هر سوال و مطلبی راجع به لوازم جانبی PS3

• Thread starter Thread starter M.A
  • تاریخ آغاز تاریخ آغاز
سلام دوستان من هم امروز یه فرمون G27 خریدم الان بازش کردم از شانس من رو جعبه فرمونش یه چند تا خط داره اما پلمپ بود بنظرتون ببرم گارانتی یا مهم نیست؟
راستی‌ ۳۶۶ تومن خریدم و گارانتی آواژنگ از همون مغازه همکف پاساژ ایران
خوب الان یه مشکله جدی هم خوردم این فرمون توی خیلی‌ از بازی‌ها که کار نمی‌کنه !!! مثلا همین DIRT2 رو امتحان کردم اما فرمون رو اصلا نمیشناسه که !!!! فقط دسته رو می‌شناسه تو خیلی‌ از بازی‌های دیگم همینه ... چیکار کنم راهنماییم کنین دوستان عزیز....

سلام دوستان من هم امروز یه فرمون G27 خریدم الان بازش کردم از شانس من رو جعبه فرمونش یه چند تا خط داره اما پلمپ بود بنظرتون ببرم گارانتی یا مهم نیست؟
راستی‌ ۳۶۶ تومن خریدم و گارانتی آواژنگ از همون مغازه همکف پاساژ ایران
خوب الان یه مشکله جدی هم خوردم این فرمون توی خیلی‌ از بازی‌ها که کار نمی‌کنه !!! مثلا همین DIRT2 رو امتحان کردم اما فرمون رو اصلا نمیشناسه که !!!! فقط دسته رو می‌شناسه تو خیلی‌ از بازی‌های دیگم همینه ... چیکار کنم راهنماییم کنین دوستان عزیز....

بازی
DIRT 2 کلآ با فرمان های لاجیتک سازگاری نداره

شما میتونید از سری بازیهای NFS ویا
F1 2010 ویا بازی GT5 استفاده کنی که سازگاری کاملی با فرمون شما دارند.

بازی
DIRT 2 کلآ با فرمان های لاجیتک سازگاری نداره

شما میتونید از سری بازیهای NFS ویا
F1 2010 ویا بازی GT5 استفاده کنی که سازگاری کاملی با فرمون شما دارند.
ممنون از جوابت اما تو سایت لاجیتک زده که با این مدل کاملا سازگاره...تو DIRT2 اول بازی فرمون میچرخه اما فرمون رو تو بازی اصلا نمیشناسه !!!! فقط دسته رو می‌شناسه بازی ها و PS3 هم هکک شده هستند...

سلام دوستان.
من از شهرستان هستم.
می خواستم بدونم توی تهران کجا می تونم کی بورد وایرلس خود PS# که روی دسته سوار می شه رو گیر بیارم؟
اگه می شه یه فروشگاه با تلفن معرفی کنید. ممنونم :)

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

تبلیغات متنی

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or