هر سوال و مطلبی راجع به لوازم جانبی PS3

• Thread starter Thread starter M.A
  • تاریخ آغاز تاریخ آغاز
سلام ، من یه مانیتور دارم که دو تا ورودی DVI و VGA داره ، چجوری میتونم هم ps3 و xbox و کیسم رو بهش وصل کنم ؟ آیا وسیله یا کابل خاصی هست ؟

سلام
برای اینکه ps3 را به مانیتور vga وصل کنی باید از کدامیک از این کابل ها استفاده کرد؟
HDMI to VGA
VGA to HDMI
بعد برا صداش باید چکار کرد؟
میشه از این استفاده کرد؟با این صدا بازی پخش میشه؟
PS3 Bluetooth Headset - Headwearing
هدست بلوتوث قابل استفاده در كنسول Playstation 3 مناسب برای گوش کردن به موسيقي و كار در محيط شبكه PSN

ممنون

آخرین ویرایش:
درود

دوستان من تازگی یه مانیتور گرفتم که پورت hdmi داره (2261)
حالا چه کابلی باید بگیرم تا ps3 بهش وصل کنم ؟؟

قیمتش چنده ؟؟

ممنون

سلام
دوستان اون تبدیلی که دسته ی ps 2 رو به ps3 وصل میکنه میشه بگین اسمش چیه ؟؟؟ چنده ؟؟؟ یه عکس ازش بذارین ؟ و بگین از کجا میشه خرید ؟

عکس نمی خواد.....بگو تبدیل دسته ps2 به ps3 بت می دن....من از توپخونه گرفتم 4 تومن.b-)

• Like
Reactions: Ἁlireza
سلام
من مانیتور P22500 دارم میخوام بهش PS3 وصل کنم. وردی HDMI نداره. ورودی DVI داره. با استفاده از کابل تبدیل HDMI -> DVI کیفیت Full hd تصویر پایین نمیاد؟ برای صدا باید چی کار کرد...
ممنون

سلام
من مانیتور P22500 دارم میخوام بهش PS3 وصل کنم. وردی HDMI نداره. ورودی DVI داره. با استفاده از کابل تبدیل HDMI -> DVI کیفیت Full hd تصویر پایین نمیاد؟ برای صدا باید چی کار کرد...
ممنون
شرط اول اتصال مانیتور به ps3 اینه که مانیتور HDCP ساپورت باشه . اگر نباشه به هیچ وجه نمیتونی این کارو انجام بدی ولی اگر ساپورت کنه میتونه تصویر بگیری و حالاست که باتوجه به کیفیت مانیتورت مشخص میشه که رو چه رزولوشنی بتونی بازی کنی من الان یه w2261Vp دارم که رو 1080 p دارم با کیفیت خوب بازی میکنم ولی اگر مانیتورت نتونه 1080 p رو ساپورت کنه اون وقت تصویر با 2 تا نوار سیاه کچیک میشه که بچه ها میگن خیلی اعصاب خورد کنه . برای صدا هم همون کابل AV رو به ps3 وصل میکنی و 2 تا فیش قرمز و سفیدو با 1 یا 2 تا تبدیل به فیش اسپیکرت وصل میکنی و این جوری میتونی صدا رو بگیری .

ممنون. من مانیتورم 1080 رو ساپورت میکنه اما منظور شما رو از HDCP نفهمیدم. میشه یکم توضیح بدید یا لینکی بدید بدونم این HDCP یعنی چی...
البته مشخصات مانیتور من رو میتونید از این لینک ببینید.
توی مشخصات نوشته :

Special Features : MagicBright3, Off timer, Image Size, Colour Effect, Customised key, MagicWizard & MagicTune with AssetManagement, Windows Vista Premium, DVI with HDCP

آخرین ویرایش:
ممنون. من مانیتورم 1080 رو ساپورت میکنه اما منظور شما رو از HDCP نفهمیدم. میشه یکم توضیح بدید یا لینکی بدید بدونم این HDCP یعنی چی...
البته مشخصات مانیتور من رو میتونید از این لینک ببینید.
توی مشخصات نوشته :

Special Features : MagicBright3, Off timer, Image Size, Colour Effect, Customised key, MagicWizard & MagicTune with AssetManagement, Windows Vista Premium, DVI with HDCP
اره عزیز ساپورت میکنه و با خیاله راحت بازی کن:x:d

من یه مانیتور 2250 ال جی دارم.یه تبدیل ای hdmi به dvi براش ګرفتم و از اون طریق ps3 رو بهش وصل کردم.برای صدا مشکل داشتم اما باید برای اسپیکر می خریدم و از طریق کابل کامپوزیت از ان صدا می ګرفتم!!
حالا یه سوال داشتم.می شه بدون داشتن اسپیکر و به صورت مستقیم و به وسیله هدفون از ps3 صدا بګیریم؟؟؟؟

من یه مانیتور 2250 ال جی دارم.یه تبدیل ای hdmi به dvi براش ګرفتم و از اون طریق ps3 رو بهش وصل کردم.برای صدا مشکل داشتم اما باید برای اسپیکر می خریدم و از طریق کابل کامپوزیت از ان صدا می ګرفتم!!
حالا یه سوال داشتم.می شه بدون داشتن اسپیکر و به صورت مستقیم و به وسیله هدفون از ps3 صدا بګیریم؟؟؟؟
نه نمیشه
چون اون فقط برای چت کردنه فقط
میتوانی خودتت هم امتحان کنی:|

بهترین فرمونی که برای انجام بازی گرن توریسمو باید خرید چه مدلی هست و قیمتش چنده ؟ یه حرفه ای شو به ما معرفی کنید بریم بخریم .

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

تبلیغات متنی

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or