هر سوال و مطلبی راجع به لوازم جانبی PS3

• Thread starter Thread starter M.A
  • تاریخ آغاز تاریخ آغاز
سلام..
کسی میدونه که چطور میشه از هدست بلوتوث پلی استیشن به عنوان میکروفون توی بازی Guitar Hero استفاده کرد؟! اصلا این کار ممکنه یا نه؟!

با سلام
ايا امكان افزايش پورتهاي usb با استفاده از هاب هاي معمولي usb كه براي كامپيوتر ها استفاده ميشه كه مثلا يك درگاه usb ميكنه دوتا، امكان پذيره يا نه؟
با سپاس فراوان

با سلام
ايا امكان افزايش پورتهاي usb با استفاده از هاب هاي معمولي usb كه براي كامپيوتر ها استفاده ميشه كه مثلا يك درگاه usb ميكنه دوتا، امكان پذيره يا نه؟
با سپاس فراوان
شخصن امتحان نکردم ولی یکی از دوستام امتحان کرده بود و گفت میشه فقط مواظب باش جنس هاب خوب باشه وگرنه هم برای PS3 و برای دستگاه‌هایی که بهش وصل هستن ممکنه مشکل پیش بیاد

سلام من کنسول اسلیم دارم حالا میخوام بریا پستش یک سوکت بگیرید با اون خاموش روشن کنم چند تا تو سایت های خارجی به خصوص برای هک دیده بودم برای راحت تر خاموش روشن کردن دستگاه استفاده میشه ... دوستتان سراغ ندارید میتونم از کجا خریداری کنم؟ حدودا چقدر هست؟

سلام
میشه منو برای خرید گیتار واسه ps3 راهنمایی کنید و بگید چی بگیرم که به همه ی بازی ها بخوره؟؟
ممنون میشم یه فروشگاه هم معرفی کنید.
tnx

من یه فرمون خوب واسه ps3 میخوام
3 پدال و دنده هم داشته باشه..مثله Logitech G25
چی بکیرم بدون مشکل GT5 بازی کنم؟!
حدود قیمت هم بدید ممنون میشم

یه سوالم دارم... کجا باید سوار کنم این بساطو!؟ رو زمین که نمیشه... رو پروپاچمون میشه بزایرم؟!

آخرین ویرایش:
اما شنیدم دسته pc و هاب افزایش usb مال pc می خوره ..درسته؟
من همونو امتحان كردم اصلا نميشناخت
ولي دسته PS و PS2 و بعشي از دست هاي PC رو ميشناخت ولي اونو هم نميشد تو هر بازي استفاده كني
تست كرديم فقط PES2010 بود جواب داد
ديگه نميدونم....
خودت هم يه تستي بزن

اما شنیدم دسته pc و هاب افزایش usb مال pc می خوره ..درسته؟

من یه دسته ی فراسو از اینا که هم به ps2 هم به pc میخوره(2سر) رو به ps3 از طریق usb زدم..توی همه ی بازیهام غیر از gow3 & mgs4 کار میکرد مثلا توی Gta EFLC & fifa11& cod:mw2 &cod :bo راحت کار کرد فقط توی cod:bo توی پرتاب grenade مشکل داشت یه کم..

ممنون دوستان ... فرمون ماشین چطور؟ حتما باید ماله PS3 باشه یا ماله pc هم می خوره؟
این یکیـــرو حتما باید ماله خود PS3 باشه، خودم با ماله PC تست کردم فرمون روشن شد ولی غیر قابل استفادــه !
البته اگه اشتباه نکنم یه سری فرمون های جدید هم هستن(مثل بعضی مدلای جدید Logitech اینا)که به علاوه ی اینکه ماله PS3 هستن ولی PC Comptable هم هستن !

این یکیـــرو حتما باید ماله خود PS3 باشه، خودم با ماله PC تست کردم فرمون روشن شد ولی غیر قابل استفادــه !
البته اگه اشتباه نکنم یه سری فرمون های جدید هم هستن(مثل بعضی مدلای جدید Logitech اینا)که به علاوه ی اینکه ماله PS3 هستن ولی PC Comptable هم هستن !
آره دوست عزیز می دونم اما واقعا گرونن قیمت یک کنسول دیگن...این چینیا ازشون خیلی بعید چرا واسه ps3 فرمون تقلبی ارزون نزدن مثل pc !!!

دوستان یه سوالی‌ داشتم از خدمتتون
می‌خواستم نظرتون رو راجب به خرید هر کدوم از این دستگاه‌ها بدونم؟
MOVE یا فرمون ماشین واسه PS3 شما بودین کدوم رو میگرفتین و چرا؟
البته می‌دونم کاربردش کاملا متفاوته اما بنظرتون کدوم بیشتر ارزش داره خریدش ؟
فرمون logitech به همه بازی های اتومبیل رانی ps3 میخوره؟
ممنون از کمکتون

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

تبلیغات متنی

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or