هر سوال و مطلبی راجع به لوازم جانبی PS3

• Thread starter Thread starter M.A
  • تاریخ آغاز تاریخ آغاز
دوستان این بدرد میخوره؟
ps3wheel.jpg

وقتی داشتم کانکت میشدم به اینترنت (برای اولین بار) و در حال تستش بودم.دستگاه هنگ کرد و وقتی شروع میشه.هیچ کاری نمیتونی بکنه.چه راهی هست؟؟فوری

سلام آقا داشتیم الکی الکی از bc قهر میکردیما :eek:
یه سینما خانگی میخوام بخرم یعنی اول خواستم اسپیکر بگیرم دیدم نمیشه یعنی اپتیکال ندارن حالا میخوام یه سینما خانگی عالی نسبت به پولی که میدم بگیرم دورو بر 400 چی پیشنهاد میدید؟بعد این dvd player رو جدا بر میدارن قیمت کمتر بیفته؟راستی فقط میخوام واسه ps3 بگیرما گیمو در نظر بگیرید صدای دالبی میخوام که گیمش حال بده

سلام آقا داشتیم الکی الکی از bc قهر میکردیما :eek:
یه سینما خانگی میخوام بخرم یعنی اول خواستم اسپیکر بگیرم دیدم نمیشه یعنی اپتیکال ندارن حالا میخوام یه سینما خانگی عالی نسبت به پولی که میدم بگیرم دورو بر 400 چی پیشنهاد میدید؟بعد این dvd player رو جدا بر میدارن قیمت کمتر بیفته؟راستی فقط میخوام واسه ps3 بگیرما گیمو در نظر بگیرید صدای دالبی میخوام که گیمش حال بده

با این هزینه دنباله سینما خانگی sony باش . هم از نظر صدا خوبه هم به قیمتش میارزه.
DVD player هم با خودش بگیری بهتره.روی هم باشن

این هدفون که میگین چجوریاست هدست منظورم اینه که هدست نباشه که فقط یه طرفو بگیره و واسه انلاین حال بده فقط؟اگه هدفونش دو طرفست و میشه تو افلاینم بازی کرد؟ایا 5.1 هم داره یعنی صدارو دالبی کنه اخه کریتیو یه نوع داره اینطوریه
این سینما خانگی نمیگم دیویدی پلیرشو بگیرم یا نه میگم میشه داد به خودشون تا کمتر دراد؟قیمتو میگما
بعد این سونی یه چند تا مدل پیشنهاد میدی؟

این هدفون که میگین چجوریاست هدست منظورم اینه که هدست نباشه که فقط یه طرفو بگیره و واسه انلاین حال بده فقط؟اگه هدفونش دو طرفست و میشه تو افلاینم بازی کرد؟ایا 5.1 هم داره یعنی صدارو دالبی کنه اخه کریتیو یه نوع داره اینطوریه
این سینما خانگی نمیگم دیویدی پلیرشو بگیرم یا نه میگم میشه داد به خودشون تا کمتر دراد؟قیمتو میگما
بعد این سونی یه چند تا مدل پیشنهاد میدی؟

هدست فابریک و کلا هدست بلوتوث فقط برای آنلاین بازی کردن هست.
الان تمام سینما خانگی ها 5.1 هستند و دالبی.DVDplayer رو بدی به خودشون بعد میخوای چجوری سیم اپتیکال رو وصل کنی به باندها ؟؟؟

این جارو ببین

یعنی باید ps3 رو بزنم به دیویدی؟از طریق اپتیک؟
میشه توضیح بدی؟
دستگاهو از طریق اپتیک میزنم به دیویدی پلیر بعد دیویدی پلیرو روشن میکنم؟بعد خودش اتوماتیک منتقل میشه؟

یعنی باید ps3 رو بزنم به دیویدی؟از طریق اپتیک؟
میشه توضیح بدی؟
دستگاهو از طریق اپتیک میزنم به دیویدی پلیر بعد دیویدی پلیرو روشن میکنم؟بعد خودش اتوماتیک منتقل میشه؟

آره باید بزنی به پلیر.بعد روشن میکنیو کلی حال میکنی.

مرسی ممنون از کمکت از کنسول باید رو اپتیک 5.1 تنظیم کنم اینو میدونم ولی وقتی میزنی این گزینرو 2 یا 3 تا انتخاب میده درسته؟مثل 5.1 prologik یا sorround یا dts و خلاصه اینجور چیزا دیگه الان درست یادم نیست اینم بگی تمومه دیگه سنگ تموم گذاشتیا

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

تبلیغات متنی

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or