هر سوال و مطلبی راجع به لوازم جانبی PS3

• Thread starter Thread starter M.A
  • تاریخ آغاز تاریخ آغاز
اکثر دسته های pc رو میشناسه....
----------
دسته ی X360 رو هم میشناسه ؟؟؟
دیدین یه سری تو فیفا کل میندازن بعد میگن من با دسته ps3 عادت ندارم ؟؟؟ میخوام ببینم میشه دهنشونو بست یا نه !

البته قبلا دسته ایکس باس را میشناخت حالا نمیدانم سونی چیکار کرده که دیگه دسته ایکس باس هم نمیشناسه
ولی من به تازگی امتحان نکردم ببینم میشه یا نه ولی قبلا میشد :-/

دوستان دیروز دسته pcرو زدم بهش . قاطی بود !! به جای ضرب در ، دایره بود و ...

فلش ها هم بعضی ها کار میکردن و بعضی ها نه .

میدونید مشکل چیه ؟

سلام بچه ها نمیدونم اینجا جاش درسته میپرسم یا نه ,
سوالم اینه چنتا از قاب بازی هام شکسته,قاب بازی ها تو بازارگیر میاد؟
قاب اصلی که مثل روز اول باشه نه از این کوچیکا که بازی X360 میزارن توش پیدا میشه !
اگر پیدا کردی به ما هم بگو .

سوال

سلام بچه ها . من میخوام که یه Ps 3 بگیرم . سوالات کلی ام رو تو قسمت سوالات و مشکلات Ps 3 پرسیدم . یه چند تا سوال که به اینجا مربوط میشد رو اوردم اینجا . راستی تازه واردم . همین امروز ثبت نام کردم . اسمم حسینه . لطفا کسی که واقعا اطلاعات داره جواب بده . ترجیحا خودش هم Ps 3 داشته باشه .
1- اگه Ps 3 گرفتم به امید خدا چه چیز های ضروریه که داشته باشم برای لوازم جانبی بخرم ؟

2 - من تلویزیون ام قدیمیه . اول اینکه رو تلوزیون های قدیمی میاد Ps 3 ؟ از این تلوزیون ها HD ندارم . این SDTV هم نمیدونم چیه هر چیه میدونم تلوزیونمون جدید نیس .

3 - این کابل HDMI که میگن کارش چیه و به چه دردی میخوره ؟

4 - قیمت های وسایل رو هم اگه میدونید بگید

5 - درباره ی محافظ برق و کلا وسایل محافظت اگه میدونید یه توضیحی بدید که چه چیزای هست . کدوماش بدرد میخوره . کدوماش ضروریه .

فعلا همینا بود .

ممنون

سلام این تنظیمات کجاست ؟ ! آدرسی خیلی دقیق میدی ؟

من اینو واسه سوکر 2011 میخوام .

مرسی

خوب وقتی میری توی بازی یک گزینه داره به نام سیتیگ یا ابشن یکی از این دوتا بعد برو داخلش و اونجا گزینه دسته را بزن و اونجا تنظیمش کن همین دیگه ادرس به این دقیقتر نمیتوانم بهت بدم:d

دوستان این وسیله ای که وصل می شه به Ps3 و می شه باهاش تلویزیون و ماهواره دید اسمش چی ؟ قیمتش چنده ؟ و چه کارایی هایی داره ؟ ( اصلا خرید شو توصیه می کنید ؟ )
یه سوال دیگه : هارد داخلی کنسول من 40 گیگ هست، میشه این هاردو برداشت از داخل کنسول و با تبدیلی چیزی به اکسترنال تبدیلش کرد. ( آخه می خوام یه 500 گیگ روش بندازم و از 40 گیگ خودش به عنوان اکسترنال استفاده کنم تا واسه ریختن بازی مجبور نشم همش کنسولو ببرم . )

آخرین ویرایش:

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

تبلیغات متنی

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or