دوستان هدفون بلوتوثی ps3 چنده؟؟
روی گوشی موبایل هم کار می کنه؟؟؟؟
هندفونه خودش از 50 تومان به بالا هست
بله به گوشی هم میخوره:d
اتفاقا منم الان اومدم تو تاپیک در مورد این هدست سوال کنم ! که دیدم این دوستمون همین سوال رو کرده :d
بچه ها یه سوال : هدست فقط دورو بر 50 ایناست ؟ اروزن تر چیزی نیست ؟ معمولی می خوام باشه . فقط باسه ی بازی ( یعنی برای صحبت و PSN نمی خوام فقط در حدی که موقع بازی ازش استفاده کنم ) .
مرسی از راهنمایی
فرق این دو مدل چیه و قیمتشون چقدر فرق داره؟؟؟
اتفاقا منم الان اومدم تو تاپیک در مورد این هدست سوال کنم ! که دیدم این دوستمون همین سوال رو کرده :d
بچه ها یه سوال : هدست فقط دورو بر 50 ایناست ؟ اروزن تر چیزی نیست ؟ معمولی می خوام باشه . فقط باسه ی بازی ( یعنی برای صحبت و PSN نمی خوام فقط در حدی که موقع بازی ازش استفاده کنم ) .
اتفاقا فقط به در چت و گفتگو میخوره !
صدای بازی رو از توش نمیشه شنید !:d
چرا هست همین هنوفون ماله سونی اریکسون و یا همین نوکیا هم بهش میخوره و ارزون تر هم هست :d
خب مگه نمیگی با هک نمیتونی انلاین بری دیگه هدفون برای چت با کی خوبه ؟
خیر نیست اگر هم باشه تاثیری که نداره هیچ ممکنه کولینگ کنسولت رو هم بهم بزنه .ميگم براي ps3 fat هم فن هست؟به نظرتون تاثير داره تو خنك موندن دستگاه؟اگه مدل خاصي هست لطف كنين بگين
ميگم براي ps3 fat هم فن هست؟به نظرتون تاثير داره تو خنك موندن دستگاه؟اگه مدل خاصي هست لطف كنين بگين
والا این کابل شما یه کم عجیب غریبه در واقع مخلوطی از کابل Composite و Component ـه !سیم زرد رنگ اصولا برای تصویر در کابلهای Composite کاربرد داره ! شما این سیم رو وصل نکن. اول با همون فیشهای Component امتحان کن بعد رزولِیشن رو روی 480p یا 720p تنظیم کن ببین تصویر داری یا نه .سلام دوستان
این کابل کامپونت منه خوب ؟!!
میبینید که 6 تا کابل داره !!!!!!!
تلوزیون ما 5 تا جاداره ! که 2 تاش برای صدا و 3 تاش برای تصویر .
برای کابل زرد رنگ جا نداره !!
اونو چیکارش کنم ؟!!!!!!
راستی بعد از وصل کردن کابل تو قسمت دیس پلی تو تنظیمات وقتی کیفیت تصویر رو روی هر کدوم از گزینه ها میزارم ( 480 - 720 - 1080 - 1080p ) صفحه سیاه میشه با خطهای ریز سفید ! شبیه زمانی که آنتk تلوزیون چرخیده باشه و تصویر برفکی بشه
حالا از شما اساتید خواهش میکنم یه راهنمای جامع بکنید ببینم باید چه کار کنم .
راستی اینم بگم که کیفیت تصویرم نصبت به 3 فیش خیلی بهتر شده اما انتظار داشتم بتونم تو تنظیمات تیک 1080 رو بزنم