هر سوال و هر مطلبی در مورد PS Vita

سلام بچه ها :)
این که دائما آپدیت میدن خیلی عجیب نیست ؟
تازه اینکه چیز خاصی هم اضافه نمیکنند .
شما اگه توی قضیه هک باشی و خبر داشته باشی،می فهمی که هر موقع یک Exploit واسش میاد تا چند روز یا هفته بعدش یک آپدیت برای بلاک کردنش بیرون میدن.

---------- نوشته در 10:33 PM اضافه شد ---------- نوشته قبلی در 10:30 PM ارسال شده بود ----------

سلام . دوستان انشالا فردا ویتام دستم میرسه . اولین کارهایی که باید بکنم چیه ؟ از شارژ یا مموری گرفته تا فیرم ویر رو بقیه رو اگه نکته مهمی هست بهم بگید .
در ضمن بهترین راه برای آپدیت فیرم ویر از طریق pc هست با همون برنامه سونی یا خود ویتا ؟ ( آخه تو ps3 دانلود توسط خود دستگاه معمولا خوب نیست چون گیر و قطعی زیاد میوفته توش و بهترین راه از طریق فلش مموری هست . )
در ضمن بهترین راه برای دانلود بازی های تو psn چیه ؟ از رو ps3 یا خود دستگاه ؟
واسه آپدیت از خود ویتا بکنی بهتره،چون من با PC که دفعه اول خواستم آپدیتش کنم،دو بار ارور داد و از آخر هم با خود ویتا آپدیت کردم.

---------- نوشته در 10:34 PM اضافه شد ---------- نوشته قبلی در 10:33 PM ارسال شده بود ----------

سلام . دوستان انشالا فردا ویتام دستم میرسه . اولین کارهایی که باید بکنم چیه ؟ از شارژ یا مموری گرفته تا فیرم ویر رو بقیه رو اگه نکته مهمی هست بهم بگید .
در ضمن بهترین راه برای آپدیت فیرم ویر از طریق pc هست با همون برنامه سونی یا خود ویتا ؟ ( آخه تو ps3 دانلود توسط خود دستگاه معمولا خوب نیست چون گیر و قطعی زیاد میوفته توش و بهترین راه از طریق فلش مموری هست . )
در ضمن بهترین راه برای دانلود بازی های تو psn چیه ؟ از رو ps3 یا خود دستگاه ؟
واسه آپدیت از خود ویتا بکنی بهتره،چون کن با PC که دفعه اول خواستم آپدیتش کنم،دو بار ارور داد و از آخر هم با خود ویتا آپدیت کردم.
واسه دانلود هم بهترین راه از طریق PC هست که دوست عزیزمون nimaprince یک تاپیک برای آموزشش گذاشتن.

---------- نوشته در 10:41 PM اضافه شد ---------- نوشته قبلی در 10:34 PM ارسال شده بود ----------

دوستان 2 تا سوال داشتم : :-/

1-
psp هم اون اولاش که اومده بود اینطوری بود ؟ :-o منظورم تعداده بازیهاشه ! چون بازیای بدرد بخورش خیلی کمه و با توجه به سخت افزاری که داره من انتظار داشتم که هر بازییو که کارخونه ها بیرون 1میدن سریع یه پرتشم واسه ی ویتا بزنن !!!
خیلی نگرانم کرده !!!
( بدبختانه شرکتا تو فکر ساپورت کردن کنسول های خونگی هستن ! ایکس باکس 720 و پی اس 4 هم که دارن میان ... :( )

2-
موندم ویتا بگیرم یا 3دی اس !؟!
( درسته که بازیاش اکثرا بچه گونست اما حداقل آدم خیالش راحته که حالا حالاها ساپورتش میکنن ... در مقابل ویتا رو اگه بگیرم باید دست به دامون خدا شم که سونی بازیای جالب بده بیرون ! :d )

1-به نظر من که ویتا الان هم بازی قشنگ زیاد داره.به نظر من بازی قشنگ واسه کنسول دستی،بازی ای هست که Gmaeplay منحصر به فرد و قشنگی داشته باشه،نه این که مثلاً بیایم GTA رو روی ویتا بازی کنیم.من خودم شخصاً ترجیح میدم روی کنسول یا PC بازی کنم تا روی کنسول دستی.
2-شما ببین از کدوم کنسول بیشتر خوشت میاد و همون رو بگیر و به ساپورتش هم کار نگیر چون به هر تا چند سالی بازی قشنگ خواهد داشت(چه ساپورت بشه و چه نشه)و بعد از اون هم مسلماً یک کنسول دستی بهتر(از خود سونی یا کمپانی دیگه)میاد که می تونی اون رو بگیری و قبلی رو بفروشی.این کاری بود که خودم درباره PSP انجام دادم.4 سال PSP بازی کردم و بعد ویتا گرفتم.

اقا کسی میدون چطور میشه اکانت 30 روزه رایگان ps plusبرا us گرفت؟
من واسه uk کدو گرفتم اما کریدیت کارت میخواد.....کسی پیشنهادی ره حلی نداره؟

اقا کسی میدون چطور میشه اکانت 30 روزه رایگان ps plusبرا us گرفت؟
من واسه uk کدو گرفتم اما کریدیت کارت میخواد.....کسی پیشنهادی ره حلی نداره؟

عزیز چقدر بزرگ نوشتی ! جواب رو میدیم :D
خیر ... اگر قرار باشه 30 روزه رایگان بگیری باید برای Sign up کنی موقعهایی که سونی میده ...
در غیر این صورت مینیمم پلاس 3 ماه هست ... 30 روزش هم فایده ای نداره ... هرچی که دانلود کنی فری بعدش از کار میفته بهتری کلا بخریش اگر میخوای - 1 سالش رو

آقا برای ما ریجن 1 ها ینی هیچی نیست ؟ اون سیم کارتشو بندازم دور ؟ واااای

سیم کارتش به کارت نمیاد !
دستگاه هم 3g به کارت نمیاد.
ریجن 1 کنسول ویتا لاک هست و راهی هم برای انلاک نیستش ... فکر نمیکنم هم حالا حالاها خبری از unluck کردنش بشه.

دوستان چند تا سوال آماتوری میپرسم جواب بدید ممنون میشم :
1- این ویتا مثل ps3 نیست که Sign in میکنیم و بعد هر کار خواستیم بکنیم ... یعنی اینکه مثلا فقط وقتی خواستیم بریم تو استور Sign in میشه یا وقتی خواستیم تروفی سینک کنیم یا وقتی خواستیم چت کنیم ... منظورم اینه که تو صفحه منوی اصلیه ویتا که هستیم اونجا هم Sign in هستیم یا نه ؟
2- Ps3 و ویتا همزمان نمیتونن Sign in باشن ؟
3- این سیگنال وای فای خیلی ضعیف میگیره واسه من در حالی که بیشتر دستگاه های تو خونه +90% میگیرین ولی ویتا باید بشینم بقیل روتر تا 100 بگیره . بقیه جاهای خونه رو 60 و اینا سیگنال میگیره. تنظیمی چیزی داره واسه بهتر شدن ؟
4- من مدل 3g گرفتم که سیمکارتش بدرد نمیخورد . اون رو از تو دستگاه در آوردم . چیز مهمی که نیست ؟ اگه بهتره تو دستگاه باشه باز بزنم تو جاش .
5- واسه شارژ کردن دستگاه که نباید حتما پاور آف باشه ؟ رو همین استند بای و اینا که مشکلی پیش نمیاد ؟
6- همیشه باید پاور آف کنم یا مثلا تو روز که 3-4 بار قراره روشن بشه بزارم رو استند بای و فقط شبها power off کنم ؟ چطوری بهتره ؟
7-بازی های ویتا patch و این چیزا ندارن ؟ الان Gravity rush و آنچارتد رو دانلود کردم یک راسته رفتن تو بازی . پچ ندارن که ؟
8- وقتی یه بازی رو Choose میکنیم صفحه ایی میاد که باید Start کنیم بره تو بازی ... بالاش یه User manual داره بقلش یه آیکان داره دو تا فلش بر عکس هستن . مثل Refresh مانندی چیزی هستن . روش کلیک میکنم همینطوری شروع میکنن به چرخیدن و کاری انجام نمیشه . اون آیکان واسه چیه ؟ چه کاری انجام میده ؟
9 - بهتره مواقعی که از وایفای استفاده نمیکنم برم تو منو اون رو off کنم ؟ هم از نظر power saving میگم و هم Auto task و اینطور چیزا . یعنی اگه وصل باشه به اینترنت همش داره با برنامه هاش وصل میشه به نت و همش در حال استفادست ؟ ...

فعلا اینا بود . بازم سوال هست بعدا یادم اومد میپرسم . مرسی

دوستان چند تا سوال آماتوری میپرسم جواب بدید ممنون میشم :
1- این ویتا مثل ps3 نیست که Sign in میکنیم و بعد هر کار خواستیم بکنیم ... یعنی اینکه مثلا فقط وقتی خواستیم بریم تو استور Sign in میشه یا وقتی خواستیم تروفی سینک کنیم یا وقتی خواستیم چت کنیم ... منظورم اینه که تو صفحه منوی اصلیه ویتا که هستیم اونجا هم Sign in هستیم یا نه ؟
2- Ps3 و ویتا همزمان نمیتونن Sign in باشن ؟
3- این سیگنال وای فای خیلی ضعیف میگیره واسه من در حالی که بیشتر دستگاه های تو خونه +90% میگیرین ولی ویتا باید بشینم بقیل روتر تا 100 بگیره . بقیه جاهای خونه رو 60 و اینا سیگنال میگیره. تنظیمی چیزی داره واسه بهتر شدن ؟
4- من مدل 3g گرفتم که سیمکارتش بدرد نمیخورد . اون رو از تو دستگاه در آوردم . چیز مهمی که نیست ؟ اگه بهتره تو دستگاه باشه باز بزنم تو جاش .
5- واسه شارژ کردن دستگاه که نباید حتما پاور آف باشه ؟ رو همین استند بای و اینا که مشکلی پیش نمیاد ؟
6- همیشه باید پاور آف کنم یا مثلا تو روز که 3-4 بار قراره روشن بشه بزارم رو استند بای و فقط شبها power off کنم ؟ چطوری بهتره ؟
7-بازی های ویتا patch و این چیزا ندارن ؟ الان Gravity rush و آنچارتد رو دانلود کردم یک راسته رفتن تو بازی . پچ ندارن که ؟
8- وقتی یه بازی رو Choose میکنیم صفحه ایی میاد که باید Start کنیم بره تو بازی ... بالاش یه User manual داره بقلش یه آیکان داره دو تا فلش بر عکس هستن . مثل Refresh مانندی چیزی هستن . روش کلیک میکنم همینطوری شروع میکنن به چرخیدن و کاری انجام نمیشه . اون آیکان واسه چیه ؟ چه کاری انجام میده ؟
9 - بهتره مواقعی که از وایفای استفاده نمیکنم برم تو منو اون رو off کنم ؟ هم از نظر power saving میگم و هم Auto task و اینطور چیزا . یعنی اگه وصل باشه به اینترنت همش داره با برنامه هاش وصل میشه به نت و همش در حال استفادست ؟ ...

فعلا اینا بود . بازم سوال هست بعدا یادم اومد میپرسم . مرسی
1. تا زمانی که به نت وصلی Sign in هست . شما توجه کن که ویتا کنسول دستی هست و به شدت به باطری وابسته هست و مثل PS3 نیست . برای همین زمانی که ویتا به Stand by میره طبیعتا برای حفظ بیشتر باطری internet قطع میشه و دفعه بعد که بخوای بری psn خوش سریعا sing in میشه . یا زمانی که روشنش میکنی به psn یک بار وصل میشه و Update ها رو از جمله Friend request - message و .. رو به صورت notifications برات نشون میده .
2. اگر منظورت یک اکانت هست چرا میشه . ماکسیمم 1 اکانت روی دو کنسول فعال میشه
3.بهتره اپدیتش کرده باشی . من هر جای خونه میرم سیگنال کامل هست و یا نهایتا یکیش کم میشه .
4. نه وقتی استفاده نداری میتونی درش بیاری ... بودنش دلیلی بر عملکرد بهتر دستگاه نداره . فقط یک پل ارتباطی برای استفاده 3g هستش .
5. مشکلی نیست.
6. مشکلی نیست . همونطر که گفتم ویتا مدریتش روی باطری خوب هست . من خودم شبها فقط خاموش میکنم یا اگر نمیخوام چند ساعتی بازی کنم کلا
7. Uncharted که پچ داره ... اگر refresh بزنی یا زمانی که به PSN وصل میشه میره توی بازی بهت میگه بازی patch داره . ایکن دانلود هم به صورت نارجی توی صفحه ای که میری توی بازی قسمت نوار بالا ظاهر میشه .
GV پچ نداره !
8. Refresh هست . چک میکنه ACtivity های دوستات رو برای بازی اضافه میکنه و در صورت بودن patch اون رو به شما نشون میده
9.حیر . زمانی که ازش استفاده نمیکنی و با بازی میکنی که به نت نیاز نداره خودت wifi رو قطع میکنه.

دوستان یک سوال:من الان اکانتم ریجن 1 هست و کد لیتل رو گرفتم ولی بازی ام ریجن 2 هست و کار نمی کنه.کار نکردن کد به خاطر ریجن بازی هست؟مگه ریجن فری نیست؟

دوستان یک سوال:من الان اکانتم ریجن 1 هست و کد لیتل رو گرفتم ولی بازی ام ریجن 2 هست و کار نمی کنه.کار نکردن کد به خاطر ریجن بازی هست؟مگه ریجن فری نیست؟

ریجن فری بودن یعنی شما میتونی بازی هر ریجنی رو رو کنسول های ریجن های دیگه بازی کنی ولی برای انلاین ریجن بازی باید با ریجن اکانت یکی باشه

سلام دوستان من دیروز ویتام factory reset کردم برای تغییر اکانت (ارمان تو جریانش هست)برای همین میخواستم back up بگیرم و بریزم رو ps3 اما نه تو ps3 اورد نه وقتی می خواستم دو باره بریزم رو ویتام

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or