شخصن امتحان نکردم ولی یکی از دوستام امتحان کرده بود و گفت میشه فقط مواظب باش جنس هاب خوب باشه وگرنه هم برای PS3 و برای دستگاههایی که بهش وصل هستن ممکنه مشکل پیش بیادبا سلام
ايا امكان افزايش پورتهاي usb با استفاده از هاب هاي معمولي usb كه براي كامپيوتر ها استفاده ميشه كه مثلا يك درگاه usb ميكنه دوتا، امكان پذيره يا نه؟
با سپاس فراوان
من قبلا امتحان كردم نه نميخورهدسته سیم دار xbox 360 به Ps3 می خوره دوستان؟
اما شنیدم دسته pc و هاب افزایش usb مال pc می خوره ..درسته؟من قبلا امتحان كردم نه نميخوره
من همونو امتحان كردم اصلا نميشناختاما شنیدم دسته pc و هاب افزایش usb مال pc می خوره ..درسته؟
اما شنیدم دسته pc و هاب افزایش usb مال pc می خوره ..درسته؟
این یکیـــرو حتما باید ماله خود PS3 باشه، خودم با ماله PC تست کردم فرمون روشن شد ولی غیر قابل استفادــه !ممنون دوستان ... فرمون ماشین چطور؟ حتما باید ماله PS3 باشه یا ماله pc هم می خوره؟
آره دوست عزیز می دونم اما واقعا گرونن قیمت یک کنسول دیگن...این چینیا ازشون خیلی بعید چرا واسه ps3 فرمون تقلبی ارزون نزدن مثل pc !!!این یکیـــرو حتما باید ماله خود PS3 باشه، خودم با ماله PC تست کردم فرمون روشن شد ولی غیر قابل استفادــه !
البته اگه اشتباه نکنم یه سری فرمون های جدید هم هستن(مثل بعضی مدلای جدید Logitech اینا)که به علاوه ی اینکه ماله PS3 هستن ولی PC Comptable هم هستن !