Ezio da Firenze
کاربر سایت
usb داره...مگه وایرلش هست؟ که بشه باهاش آهنگ گوش داد و آنلاین هم باهاش زد؟
اگه هستش بگیر چون هدست یا هدفون معموی بهش نمیخوره یا باید بلوتوث باشه یا باید usb
ولی منظورم تو خونس...
usb داره...مگه وایرلش هست؟ که بشه باهاش آهنگ گوش داد و آنلاین هم باهاش زد؟
اگه هستش بگیر چون هدست یا هدفون معموی بهش نمیخوره یا باید بلوتوث باشه یا باید usb
دسته ی ps3 رو اگه باهاش با pc بازی کنم با درایور motioninjoy باطریش خراب نمیشه ؟ چون مدام در حال شارژ شدنه ، چه کار کنم ؟
سلام
من دسته ps3 ام شوکش کار نمیکنه، فقط به راست جهت میده،میخواستم بدونم مشکلش چیه؟
درست میشه یا نه؟
هزینشم بگین ممنون میشم
چند تا پورت hdmi پشتش داره؟ به تک تکشون زدی تست کنی؟سلام به همه دوستان آقا من به تازگی یه تلویزیون LED سامسونگ خریدم اینم لینکش
http://www.samsung.com/iran/support/...UA40C5000QRXKE
ولی وقتی ps3 رو بهش وصل می کنم از طریق HDMI تلویزیون پیغام میده این وضوح تصویر پشتیبانی نمیشه لطفاً راهنمایی بفرمائید چکار کنم.
ممنون دوست عزیز از پاسختون 4 تا پورت داره ایکس باکس رو بدون مشکل با آخرین حد یعنی 1920در 1080 پخش می کنه ولی کلاً با ps3 مشکل داره نمی دونم چرا همه کارهای که شما گفتید انجام دادم ولی جواب نگرفتم آخرین نرم افزارآپدیت ال ای دی رو از همین لینکی که گذاشتم گرفت و آپدیت کردم مشکل چیزی دیگری است وقتی وقتی کنسول رو روشن میکنی پیغام میده این وضوح تصویر پشتیبانی نمی شود.تو همین بازار خودمون من دیدم صورتی قرمز سفید تو پایتخت هم هست
---------- نوشته در 05:43 PM اضافه شد ---------- نوشته قبلی در 05:40 PM ارسال شده بود ----------
چند تا پورت hdmi پشتش داره؟ به تک تکشون زدی تست کنی؟
احتمال زیاد مشکل از نرم افزار خود led هستش اگه سینما خونگی داری که خروجی و ورودی hdmi داره از طریق اون اقدام کن ببین چجوریاس تصویر میده یا نه