هر سوال و مطلبی راجع به لوازم جانبی PS3

• Thread starter Thread starter M.A
  • تاریخ آغاز تاریخ آغاز
دسته ی ps3 رو اگه باهاش با pc بازی کنم با درایور motioninjoy باطریش خراب نمیشه ؟ چون مدام در حال شارژ شدنه ، چه کار کنم ؟

معلومه که خراب میشه همیشه گفتند که با خوده کنسول شارژ کنی خیلی بهتره تا با pcچون برقی که خوده کنسول به دسته میده
ببین مگر اینکه مجبور باشی با pc شارژ کنی و اگر مجبور نیستی سعی کن با خوده کنسول شارژ کن

امروز دستگاه روشن کردم دیدم آنالوگ کار نمیکنه. دسته خودش جهتش میره به راست گیر میکنه و هی میخوای چپ ببری که بازیو اجرا کنی باز میاد راست صفحه چ. چیکار کنم دوستان؟
داداش مال منم همینطوریه​

سلام
من دسته ps3 ام شوکش کار نمیکنه، فقط به راست جهت میده،میخواستم بدونم مشکلش چیه؟
درست میشه یا نه؟
هزینشم بگین ممنون میشم

من موندم که شما با دسته چیکار میکنی نکنه باهاش کشتی کچ میگیری :d
ببین درست که میشه خودت هم میتوانی درستش کنی بازش کن و جاش بیانداز چون احتمال میدم دسته ات حتما خورده زمین و از جاش در امده بازش کن و شوکش را جا بیانداز همین
اگر خودتت هم نمیتوانی ببر بیرون کار ربع ساعت بیشتر نیست بهش بگو جلو خودم همین الان برایم درستش کن نکنه دسته را بهش بدی چون خیلی دزد بازار زیاد شده بهش بگو جلو خودم درستش کن و بعد بهم بده هزینه اش هم باید خوده تعمییر کار تعیین میکنه من نمیتوانم هزینه ای بگم

سلام به همه دوستان آقا من به تازگی یه تلویزیون LED سامسونگ خریدم اینم لینکش
http://www.samsung.com/iran/support/...UA40C5000QRXKE

ولی وقتی ps3 رو بهش وصل می کنم از طریق HDMI تلویزیون پیغام میده این وضوح تصویر پشتیبانی نمیشه لطفاً راهنمایی بفرمائید چکار کنم.

تو همین بازار خودمون من دیدم صورتی قرمز سفید تو پایتخت هم هست

---------- نوشته در 05:43 PM اضافه شد ---------- نوشته قبلی در 05:40 PM ارسال شده بود ----------

سلام به همه دوستان آقا من به تازگی یه تلویزیون LED سامسونگ خریدم اینم لینکش
http://www.samsung.com/iran/support/...UA40C5000QRXKE

ولی وقتی ps3 رو بهش وصل می کنم از طریق HDMI تلویزیون پیغام میده این وضوح تصویر پشتیبانی نمیشه لطفاً راهنمایی بفرمائید چکار کنم.

چند تا پورت hdmi پشتش داره؟ به تک تکشون زدی تست کنی؟
احتمال زیاد مشکل از نرم افزار خود led هستش اگه سینما خونگی داری که خروجی و ورودی hdmi داره از طریق اون اقدام کن ببین چجوریاس تصویر میده یا نه

تو همین بازار خودمون من دیدم صورتی قرمز سفید تو پایتخت هم هست

---------- نوشته در 05:43 PM اضافه شد ---------- نوشته قبلی در 05:40 PM ارسال شده بود ----------

چند تا پورت hdmi پشتش داره؟ به تک تکشون زدی تست کنی؟
احتمال زیاد مشکل از نرم افزار خود led هستش اگه سینما خونگی داری که خروجی و ورودی hdmi داره از طریق اون اقدام کن ببین چجوریاس تصویر میده یا نه
ممنون دوست عزیز از پاسختون 4 تا پورت داره ایکس باکس رو بدون مشکل با آخرین حد یعنی 1920در 1080 پخش می کنه ولی کلاً با ps3 مشکل داره نمی دونم چرا همه کارهای که شما گفتید انجام دادم ولی جواب نگرفتم آخرین نرم افزارآپدیت ال ای دی رو از همین لینکی که گذاشتم گرفت و آپدیت کردم مشکل چیزی دیگری است وقتی وقتی کنسول رو روشن میکنی پیغام میده این وضوح تصویر پشتیبانی نمی شود.

سلام.
تو بعضی بازی ها واسه 3 نفره بازی کردن مشکل دارم،
2تا از دسته ها همون دسته اصلی خود ps3 هست اما سومی رو دسته pc وصل میکنم(به usb)
تو fifa و lbp مشکلی ندارم اما تو wwe تو لودینگ میمونه!

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

تبلیغات متنی

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or