هر سوال و مطلبی راجع به لوازم جانبی PS3

• Thread starter Thread starter M.A
  • تاریخ آغاز تاریخ آغاز
سلام
من یه فت 60 گیگ دارم میتوتم هارد داخلیش رو ارتقا بدم ؟
قیمنتش چنده ؟
به راحتی میتونید ارتقا بدید.
قیمت ها هم متغیره برید بازار قیمت کنید !

سلام
قیمت blu-ray Remote Control اصل چنده؟
35-45
درود ، دوستان چند وقت پیش تویه یه ویدئو دیدم که دسته PS3 اون PS رویه دسته چراغ داشت ....
اونا قیمتشون چنده ؟
یا خود اون شخص دسته رو درست کرده (منظورم ایه که خودش LED اضافه کرده) یا شاید دسته های Razor بوده به هرحال من همچین دسته ای ندیدم ! بهتره خودتون اون ویدیو رو مجددا ببینید و بفهمید برند او دسته چی بوده !

یه دسته ps3 دارم که حدود 5 ماه میشه استفاده نکردم ، امروز اومدم روشن کنم دیدم نمیشه ، شارژش کامله و فقط چراغها چشمک میزنن ولی دسته روشن نمیشه چیکار کنم !

کابل اچ دی چنده؟ برای اسلیم چه مدلی باید بگیرم؟
برای وصل کردن به تلویزیون اچ دی نمی شه از کابل خودش استفاده کرد؟ باید حتماً اچ دی باشه؟

کابل اچ دی چنده؟ برای اسلیم چه مدلی باید بگیرم؟برای وصل کردن به تلویزیون اچ دی نمی شه از کابل خودش استفاده کرد؟ باید حتماً اچ دی باشه؟
15 تومان هست به بالا کابل خودش هم میتونی وصل کنی ولی پشنهاد میکنم همون اچ دی رو بگیری

سلام دوستان.این تلویزیون ما(c6960سامسونگ)یه حالت بازی هم داره.وقتی فعالش میکنم قابلیت موشن پلاس از کار میفته!وقتی هم فعال نباشه تو بعضی صحنه ها شکست تصاویر بوجود میادو بازی هم کند تر اجرا میشه خودم به خاطر قابلیت موشن پلاس وقتی حالت بازی خاموش باشه بیشتر لذت میبرم میخواستم بدونم راهی هست که این شکست تصاویروکند شدن بازی رو ازبین ببریم یانه؟؟مثلا کابل اچ دی 1.4بگیرم بهتر میشه یانه؟؟؟
کلا تفاوت کابل های اچ دی 1.3و 1.4 روهم اگه بفرمایید ممنون میشم.

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

تبلیغات متنی

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or