برخلاف اون چیزی که توی بازار می شنوی، چندان کابل های HDMI با هم تفاوت آن چنانی از لحاظ ترانسفر تصویر ندارن و شاید تنها بشه اونارو از لحاظ پاره شدن سیم ها ـش دسته بندی کرد. در هر حال قیمت هاش متغیره و از 7 تومن شروع می شه تا 15 تومن.ببهشید کابل HDMI مناصب برای اتصال PS3 به مانتیور چی هست و چنده؟کابلی که به PS3 می خوره به ۳۶۰ هم می خوره؟
هدست برای PS3 چنده؟و اینکه این هدست ها به PC هم متصل می شن؟
دوستان دسته ی اصل رو از دسته ی تقلبی از جعبش میشه تشخیص داد؟ اگه آره چطور؟ اگر نه از چه راهی میشه تشخیص داد کلا؟
برخلاف اون چیزی که توی بازار می شنوی، چندان کابل های HDMI با هم تفاوت آن چنانی از لحاظ ترانسفر تصویر ندارن و شاید تنها بشه اونارو از لحاظ پاره شدن سیم ها ـش دسته بندی کرد. در هر حال قیمت هاش متغیره و از 7 تومن شروع می شه تا 15 تومن.
آره ، پک اوریج خیلی سفته و وقتی فشارش بدی نمیره تو
ولی معمولا پک دسته ها ی تقلبی شل اند و اگه فشارش بدی راحت میره تو !
:d
عزیز من اصلا ربطی نداره . مگه دسته کامپیوتره که صفت باشه اتفاقا باید نرم باشه بشه راحت
باهاش بازی کرد .
سلام .
من دنبال گیتار بازی guitar heroهستم برای ps3 میخواستم بدونم باهم دیگه فرق دارن ؟ یا میشه با یه گیتار تمام بازیاشو بازی کرد؟ بعد به قیمت بدید ممنون میشم.
داداشی لطفآ بیشتر توضیح بده من هیچی نمیدونماین دوتا فقط از لحاظ بازی با هم تفاوت دارن ! شما هم که شکر خدا کپی خور کردید دستگاه رو میتونید بازی رو تهیه کنید ! اصلش همون MOVE هست که به نظر من STARTER PACK رو بگیری خوبه !
این یکی از بهتریناشه ولی نمیدونم تو ایران هست یا نهدوستان دسته بازی اومده واسه پلی استشن که شبیه دسته های ایکس باکس باشه حتی جایه آنولوگاش.اگه میشه با عکس و اینکه کجا میفروشند؟