LoverAll
کاربر سایت
شما اگه توی قضیه هک باشی و خبر داشته باشی،می فهمی که هر موقع یک Exploit واسش میاد تا چند روز یا هفته بعدش یک آپدیت برای بلاک کردنش بیرون میدن.سلام بچه ها
این که دائما آپدیت میدن خیلی عجیب نیست ؟
تازه اینکه چیز خاصی هم اضافه نمیکنند .
---------- نوشته در 10:33 PM اضافه شد ---------- نوشته قبلی در 10:30 PM ارسال شده بود ----------
واسه آپدیت از خود ویتا بکنی بهتره،چون من با PC که دفعه اول خواستم آپدیتش کنم،دو بار ارور داد و از آخر هم با خود ویتا آپدیت کردم.سلام . دوستان انشالا فردا ویتام دستم میرسه . اولین کارهایی که باید بکنم چیه ؟ از شارژ یا مموری گرفته تا فیرم ویر رو بقیه رو اگه نکته مهمی هست بهم بگید .
در ضمن بهترین راه برای آپدیت فیرم ویر از طریق pc هست با همون برنامه سونی یا خود ویتا ؟ ( آخه تو ps3 دانلود توسط خود دستگاه معمولا خوب نیست چون گیر و قطعی زیاد میوفته توش و بهترین راه از طریق فلش مموری هست . )
در ضمن بهترین راه برای دانلود بازی های تو psn چیه ؟ از رو ps3 یا خود دستگاه ؟
---------- نوشته در 10:34 PM اضافه شد ---------- نوشته قبلی در 10:33 PM ارسال شده بود ----------
واسه آپدیت از خود ویتا بکنی بهتره،چون کن با PC که دفعه اول خواستم آپدیتش کنم،دو بار ارور داد و از آخر هم با خود ویتا آپدیت کردم.سلام . دوستان انشالا فردا ویتام دستم میرسه . اولین کارهایی که باید بکنم چیه ؟ از شارژ یا مموری گرفته تا فیرم ویر رو بقیه رو اگه نکته مهمی هست بهم بگید .
در ضمن بهترین راه برای آپدیت فیرم ویر از طریق pc هست با همون برنامه سونی یا خود ویتا ؟ ( آخه تو ps3 دانلود توسط خود دستگاه معمولا خوب نیست چون گیر و قطعی زیاد میوفته توش و بهترین راه از طریق فلش مموری هست . )
در ضمن بهترین راه برای دانلود بازی های تو psn چیه ؟ از رو ps3 یا خود دستگاه ؟
واسه دانلود هم بهترین راه از طریق PC هست که دوست عزیزمون nimaprince یک تاپیک برای آموزشش گذاشتن.
---------- نوشته در 10:41 PM اضافه شد ---------- نوشته قبلی در 10:34 PM ارسال شده بود ----------
دوستان 2 تا سوال داشتم :
1-
psp هم اون اولاش که اومده بود اینطوری بود ؟ :-o منظورم تعداده بازیهاشه ! چون بازیای بدرد بخورش خیلی کمه و با توجه به سخت افزاری که داره من انتظار داشتم که هر بازییو که کارخونه ها بیرون 1میدن سریع یه پرتشم واسه ی ویتا بزنن !!!
خیلی نگرانم کرده !!!
( بدبختانه شرکتا تو فکر ساپورت کردن کنسول های خونگی هستن ! ایکس باکس 720 و پی اس 4 هم که دارن میان ...)
2-
موندم ویتا بگیرم یا 3دی اس !؟!
( درسته که بازیاش اکثرا بچه گونست اما حداقل آدم خیالش راحته که حالا حالاها ساپورتش میکنن ... در مقابل ویتا رو اگه بگیرم باید دست به دامون خدا شم که سونی بازیای جالب بده بیرون ! :d )
1-به نظر من که ویتا الان هم بازی قشنگ زیاد داره.به نظر من بازی قشنگ واسه کنسول دستی،بازی ای هست که Gmaeplay منحصر به فرد و قشنگی داشته باشه،نه این که مثلاً بیایم GTA رو روی ویتا بازی کنیم.من خودم شخصاً ترجیح میدم روی کنسول یا PC بازی کنم تا روی کنسول دستی.
2-شما ببین از کدوم کنسول بیشتر خوشت میاد و همون رو بگیر و به ساپورتش هم کار نگیر چون به هر تا چند سالی بازی قشنگ خواهد داشت(چه ساپورت بشه و چه نشه)و بعد از اون هم مسلماً یک کنسول دستی بهتر(از خود سونی یا کمپانی دیگه)میاد که می تونی اون رو بگیری و قبلی رو بفروشی.این کاری بود که خودم درباره PSP انجام دادم.4 سال PSP بازی کردم و بعد ویتا گرفتم.

)