اما باز منقدها همیشه اشاره کردن با این که بازیای ویتا کم بود اما طیف گسترده ای هم داشت که از هر سلیقه ای یک بازی خوب پیدا میشه ....
کلا وضع بازار برای کنسول های دستی مثل قبل نیست. رقابتها شدیدا بیشتر شده .....
( چون کنسولهای زیادی فروخته شدن و شرکتها اطمینان از فروش بازیاشون داران برای همین بازیا روی کنسولها میاد ) ویتا هم اگر فروشش بالاتر بود مطمعن باش عنوانی مثل RE revelations روش عرضه میشد و دلایل مسخره ای که capcom میگفت مطرح نمیشد ! لول

2.
من خودم از طیف بازیای 3ds خوشم نمیاد برای همین فروختم ... من بیشتر استایل RE اینا دوست دارم که اونطور بازی توش کمه ! به نظر من دوره برش همش Mario و Zelda هست و من خودم mario دوست ندارم مگرنه zelda چرا ! البته اگر مقداری پشیمون شدم فروختمش ! به هر حال دم دست بود یه بازی میکردم باهاش ! لول

سلام . دوستان انشالا فردا ویتام دستم میرسه . اولین کارهایی که باید بکنم چیه ؟ از شارژ یا مموری گرفته تا فیرم ویر رو بقیه رو اگه نکته مهمی هست بهم بگید .
در ضمن بهترین راه برای آپدیت فیرم ویر از طریق pc هست با همون برنامه سونی یا خود ویتا ؟ ( آخه تو ps3 دانلود توسط خود دستگاه معمولا خوب نیست چون گیر و قطعی زیاد میوفته توش و بهترین راه از طریق فلش مموری هست . )
در ضمن بهترین راه برای دانلود بازی های تو psn چیه ؟ از رو ps3 یا خود دستگاه ؟

سلام . دوستان انشالا فردا ویتام دستم میرسه . اولین کارهایی که باید بکنم چیه ؟ از شارژ یا مموری گرفته تا فیرم ویر رو بقیه رو اگه نکته مهمی هست بهم بگید .
در ضمن بهترین راه برای آپدیت فیرم ویر از طریق pc هست با همون برنامه سونی یا خود ویتا ؟ ( آخه تو ps3 دانلود توسط خود دستگاه معمولا خوب نیست چون گیر و قطعی زیاد میوفته توش و بهترین راه از طریق فلش مموری هست . )
در ضمن بهترین راه برای دانلود بازی های تو psn چیه ؟ از رو ps3 یا خود دستگاه ؟
دستگاه یکمی شارج داره ... تموم که شد میزاری تا کامل بشه . زمانی که چراغ نارجی هست یعنی در حال شارج هست ... بعدش که خاموش شد یعنی کامل شده
من خودم از طریق VITA اپدیت میکنم و مشکلی هم تا الان نداشتم
مموری هم که باید توش باشه
وقتی روشن شد اکانتت هم وارد میکنی ... ویتا فقط یک اکانت رو در یک زمان اجازه میده و برای تعویض نیاز به FACTORY RESET هست ....
دانلود بازی هم .... فرقی نداره از PS3 یا VITA .. هرچی خودت راختی !

دستگاه یکمی شارج داره ... تموم که شد میزاری تا کامل بشه . زمانی که چراغ نارجی هست یعنی در حال شارج هست ... بعدش که خاموش شد یعنی کامل شده
من خودم از طریق VITA اپدیت میکنم و مشکلی هم تا الان نداشتم
مموری هم که باید توش باشه
وقتی روشن شد اکانتت هم وارد میکنی ... ویتا فقط یک اکانت رو در یک زمان اجازه میده و برای تعویض نیاز به FACTORY RESET هست ....
دانلود بازی هم .... فرقی نداره از PS3 یا VITA .. هرچی خودت راختی !

من اینترنت وای فای واسم در دسترس نیس و ویتا هم بنظر میاد که کاملا به اینترنت وابستست ... :-s
میشه اینترنت کامپیوترو به یه نحوی باهاش شیر کرد ؟ مثلا با کابلی یا چیزی ؟؟؟

چجوری می شه توی کانکت منیجر بدون اپدیت ازش استفاده کرد
متاسفانه اپدیتها همه اجباری هستن
راهی نیست .... اپدیت کن

من اینترنت وای فای واسم در دسترس نیس و ویتا هم بنظر میاد که کاملا به اینترنت وابستست ... :-s
میشه اینترنت کامپیوترو به یه نحوی باهاش شیر کرد ؟ مثلا با کابلی یا چیزی ؟؟؟
Connectify me باید مشکل رو حل کن .... من تا حالا باهاش کار نکردم ولی میتونه HotSpot کنه pc رو فکر کنم

سلام بچه ها :)
امیدوارم توی امتحاناتتون موفق بوده باشید :d
دیشب دیدم برای ویتا آپدیت 2.05 اومده
کسی آپدیت کرده ؟
چه چیزی تغییر کرده ؟
خود سایت سونی که زده
Main features in system software update version 2.05
System software stability during use of some features has been improved.

این که دائما آپدیت میدن خیلی عجیب نیست ؟
تازه اینکه چیز خاصی هم اضافه نمیکنند .

سلام بچه ها :)
امیدوارم توی امتحاناتتون موفق بوده باشید :d
دیشب دیدم برای ویتا آپدیت 2.05 اومده
کسی آپدیت کرده ؟
چه چیزی تغییر کرده ؟
خود سایت سونی که زده
Main features in system software update version 2.05
System software stability during use of some features has been improved.

این که دائما آپدیت میدن خیلی عجیب نیست ؟
تازه اینکه چیز خاصی هم اضافه نمیکنند .
من اپدیت کردم
هیچ تغییری نداره
به خاطر هکش هست که هکش نکنن اپدیت امنیتی

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or