هر سوال و مطلبی راجع به لوازم جانبی PS3

• Thread starter Thread starter M.A
  • تاریخ آغاز تاریخ آغاز
خیلی ممنون .... بله میدونم شارژر هست. ولی میخواستم بدونم بقیه چی کار میکنن وقتی اون دستگاه شارژر رو ندارن .... به هر حال با کامپیوتر شارژ کردن که کار پردردسری هستش. دستگاه شارژر اصلش هم توپخونه 45 تومن بود که یک موو و یک نویگیشن رو شارز میکرد ... آیا مدل دیگه ای هم هستش که چهار تا رو همزمان شارز کنه و/یا همون رو تا رو شارژ کنه ولی ارزونتر باشه؟

خیلی ممنون .... بله میدونم شارژر هست. ولی میخواستم بدونم بقیه چی کار میکنن وقتی اون دستگاه شارژر رو ندارن .... به هر حال با کامپیوتر شارژ کردن که کار پردردسری هستش. دستگاه شارژر اصلش هم توپخونه 45 تومن بود که یک موو و یک نویگیشن رو شارز میکرد ... آیا مدل دیگه ای هم هستش که چهار تا رو همزمان شارز کنه و/یا همون رو تا رو شارژ کنه ولی ارزونتر باشه؟
فک نمیکنم راه دیگه ای باشه . اون شارژر موو هم 4 تاییش هست ولی قیمتش بالاست.
ما هم خودمون وقتی با دسته بازی میکنیم موو رو شارژ میکنیم وقتی با موو بازی میکنیم دسته رو شارژ میکنیم :d بعضی اوقات هم با PC میزنیم شارژ میشه !

بهترین فرمان برای گرن توریسمو رو معرفی کنین ممنون میشم
جند مدل دیدم ولی هیچکدوم دنده سکوانشال نداشتن
ضمنا حتما باید فرمانی که میخرم 3 تا پدال داشته باشه؟

بهترین فرمان برای گرن توریسمو رو معرفی کنین ممنون میشم
جند مدل دیدم ولی هیچکدوم دنده سکوانشال نداشتن
ضمنا حتما باید فرمانی که میخرم 3 تا پدال داشته باشه؟
نه لازم نیست !
من این 3تا رو پیشهناد میکنم !
Logitech G27 , Logitech G25 , Logitech GT

سلام خدمت استید محترم سایت اینکه میشه از هارد یک ترابایت بروی پلی اشتشن 3 استفاده کرد من از هارد 500 استفاده کردم اما در مورد 1 ترابایت نمیدونم لطفا اگه کسی استفاده کرده جواب بده چون میخواهم بخرم. مر30

منظورت External ـه دیگه؟
آره، من خودم یک هارد 1 ترابایت بوفالو گرفتم، خیلی خوب کار میکنه.
البته باید حواست باشه که حتما usb 2 باشه. اینهایی که usb 3+ usb 2 هستن هم انگار کار نمیکنند.

راستی حواست باشه بازیها رو نمیتونی از هارد اجرا کنی چون سرعت انتقال usb 2 پایینه. روی اینترنالت جا داری دیگه؟

نه لازم نیست !
من این 3تا رو پیشهناد میکنم !
Logitech G27 , Logitech G25 , Logitech GT

آقا سلام!
داشتم پست ها رو میخوندم به پست شما رسیدم برام جالب شد بدونم این فرمون ها مثلا قیمتشون چنده؟
برای هر نوع بازی ماشین جواب میدن!
برای هواپیما یا موتور یا نمیدونم هر چیزی که فرمون داره و هدایت میشه هم میشه استفاده کرد یا از یه سری از بازی های خاص پشتیبانی میکنه!
مثل دسته سونی مال خود کمپانیه سونی هستش؟

آقا سلام!
داشتم پست ها رو میخوندم به پست شما رسیدم برام جالب شد بدونم این فرمون ها مثلا قیمتشون چنده؟
برای هر نوع بازی ماشین جواب میدن!
برای هواپیما یا موتور یا نمیدونم هر چیزی که فرمون داره و هدایت میشه هم میشه استفاده کرد یا از یه سری از بازی های خاص پشتیبانی میکنه!
مثل دسته سونی مال خود کمپانیه سونی هستش؟

G27 حدود قیمت بین 400 تا 420 تومان
G25 حدود قیمت بین 300 تا 330 تومان
GT آخرین قیمتی که داشتم 190 تومان بودش با گارانتی

3مدل فرمان از شرکت Logitech هستش با کامپیوتر کاملآ سازگارن. البته نه همی بازیهای. برای کنسول ها فقط برای PS3 می تونید استفاده کنید.

واسه هواپیما فکر نکنم. چون تنظیمات Wheel نداره. بیشتر برای بازیهای ماشین مچ هستن.

خودم به شخصه با G25و Gt کار کردم.کیفیت ساخت بسیار بالایی دارند و کاملآ حس رانندگی رو بهت میده.

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

تبلیغات متنی

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or