هر سوال و مطلبی راجع به لوازم جانبی PS3

• Thread starter Thread starter M.A
  • تاریخ آغاز تاریخ آغاز
دیروز یک مشکلی برای پلیم اتفاق افتاد داشتم تیکن آنلاین بازی میکردم یک دفعه وسط بازی دستپاه هنگ کرد و خاموش روشن شد. دیگه هر کاری کردم تیکن اجرا نشد وقتی وارد بازی میشم دستگاه از کار میافته. البته بازی دیگه ای دم دستم نبود تا تست کنم ببینم مشکل از بلوری بازی هست یا چیز دیگر البته چندتا بازی که دانلود کردم را به راحتی اجرا میکنه.
میخواستم ببینم احتمال میدید مشکل از بلوری بازی باشه یا لنز مشکلی پیدا کرده

دیروز یک مشکلی برای پلیم اتفاق افتاد داشتم تیکن آنلاین بازی میکردم یک دفعه وسط بازی دستپاه هنگ کرد و خاموش روشن شد. دیگه هر کاری کردم تیکن اجرا نشد وقتی وارد بازی میشم دستگاه از کار میافته. البته بازی دیگه ای دم دستم نبود تا تست کنم ببینم مشکل از بلوری بازی هست یا چیز دیگر البته چندتا بازی که دانلود کردم را به راحتی اجرا میکنه.
میخواستم ببینم احتمال میدید مشکل از بلوری بازی باشه یا لنز مشکلی پیدا کرده
شما ای کاش بازی های دیگه هم تست میکردی بهتر بود چون من الان نمیدانم چی بهتان بگم
ببینید حداقل برید یک بازی اجاره کنید و ببنید اجرا میشه یا نه
من مطمعنم از بلوری نیست بازی که پولش حوله حوشه 30 تومان به بالا هست اصلا به این اسونی ها خراب نمیشه:d

شما ای کاش بازی های دیگه هم تست میکردی بهتر بود چون من الان نمیدانم چی بهتان بگم
ببینید حداقل برید یک بازی اجاره کنید و ببنید اجرا میشه یا نه
من مطمعنم از بلوری نیست بازی که پولش حوله حوشه 30 تومان به بالا هست اصلا به این اسونی ها خراب نمیشه:d

اول بگم من الان متوجه شدم که جای درستی پست نزدم:p
از مدیران میخوام پست بنده رو انتقال بدند.
مرسی دوست عزیز یعنی احتمال میدید مشکل از لنز باشه:(:((

سلام دوستان من ps3 ام را 5 ساعت گذاشتم فرمت بشه اما هنوز روی 0 درصد مونده نمی دونم باید چیکار کنم ممنون میشم پاسخ دهید.

سلام عزیزان.
یه سوال,من هدفونی که بگیرم(چه بلوتوث چه وایرلس)بعد با PS3 پیر کنم,جواب میده؟
میشه از طریق هدفون صدا شنید یا نه؟ یا حتمآ باید یه خروجی بگیرم بعد یه سری دنگ و فنگ در بیارم؟
در آخر هم اگه هدفونی رو که هم باش بشه چت کرد و هم صداهی آهنگ و بازی رو روی PS3 بشه باش شنید بم معرفی کنین ممنون میشم!(نمی خوام wire باشه,یا بلوتوث یا وایرلس,با قیمت مناسب!)
با تشکر از شما....!

آخرین ویرایش:
سلام دوستان من ps3 ام را 5 ساعت گذاشتم فرمت بشه اما هنوز روی 0 درصد مونده نمی دونم باید چیکار کنم ممنون میشم پاسخ دهید.
دوست عزیز یکبار بکاب بگیری بعد درباره فرمت کن ببین درست میشه یانه

سلام ... هیچ کابلی نیست بشه ps3 رو به مانیتور وصل کنیم ... covertoor nadareh

چرا عزیز کابل که زیاد هست اونم خیلی عنوان کابلها موجوده توی بازار البته باید بگیردی
اینه من پیشنهاد میکنم

• <LI style="MARGIN-BOTTOM: 4px">Fully Compatible with Xbox 360™, Wii™, PS3™/PS2™ <LI style="MARGIN-BOTTOM: 4px">Support Component Signal (Stereo Function) <LI style="MARGIN-BOTTOM: 4px">High Quality and High Speed for Transfer Signal. <LI style="MARGIN-BOTTOM: 4px">Support Dolby Prologic. <LI style="MARGIN-BOTTOM: 4px">Support DTS 5.1 Channel System. <LI style="MARGIN-BOTTOM: 4px">Support DOLBY Digital and Surround Sound <LI style="MARGIN-BOTTOM: 4px">Support Stereo Sound <LI style="MARGIN-BOTTOM: 4px">Support Optical Signal on Xbox 360™ <LI style="MARGIN-BOTTOM: 4px">Compatible with Surround Receiver or Integrated Amplifier <LI style="MARGIN-BOTTOM: 4px">Support CRT, Plasma, LCD or any HDTV System
  • Support D2 (480i/480P); (720i/720P) & D4 (1080 i/ 1080 P) technology.
سلام عزیزان.
یه سوال,من هدفونی که بگیرم(چه بلوتوث چه وایرلس)بعد با PS3 پیر کنم,جواب میده؟
میشه از طریق هدفون صدا شنید یا نه؟ یا حتمآ باید یه خروجی بگیرم بعد یه سری دنگ و فنگ در بیارم؟
در آخر هم اگه هدفونی رو که هم باش بشه چت کرد و هم صداهی آهنگ و بازی رو روی PS3 بشه باش شنید بم معرفی کنین ممنون میشم!(نمی خوام wire باشه,یا بلوتوث یا وایرلس,با قیمت مناسب!)
با تشکر از شما....!

ببین دو نوع هنذری هست یکی که فقط برای انلاین هست و چت کردند و اون یکیک هم انلاین و هم چت کردند و هم موزیک و فیلم نگاه کردن
با این میتوانی همه کارها را بکنی
البته اگر گیرت بیاد که اونم گیرت میاد اگر بگردی

• Like
Reactions: Politiciλn
دوست عزیز یکبار بکاب بگیری بعد درباره فرمت کن ببین درست میشه یانه

چرا عزیز کابل که زیاد هست اونم خیلی عنوان کابلها موجوده توی بازار البته باید بگیردی
اینه من پیشنهاد میکنم

• <LI style="MARGIN-BOTTOM: 4px">Fully Compatible with Xbox 360™, Wii™, PS3™/PS2™ <LI style="MARGIN-BOTTOM: 4px">Support Component Signal (Stereo Function) <LI style="MARGIN-BOTTOM: 4px">High Quality and High Speed for Transfer Signal. <LI style="MARGIN-BOTTOM: 4px">Support Dolby Prologic. <LI style="MARGIN-BOTTOM: 4px">Support DTS 5.1 Channel System. <LI style="MARGIN-BOTTOM: 4px">Support DOLBY Digital and Surround Sound <LI style="MARGIN-BOTTOM: 4px">Support Stereo Sound <LI style="MARGIN-BOTTOM: 4px">Support Optical Signal on Xbox 360™ <LI style="MARGIN-BOTTOM: 4px">Compatible with Surround Receiver or Integrated Amplifier <LI style="MARGIN-BOTTOM: 4px">Support CRT, Plasma, LCD or any HDTV System
  • Support D2 (480i/480P); (720i/720P) & D4 (1080 i/ 1080 P) technology.

ببین دو نوع هنذری هست یکی که فقط برای انلاین هست و چت کردند و اون یکیک هم انلاین و هم چت کردند و هم موزیک و فیلم نگاه کردن
با این میتوانی همه کارها را بکنی
البته اگر گیرت بیاد که اونم گیرت میاد اگر بگردی

عزیز من رفتم تو همین سایت که رو عکسه. قیمت رو دیدم! فقط این ورژن Japan زده چیه؟ ربطی به ریجن دستگاه داره؟

آخرین ویرایش:
دوستان ارزون‌ترین فرمون بازی واسه ps3 که گاز و ترمزم داشته باشه و به درد بخورم باشه و حس رانندگی رو واقعاً به آدم بده و فرمونش هم اندازه فرمون ماشین واقعی بگرده نه کمتر چه مدلیه با چه قیمتی؟ اینجا گیر میاد ؟ اگه گیر میاد کجا دنبالش بگردم؟ اگه به XBOX 360 هم بخوره که عالیه

ممنون از کمکتون

آخرین ویرایش:
سلام دوستان کسی تا حالا هدست usb رو با ps3 تست کرده؟ کلاً همچین چیزی هست که به ps3 بخوره؟
چون اونجور که من فهمیدم هم میتونی به آهنگ گوش بدی هم چت کنی
ممنون :):d

آخرین ویرایش:
شما برو توپ خونه تو لباف طبقه اول و طبقه همکف خیلی از مغازه ها گزاشتن اونجا یه دور بگردی سوال کنی دستت میاد قیمتش و مدل هاش معمولا هم به صورت universal میشن اینجور وسایل یعنی هم به 360 و هم به پلی3 میخوره
سلام دوستان کسی تا حالا هدست usb رو با ps3 تست کرده؟ کلاً همچین چیزی هست که به ps3 بخوره؟
چون اونجور که من فهمیدم هم میتونی به آهنگ گوش بدی هم چت کنی
ممنون :):d
کسی نیست ؟

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

تبلیغات متنی

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or