هر سوال و مطلبی راجع به لوازم جانبی PS3

• Thread starter Thread starter M.A
  • تاریخ آغاز تاریخ آغاز
هندفونه خودش از 50 تومان به بالا هست
بله به گوشی هم میخوره:d

مرسی از راهنمایی
فرق این دو مدل چیه و قیمتشون چقدر فرق داره؟؟؟
ps3_bluetooth_headset_large_n.jpg

2825606372_0d871ee08c.jpg

اتفاقا منم الان اومدم تو تاپیک در مورد این هدست سوال کنم ! که دیدم این دوستمون همین سوال رو کرده :d
بچه ها یه سوال : هدست فقط دورو بر 50 ایناست ؟ اروزن تر چیزی نیست ؟ معمولی می خوام باشه . فقط باسه ی بازی ( یعنی برای صحبت و PSN نمی خوام فقط در حدی که موقع بازی ازش استفاده کنم ) .

اتفاقا منم الان اومدم تو تاپیک در مورد این هدست سوال کنم ! که دیدم این دوستمون همین سوال رو کرده :d
بچه ها یه سوال : هدست فقط دورو بر 50 ایناست ؟ اروزن تر چیزی نیست ؟ معمولی می خوام باشه . فقط باسه ی بازی ( یعنی برای صحبت و PSN نمی خوام فقط در حدی که موقع بازی ازش استفاده کنم ) .

اتفاقا فقط به در چت و گفتگو میخوره !
صدای بازی رو از توش نمیشه شنید !:d;)

مرسی از راهنمایی
فرق این دو مدل چیه و قیمتشون چقدر فرق داره؟؟؟
ps3_bluetooth_headset_large_n.jpg

2825606372_0d871ee08c.jpg

عکسه دومی باز نمیشه
اولی خوبه بستگی داره به نظر من هر چی قیمت بالا باشه جنس هم بهتر می باشه :d:x

چرا هست همین هنوفون ماله سونی اریکسون و یا همین نوکیا هم بهش میخوره و ارزون تر هم هست :d

ميگم براي ps3 fat هم فن هست؟به نظرتون تاثير داره تو خنك موندن دستگاه؟اگه مدل خاصي هست لطف كنين بگين
خیر نیست اگر هم باشه تاثیری که نداره هیچ ممکنه کولینگ کنسولت رو هم بهم بزنه .
شما فقط کنسولتون رو از لحاظ گرد و خاک تمیز نگه ش دارید و یه جای خوب بزارید که هوا جریان داشته باشه خودش کافیه و مشکلی براش پیش نمیاد !

سلام دوستان

این کابل کامپونت منه خوب ؟!! ;)

PS3_COMPONENT_CABLE.jpg

میبینید که 6 تا کابل داره !!!!!!!

تلوزیون ما 5 تا جاداره ! که 2 تاش برای صدا و 3 تاش برای تصویر .
برای کابل زرد رنگ جا نداره !! :(

اونو چیکارش کنم ؟!!!!!!

راستی بعد از وصل کردن کابل تو قسمت دیس پلی تو تنظیمات وقتی کیفیت تصویر رو روی هر کدوم از گزینه ها میزارم ( 480 - 720 - 1080 - 1080p ) صفحه سیاه میشه با خطهای ریز سفید ! شبیه زمانی که آنتk تلوزیون چرخیده باشه و تصویر برفکی بشه ;)

حالا از شما اساتید خواهش میکنم یه راهنمای جامع بکنید ببینم باید چه کار کنم . :)

راستی اینم بگم که کیفیت تصویرم نصبت به 3 فیش خیلی بهتر شده اما انتظار داشتم بتونم تو تنظیمات تیک 1080 رو بزنم ;)

ميگم براي ps3 fat هم فن هست؟به نظرتون تاثير داره تو خنك موندن دستگاه؟اگه مدل خاصي هست لطف كنين بگين

شما کنسولو عامودی ! بزار زیرش هم استند ( یا هرچیزی که یزره کنسولو ببره بالا با زمین فاصله بگیره) بزار هوا خورش خوب باشه هیچ فن اضافه ای هم نمیخاد
این جنگولک بازیا مال 360 بود اونم سری فالکون و لانچش الان جسپر 360 هم دیگه نیازی نداره !

سلام دوستان

این کابل کامپونت منه خوب ؟!! ;)

PS3_COMPONENT_CABLE.jpg

میبینید که 6 تا کابل داره !!!!!!!

تلوزیون ما 5 تا جاداره ! که 2 تاش برای صدا و 3 تاش برای تصویر .
برای کابل زرد رنگ جا نداره !! :(

اونو چیکارش کنم ؟!!!!!!

راستی بعد از وصل کردن کابل تو قسمت دیس پلی تو تنظیمات وقتی کیفیت تصویر رو روی هر کدوم از گزینه ها میزارم ( 480 - 720 - 1080 - 1080p ) صفحه سیاه میشه با خطهای ریز سفید ! شبیه زمانی که آنتk تلوزیون چرخیده باشه و تصویر برفکی بشه ;)

حالا از شما اساتید خواهش میکنم یه راهنمای جامع بکنید ببینم باید چه کار کنم . :)

راستی اینم بگم که کیفیت تصویرم نصبت به 3 فیش خیلی بهتر شده اما انتظار داشتم بتونم تو تنظیمات تیک 1080 رو بزنم ;)
والا این کابل شما یه کم عجیب غریبه در واقع مخلوطی از کابل Composite و Component ـه !سیم زرد رنگ اصولا برای تصویر در کابلهای Composite کاربرد داره ! شما این سیم رو وصل نکن. اول با همون فیشهای Component امتحان کن بعد رزولِیشن رو روی 480p یا 720p تنظیم کن ببین تصویر داری یا نه .
این تلویزیون شما LCD Full HD هست دیگه؟ اگه از تلویزیونهای SD معمولی استفاده میکنی باید قید رزولِیشنهای بالاتر رو با این کابل بزنی !

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

تبلیغات متنی

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or