Download off
کاربر سایت
man ye farmon khili khili khob mikham ke hame bazihai mashin savari ro saport kone va tormoz.gaz va dande dashte bashe.bodje man ham 120t hast
120 تومان کمه رفیق.
لاجیتک فورس جی تی قیمتش 160 تومان هستش.
man ye farmon khili khili khob mikham ke hame bazihai mashin savari ro saport kone va tormoz.gaz va dande dashte bashe.bodje man ham 120t hast
فرمان لاجیتک مدل : Steering Wheel Driving Force GT ps3man ye farmon khili khili khob mikham ke hame bazihai mashin savari ro saport kone va tormoz.gaz va dande dashte bashe.bodje man ham 120t hast
چرا هست بیا برو توی این سایتدوستان تبدیلی چیزی نیست من بتونم مانیتورم که VGA هست رو به PS3 وصل کنم ؟
سلام
دوستان اون تبدیلی که دسته ی ps 2 رو به ps3 وصل میکنه میشه بگین اسمش چیه ؟؟؟ چنده ؟؟؟ یه عکس ازش بذارین ؟ و بگین از کجا میشه خرید ؟
اواسط سپتامبر میاد که میشه تقریبا 3 هفته دیگه. تو ایران هم بیاد روزهای اول شاهد قیمت های نسبتا بالایی باید باشیم و بعد از یک مدت قیمت ها معقول تر میشه. البته ممکنه که یک سری از مغازه ها هم به قیمت خوب بدن.پس این MOVE کی میاد ؟!
این فرمان کجا گیر میادفرمان لاجیتک مدل : Steering Wheel Driving Force GT ps3
این فرمان خیلی خوبه قیمتش هم حدود 100ت هست
اکثر فروشگاه ها تو تهران دارن.این فرمان کجا گیر میاد
این فروشگاه هم داره
اینو از کجا میشه گیر اورد ؟چرا هست بیا برو توی این سایت
http://www.amazon.com/VGA-HDMI-Cabl...?ie=UTF8&s=electronics&qid=1283078649&sr=8-15
یک عکس ازش بردار و ببر توی لازم صوتی و تصویری یا مغازداران برق فروشی اونها حتما دارند توی استانت بگرد پیدا میکنیاینو از کجا میشه گیر اورد ؟
کل توپخونه رو زیر و رو کردم پیدا نشد که نشد .یک عکس ازش بردار و ببر توی لازم صوتی و تصویری یا مغازداران برق فروشی اونها حتما دارند توی استانت بگرد پیدا میکنی
من دیگه نمیتوانم کمکی کنم تا همین جاکل توپخونه رو زیر و رو کردم پیدا نشد که نشد .